суббота, 31 октября 2015 г.

How We Test Wireless Range Extenders

Our networking team explains the hardware, software and physical considerations involved in testing wireless range extenders.
http://ift.tt/1NgrTxE

MSI WT72: портативная рабочая станция

Разница между мобильной рабочей станцией и игровой системой существенна: кроме ключевых аппаратных и программных отличий, у каждого решения есть свой список обязательных характеристик и функций. И обо всём этом мы сегодня поговорим.
http://ift.tt/1GRCsWB

Серія доступних джерел живлення ZALMAN ZM-TX потужністю до 700 Вт

Серія доступних джерел живлення ZALMAN ZM-TX потужністю до 700 Вт Компанія ZALMAN є вже досить відомим гравцем на ринку порівняно доступних блоків живлення. Зміцнити її положення покликана серія ZALMAN ZM-TX, в яку увійшли три моделі: ZALMAN ZM500-TX (500 Вт), ZALMAN ZM600-TX (600 Вт) і ZALMAN ZM700-TX (700 Вт). Ефективність їх роботи досягає 87%.
http://ift.tt/20hTgfX

Тонкий barebone-клієнт Shuttle DH170 на основі Intel Skylake

Тонкий barebone-клієнт Shuttle DH170 на основі Intel Skylake Процесори серії Intel Skylake виграють усе більше дизайнів. Одним із них став новий компактний ПК Shuttle DH170. Розміри його корпусу становлять усього 190 х 163 х 43 мм, маса – 1,3 кг, а об’єм – 1,3 літра.
http://ift.tt/20hThRg

Дни серьезных инноваций: некоторые из экспонатов выставки «День инноваций Министерства обороны РФ — 2015»

В выставочном центре «Патриот» в подмосковной Кубинке прошла выставка «Дни инноваций» Министерства обороны и отдельных военных округов. Было представлено большое количество разработок для военных, о некоторых из которых рассказывается в статье.
http://ift.tt/1M2t8fs

Кухонные весы Caso F10 и K3: вторая часть мини-сериала о кухонных весах немецкого производителя

Сравнив несколько бытовых кухонных весов одного производителя, мы можем утверждать, что практически все они (за исключением одной явно экспериментальной модели) успешно справились с возложенными на них задачами и показали соответствие заявленным характеристикам (либо незначительное отклонение от таковых). Таким образом, выбор той или иной модели зависит исключительно от предпочтений пользователя, касающихся внешнего вида прибора, яркости дисплея и т. п.
http://ift.tt/1it9SiE

Google планує об'єднати Chrome OS і Android

Google планує об'єднати Chrome OS і Android Авторитетне видання The Wall Street Journal повідомляє, що компанія Google до 2017 року планує об'єднати операційні системи Chrome OS і Android, випускаючи в майбутньому всі пристрої під єдину екосистему. А якщо точніше, то Chrome OS припинить своє існування, а кращі її сервіси та функції доповнять ОС Android.
http://ift.tt/1XGDvNs

Огляд і тестування процесорної системи охолодження Scythe Ninja 4

Хорошого кулера повинно бути багато. Особливо якщо це стосується оновлення лінійки оригінальних високопродуктивних охолоджувачів від відомого японського виробника.
http://ift.tt/1Wp9X4x

Трейлер The Technomancer розповість про бойові стилі та інші особливості гри

Трейлер The Technomancer розповість про бойові стилі та інші особливості гри Компанія Focus Home Interactive, яка виступає в ролі видавця постапокаліптичної RPG The Technomancer, розроблюваної студією Spiders, представила трейлер The Technomancer: First Contact, у якому поділилася рядом цікавих особливостей цього проекту.
http://ift.tt/20hEFBf

Монітор ViewSonic VG2401mh-2 – новий погляд на світ ігор

Монітор ViewSonic VG2401mh-2 – новий погляд на світ ігор Компанія ViewSonic презентувала оновлений ігровий монітор – ViewSonic VG2401mh-2, який побудований на основі 24-дюймової TN-панелі. Для плавного і якісного відображення динамічних сцен з ігор і фільмів новинка має швидку матрицю з часом реакції 1 мс, високою частотою оновлення (144 Гц) і малою затримкою виведення, що зменшує запізнення та дозволяє максимально швидко відображати на моніторі дії гравця. Додатково відзначимо режим «ViewSonic Game Mode», який підвищує якість відображення за рахунок посвітління темних ділянок зображення у відеоіграх, і функцію Aimpoint, яка дозволяє виводити на екран додаткове перехрестя прицілу для полегшення прицілювання.
http://ift.tt/1Hikt6z

Windows 10 стане рекомендованим оновленням у наступному році

Windows 10 стане рекомендованим оновленням у наступному році Компанія Microsoft задалася амбітною метою – досягнути 1 млрд. підключених пристроїв із ОС Windows 10 до кінця 2017 року. Зараз у світі налічується вже понад 110 млн. встановлених копій, але після нового року їх кількість може різко зрости за рахунок користувачів з Windows 7 і Windows 8.1.
http://ift.tt/1GDhQ4E

Рецензія на гру Might amp; Magic: Heroes VII

Досить вдале повернення легендарної серії, хоча й не здатне до кінця відповістити на запитання: «Навіщо потрібні нові «Герої», якщо старі не втратили свою актуальність?»
http://ift.tt/1Wp4CtV

пятница, 30 октября 2015 г.

Смартфон Lenovo A6010 Pro з підтримкою технології Dolby Atmos

Смартфон Lenovo A6010 Pro з підтримкою технології Dolby Atmos Для любителів реалістичного оточуючого звучання в смартфоні представлена модель Lenovo A6010 Pro. Інтегрована в неї аудіопідсистема використовує технологію Dolby Atmos від Dolby Laboratories для створення багатого та чистого звуку, яку напевно оцінять меломани. Доповнить мультимедійні можливості якісний 5-дюймовий IPS HD-дисплей з яскравими кольорами і широкими кутами огляду.
http://ift.tt/1PZMhDV

Швидка пам'ять серії G.Skill Ripjaws DDR4 SO-DIMM для продуктивних ноутбуків

Швидка пам'ять серії G.Skill Ripjaws DDR4 SO-DIMM для продуктивних ноутбуків Пам'ять стандарту DDR4 вирізняється рядом важливих переваг для ноутбуків та інших портативних ПК. По-перше, вона більш енергоефективна, аніж стандарт DDR3. По-друге, від підвищених частот її роботи суттєво виграє вбудоване графічне ядро. Тому її використання в подібних пристроях досить доцільне.
http://ift.tt/1PZzr8R

Смартфон ZTE Blade X7: новый представитель имиджевой линейки со средними характеристиками и в металлическом корпусе

Официальный запуск в продажу ZTE Blade X7 на российском рынке состоялся в октябре, а рекомендованная цена составляет 12 тысяч рублей. За эти, в сущности, небольшие деньги пользователь получает весьма симпатичный аккуратный и приятный с виду смартфон в практичном корпусе из алюминия, применяемого в авиастроении. При этом начинкой аппарат вряд ли может похвастать: экран, производительность, коммуникационные возможности, камера, звук и автономность — все это у героя обзора на среднем уровне, или даже ниже среднего. Однако если с камерами и звуком дела обстоят не слишком хорошо, то производительность, сетевые возможности и экран (за исключением слабого олеофобного покрытия защитного стекла) можно назвать вполне удовлетворительными. В любом случае, даже за такие деньги у героя обзора отыщется немало не менее достойных конкурентов.
http://ift.tt/20fmtrQ

Преміальний ноутбук Lenovo YOGA 700 з поворотним екраном

Преміальний ноутбук Lenovo YOGA 700 з поворотним екраном Популярна серія ноутбуків з поворотним екраном Lenovo YOGA поповнилася черговою моделлю – Lenovo YOGA 700, яка доступна у двох варіантах: з 11” або 14” екраном. В обох випадках використовується якісна IPS Full HD-панель із 10-точковою технологією Multi-touch.
http://ift.tt/1MYQAKA

ASUS і MSI поліпшують фінансові показники за рахунок продажів комплектів материнських плат і відеокарт

ASUS і MSI поліпшують фінансові показники за рахунок продажів комплектів материнських плат і відеокарт Тайванські вендори ASUS і MSI, а також китайська компанія Colorful побачили відмінну ефективність продажу спеціальних комплектів, які складаються із материнської плати та відеокарти. Поки дана стратегія відмінно себе показує на китайському ринку, тому не виключаємо, що незабаром вона буде поширена й на інші країни.
http://ift.tt/1P9jCeZ

(PR) G.SKILL Announces Ripjaws DDR4 SO-DIMM

G.SKILL International Enterprise Co., Ltd., the world's leading manufacturer of extreme performance memory and gaming peripherals, announces the new addition of DDR4 SO-DIMM to the Ripjaws series, with extreme performance kits at up to 2800MHz 64GB (4x16GB).

Built only with specially screened components, hand-picked from G.SKILL's rigorous and highly selective binning process, every Ripjaws DDR4 SO-DIMM memory kit is prudently tested to guaranteed maximum performance and reliability.

http://ift.tt/1ScTsrH

18,4-дюймовий планшет Samsung Galaxy View з 8-ядерним процесором на борту

18,4-дюймовий планшет Samsung Galaxy View з 8-ядерним процесором на борту Для домашніх розважальних потреб компанія Samsung представила 18,4-дюймовий планшет Samsung Galaxy View. Його обчислювальні можливості покладені на 8-ядерний SoC-процесор (точна модель не вказується) з робочою частотою 1,6 ГГц. У парі з ним працюють 2 ГБ оперативної пам'яті та 32 або 64 ГБ постійної. Об’єм останньої можна розширити за рахунок карти пам'яті microSD.
http://ift.tt/1PU91Gd

Процессоры Intel Celeron N3150 и Pentium N3700: платформа Braswell как дальнейшее развитие Bay Trail

До самых быстрых Bay Trail новые процессоры не достают ни по частотам, ни, соответственно, по производительности. Однако у них наблюдается заметное превосходство в мультимедийной сфере: в Braswell отличный видеодекодер. Кроме того, повысилась и 3D-производительность: в целом игровые возможности Braswell сравнимы с Celeron и Pentium на базе Ivy Bridge или с процессорами линейки AMD Kabini. Уровень достаточно скромный, но ведь и достигается он уже процессорами с низким TDP, пригодными не только для неттопов (не говоря уже о настольных компьютерах), но и для планшетов. Заодно исправлены и периферийные «недоразумения», типа всего пяти портов USB, из которых был лишь один быстрый — теперь возможности SoC вполне сравнимы с бюджетными чипсетами. Таким образом, по сути, Braswell — это доработанный Bay Trail. Без принципиальных изменений, но с исправлением многих компромиссных решений предыдущей платформы. В перспективе новые процессоры могут стать и быстрее старых, но пока этого не наблюдается, так что корректнее говорить о том же уровне. С теми же достоинствами, но меньшим количеством недостатков.
http://ift.tt/1RhLT29

22 Years Of Supercomputer Evolution

In 1993, the TOP500 began to publish a list of the world's most powerful supercomputers. With these records we look at how supercomputers have evolved over the last 22 years.
http://ift.tt/1P9cvTD

Хелловінський розпродаж в Steam протриває до 2 листопада

Хелловінський розпродаж в Steam протриває до 2 листопада Популярні свята на Заході традиційно супроводжуються істотними знижками в магазинах і різноманітними розпродажами. Онлайн-сервіс Steam не став виключенням і на честь Хелловіну подарував геймерам істотні знижки на окремі продукти. Наприклад, вартість GTA V знизилася з $39,99 до $26,79, за The Witcher 3: Wild Hunt тепер потрібно заплатити $20,99 замість $29,99, а Middle-earth: Shadow of Mordor можна купити за $8,49 замість $24,99. У розпродажі беруть участь досить багато ігор, а самі знижки досягають у деяких випадках 85%, тому є з чого вибрати. Переглянути весь список і придбати бажані продукти можна
http://ift.tt/1RDflPO

Огляд і тестування вентилятора Deepcool GAMER STORM TF120

Оригінальний корпусний пропелер з LED-підсвічуванням, який прийде до душі любителям модінгу.
http://ift.tt/20f4Qso

Огляд і тестування блока живлення Seasonic SSE-3201PF-12

Промислове джерело живлення з хорошим співвідношенням ціни та можливостей, здатне працювати в умовах нестабільної мережі й у приміщеннях зі слабким переміщенням повітряних потоків.
http://ift.tt/1RhILTP

четверг, 29 октября 2015 г.

Обзор блока питания Seasonic G-Series 450W

Серия Seasonic G представлена надежными высокоэффективными блоками питания. Сегодня мы рассмотрим модель G-450 мощностью 450 Вт с полумодульной конструкцией.
http://ift.tt/1XCGYMX

Мережеве сховище Thecus N5810 на 5 дисків

Мережеве сховище Thecus N5810 на 5 дисків Компанія Thecus анонсувала нову модель мережевого сховища на 5 дисків – Thecus N5810. Вона побудована на основі процесора Intel Celeron J1900 (4 х 2 – 2,42 ГГц) з використанням 4 ГБ оперативної пам'яті DDR3, яку при бажанні можна розширити до 8 ГБ. Таке зв'язування забезпечує високий рівень продуктивності: максимальна швидкість читання даних досягає 213 МБ/с, а запису – 186 МБ/с.
http://ift.tt/1MwDeuL

Демонстрація можливостей SSD Intel Optane і Intel Optane DIMM на основі технології 3D XPoint

Демонстрація можливостей SSD Intel Optane і Intel Optane DIMM на основі технології 3D XPoint Технологія флеш-пам'яті 3D XPoint, яка була розроблена спільними зусиллями компаній Intel і Micron у якості наступного покоління NAND-мікросхем, наближається до свого комерційного дебюту у вигляді SSD-накопичувачів серії
http://ift.tt/1Sc4NYS

27-дюймовий монітор Philips 275C5QHGSW з технологією AmbiGlow Plus

27-дюймовий монітор Philips 275C5QHGSW з технологією AmbiGlow Plus Модельний ряд моніторів компанії Philips поповнився цікавою новинкою. Сам по собі Philips 275C5QHGSW характеризується привабливим і лаконічним дизайном, тонкою рамкою і якісною AH-IPS-панеллю з широкими кутами огляду (178°) і відмінною передачею кольору.
http://ift.tt/1MwDeuw

(PR) Noctua Celebrates 10-year Anniversary

Noctua today celebrated its 10-year anniversary. Since the introduction of the first generation NH-U12 heatsink in October 2005, Noctua's products have received more than 6000 awards and recommendations from leading international hardware websites and magazines, making them a default choice for quiet cooling enthusiasts all over the world. "Our products have come a long way since we launched our first cooler in 2005 and our first fan in 2006," says Roland Mossig (Noctua CEO), "but we're still driven by the same passion to create the best quiet cooling solutions money can buy."

Noctua's first-generation NH-U12 and NH-U9 tower coolers were launched in October 2005 and took the international quiet cooling market by storm. Today, ten years and four generations of NH-U coolers later, the current NH-U12S, NH-U9S and NH-U14S are built to the same strict quality standards and, like their predecessors, are widely recognized to be among the best quiet single-tower coolers on the market. At the same time, Noctua's dual-tower coolers (following the legendary NH-D14), as well various other models such as the popular L-type low-profile coolers, have established themselves as leaders in other market segments. Over the years, the initial two-cooler line-up has grown into a family of 17 models that range from the tiny NH-L9i to the huge NH-D15 flagship and to the DX and DO lines of server and workstation coolers.
http://ift.tt/1RgmTrU

(PR) New Lenovo YOGA 700 Offers More Options for Performance and Portability

Lenovo today unveiled the new YOGA 700, a premium Windows 10 convertible laptop with four usage modes (laptop, stand, tent, tablet) designed for performance and portability. Avid travelers who need a thin and light option will find the 11-inch YOGA 700 as the ideal travel companion, while the 14-inch option packs powerful performance for those who need additional speed and reliability. Both options come with a responsive 10-point multitouch Full HD (1920 x 1080) IPS display and Dolby DS1.0 Home Theater certified stereo speakers, allowing users to enjoy crisp visuals and clear sound whether working in a café or streaming a favorite show at home.

Ultra portable, the 11-inch YOGA 700 weighs only 1.1 kg and measures 15.8 mm thin. With up to seven hours of battery life, the YOGA 700 allows travelers to work or play their way: watch a movie in stand mode, give a business pitch in tent mode, or navigate a map in tablet mode. Suited for movie buffs and social gamers, the YOGA 700 offers a vibrant 10-point multitouch Full HD (1920 x 1080) IPS display with Dolby DS1.0 Home Theater certified stereo speakers. Whether at home or in transit, the convertible lets users enjoy sharper visuals and clearer sound without paying more for a premium multimedia experience.

http://ift.tt/1Mw8utK

(PR) D-Link Adds 'Smart Connect' Technology to Dual Band AC1900 Wi-Fi Router

D-Link today announced a free firmware upgrade for the AC1900 Wi-Fi Router (DIR-880L) that brings Smart Connect Technology to the award-winning dual band router. Previously only available on D-Link's AC3200 Ultra Wi-Fi Router (DIR-890L), Smart Connect technology automatically connects each device on a home network to the clearest band available to deliver the best connection every time. This upgrade, paired with the router's extremely fast 11AC Wi-Fi speeds and advanced QoS engine, makes the AC1900 Wi-Fi Router an even better solution for a high-performance network able to handle bandwidth-intensive activities like HD streaming and online gaming.

Standard dual band routers display two different SSIDS, or public network names, that users can connect clients to: one for the 2.4GHz wireless band and another for the 5GHz band. When adding devices to the network, the user must determine the best band to connect to and manually select that band. Smart Connect Technology provides a simplified approach instead by using one SSID for both wireless bands and intelligently assigning devices to the best, clearest band available.

http://ift.tt/1WkHQmZ

Philips Intros 275C5QHGSW Display with AmbiGlow Plus

Philips introduced the 275C5QHGSW AmbiGlow Plus monitor. This 27-incher is characterized with an ambient-lighting base that takes input from your display output. Under the hood, it features an LED back-lit full HD (1920 x 1080 pixels) AH-IPS display panel, with 178°/178° viewing angles, 250 cd/m² maximum brightness, and dynamic mega-contrast. Display inputs include D-Sub and HDMI with MHL support. The monitor is expected to be priced around $350 (including taxes).

http://ift.tt/1SaXLUv

Intel Shows Off Optane 3D XPoint SSD and SSD-DIMM Implementation

At the Oracle OpenWorld conference, Intel took the opportunity to show off its latest implementation of the revolutionary 3D XPoint memory technology, which aims to replace NAND flash as the staple high-performance solid-state storage technology; offering exponential gains in density and performance. Optane, codename for Intel's upcoming 3D XPoint SSD based on conventional storage interfaces (PCIe M.2, U.2, PCIe add-on card) and the modern NVMe protocol; was demoed on Oracle's X5-2 series 1U server, where it clocked 4.42 times the random access performance, and 6.44 times better latency, than the fastest NAND flash based SSD in those form-factors. Optane promises 7.13 times the throughput when used with Oracle software.

That was only part of the presentation. The other being an audacious new contraption, a prototype 3D XPoint based SSD in the DDR4 DIMM form-factor. Intel envisions high-capacity SSD storage to eliminate most system-level bottlenecks, and talk directly to the processor's integrated memory controller. System builders will be able to combine DDR4-DRAM memory modules with Optane DIMM modules over vacant channels, and end up with the lowest possible latency storage interface. According to Intel CEO Brian Krzanich, Optane DIMM modules will be the closest that storage will have ever gone to the performance levels of DRAM, and should greatly accelerate in-memory database implementations.



http://ift.tt/1XAVsNm

Подарунок для покупців PC-версії Batman: Arkham Knight

Подарунок для покупців PC-версії Batman: Arkham Knight Як і очікувалося, 28 жовтня PC-версія гри Batman: Arkham Knight знову доступна для купівлі через магазин Steam. Для нашого регіону її вартість становить $24,99. Ще $19,99 просять за сезонний доступ.
http://ift.tt/1Mv6Atx

Універсальний ноутбук Lenovo IdeaPad 100 з діагоналями 14 і 15,6 дюймів

Універсальний ноутбук Lenovo IdeaPad 100 з діагоналями 14 і 15,6 дюймів Багато користувачів підшукують собі порівняно недорогий, але досить продуктивний ноутбук для комфортного та швидкого виконання невимогливих повсякденних завдань: робота з документами, перегляд мультимедіа, пошук інформації в інтернеті або запуск казуальних ігор. Для всіх цих цілей відмінно підійде модель Lenovo IdeaPad 100.
http://ift.tt/1Mk9qLy

Видеоускоритель Inno3D iChill GeForce GTX 950 Ultra: отличное среднебюджетное решение с эффективной СО

Inno3D iChill GeForce GTX 950 Ultra (2048 МБ) — отличный тихий и добротный вариант среднебюджетного (в ценовом диапазоне около 200 долларов) ускорителя. Карта обладает очень эффективной системой охлаждения, которая при максимальной нагрузке работает относительно тихо, сохраняя температуру GPU на низком уровне. А в простое карта вообще останавливает вентиляторы, поэтому полностью бесшумна. Повышенные частоты работы обеспечивают этому ускорителю серьезный прирост производительности, и в результате карта Inno3D обгоняет даже GTX 960, будучи более привлекательной по цене.
http://ift.tt/1SaPTlE

Огляд і тестування комплекту оперативної пам #039;яті DDR4-3000 GeIL Dragon RAM GWW48GB3000C15DC об’ємом 8 ГБ

Білий колір зараз в моді у виробників комплектуючих. Компанія GeIL також вирішила не відставати від тренду, випустивши модулі у відповідному оформленні. Як показала практика, привабливий дизайн – далеко не єдина їхня перевага.
http://ift.tt/1NagW0C

Анонс ігрової мишки Corsair Katar і килимка Corsair MM300

Анонс ігрової мишки Corsair Katar і килимка Corsair MM300 Компанія Corsair планомірно нарощує свою присутність на ринку ігрової периферії, все більше охоплюючи різні цінові сегменти. Черговою її новинкою стала порівняно доступна мишка Corsair Katar початкового рівня. Вона побудована на основі оптичного сенсора з роздільною здатністю від 100 до 8000 DPI, що забезпечує точне відстеження положення курсору.
http://ift.tt/1kcWH6D

WD об’єднує лінійки накопичувачів WD Green і WD Blue

WD об’єднує лінійки накопичувачів WD Green і WD Blue Компанія WD офіційно повідомила про уніфікацію лінійок жорстких дисків WD Green і WD Blue. Тепер WD Blue стане єдиним сімейством накопичувачів для неспеціалізованих ПК, що суттєво полегшить вибір користувачам.
http://ift.tt/1PVKxf5

Видеоредактор Pinnacle Studio 19: стабильность и новые инструменты

Основываясь на многолетнем опыте изучения различных видеоредакторов, можем смело заявить: развитие этого направления если не остановилось, то серьезно замедлилось. Последним ощутимым рывком можно назвать попытку некоторых разработчиков переложить часть нагрузки по обработке видеоэффектов на плечи графического процессора. Это была именно попытка, поскольку удача сопутствовала далеко не каждому исследователю в данной области. С тех пор ничего особенно примечательного в стане видеоредакторов не случилось, если не брать во внимание косметические изменения, добавление штатных фильтров или внедрение поддержки того или иного видеоформата.
http://ift.tt/1MVtLaB

Рецензія на гру Life is Strange

Компанія DONTNOD Entertainment завершила випуск 5-серійної пригодницької саги, давши можливість нарешті окинути поглядом увесь сезон.
http://ift.tt/1KH61Fe

Kingston Unveils the SSDNow UV300 Line of Mainstream SSDs

Kingston announced the SSDNow UV300 line of mainstream solid-state drives. Built in the 5 mm-thick (Ultrabook-compatible) 2.5-inch form-factor (with spacers for 7 mm and 9.5 mm thickness), these drives embed TLC NAND flash memory, driven by a Phison S10 class processor. Available in 120 GB, 240 GB, and 480 GB capacities, the drives offer sequential transfer rates of up to 550 MB/s reads, with up to 510 MB/s writes; with endurance (TBW) rated at 64 TB, 128 TB, and 256 TB, respectively. 4K random access speeds are rated at 85,000 IOPS for the 120 GB and 240 GB variants, and 75,000 IOPS for the 480 GB variant. Kingston didn't reveal pricing.

http://ift.tt/1WjRwhr

(PR) Club3D Announces USB 3.1 Type-C Adapters

Club 3D is proud to announce a range of USB Type-C Adapters. In the first months of 2015 the USB Type-C connector was introduced. This completely new connector plug is smaller, reversible and capable of transferring more than data alone. It is expected that the USB Type-C connector will eventually replace the USB Type A and Type B connectors we have all been using over the past years.

In addition to our existing range of high quality Audio/ Video Adapters Club 3D is proud to announce a range of USB Type-C Adapters. In the first months of 2015 the USB Type-C connector was introduced. This completely new connector plug is smaller, reversible and capable of transferring more than data alone. It is expected that the USB Type-C connector will eventually replace the USB Type A and Type B connectors we have all been using over the past years.

http://ift.tt/1kcJ6fI

Обзор клавиатуры Logitech G410 Atlas Spectrum

При своей высокой цене клавиатура обладает компактными размерами и отличной регулируемой полноцветной подсветкой. Несмотря на необходимость доработки ПО, поклонники сетевых баталий оценят ее по достоинству.
http://ift.tt/1MVg8YW

среда, 28 октября 2015 г.

Серія вентиляторів be quiet! Pure Wings 2 PWM з регульованою швидкістю обертання

Серія вентиляторів be quiet! Pure Wings 2 PWM з регульованою швидкістю обертання На ринку з'явилася нова серія вентиляторів – be quiet! Pure Wings 2 PWM, яка позиціонується виробником у якості доступних рішень з відмінними показниками надійності, продуктивності та шуму. До її складу ввійшли чотири моделі діаметром 80, 92, 120 і 140 мм. Усі вони побудовані на основі поліпшеного підшипника ковзання типу rifle, втулка якого містить спеціальні гвинтові нарізи для рециркуляції змащувальної рідини. У результаті заявлений термін служби новинок становить 80 000 годин.
http://ift.tt/1KGbMTL

Серія доступних SSD-накопичувачів Kingston UV300 з TLC-пам'яттю

Серія доступних SSD-накопичувачів Kingston UV300 з TLC-пам'яттю Компанія Kingston представила серію 2,5-дюймових твердотільних накопичувачів початкового рівня – Kingston UV300. Вони оснащені TLC-мікросхемами пам'яті загальним об’ємом 120, 240 і 480 ГБ, контролером Phison S10 і зовнішнім інтерфейсом SATA 6 Гбіт/с. У результаті новинки можуть похвалитися високою швидкістю читання, яка досягає 550 МБ/с. Максимальна швидкість послідовного запису заявлена на рівні 510 МБ/с, але вона залежить від об’єму моделі та типу оброблюваних даних, тому в певних випадках може знижуватися до 280 МБ/с.
http://ift.tt/20aL0hS

Corsair Unveils the Carbide Series 88R Micro-ATX Chassis

Corsair unveiled the Carbide Series 88R micro-ATX tower chassis. Although made from steel with plastic and brushed aluminium-like inserts, the case is designed to be affordable and targeted at the micro-ATX gaming build crowd. To begin with, the 88R has a conventional, roomy layout, with a bottom-oriented PSU bay, and a high-clearance forward area. The motherboard tray serves up a 383 mm of clearance for video cards (even a lengthy R9 295X2 should fit), up to 150 mm for the CPU cooler, and up to 160 mm for the PSU.

Storage areas include a single 5.25-inch drive bay, and two each of 3.5-inch and 2.5-inch trays. Its cooling system includes two 120 mm front intakes, which can hold on to 240 mm long radiators, two 120 mm top exhausts, and a 120 mm rear exhaust. Front-panel connectivity includes one each of USB 3.0, USB 2.0/1.1 ports; and HDA audio jacks. Measuring 440 mm x 198 mm x 378 mm (DxWxH), the case weighs 3.65 kg. It is priced at US $49.99.

http://ift.tt/1N8bHyl

Хакатон Nordeus – найбільше в Південно-Східній Європі змагання для розробників ігор

Хакатон Nordeus – найбільше в Південно-Східній Європі змагання для розробників ігор Компанія Nordeus, яка є розробником популярної гри Top Eleven, анонсувала близький початок реєстрації на найбільший у Південно-Східній Європі хакатон. Це змагання між командами розробниками ігор, яке сприяє розвитку креативності та навичок командної роботи.
http://ift.tt/1kazSAs

(PR) QNAP Announces Fanless HS-251+ NAS

QNAP Systems Inc. today announced the release of the latest addition to its Silent NAS series, the more advanced HS-251+ with a quad-core Intel Celeron 2.0GHz processor, 2GB DDR3L RAM, and powerful integrated graphics. It is designed as a home NAS for entertainment, and supports a wide range of multimedia applications, HDMI connectivity for local playback, real-time and offline video transcoding, and scalability to accommodate large HD media collections. Housed within a stylish and compact set-top box design with no moving parts and supporting up to two 8TB hard drives, the fanless HS-251+ is the best choice for those looking for a silent NAS, as well as a Home Theater PC/NAS combo.

"We are proud of our Silent NAS series and are happy to announce the launch of the upgraded quad-core Silent NAS which provides more power to handle multimedia applications and brings greater entertainment potential with a free remote control," said Jason Hsu, product manager of QNAP, adding "This amazing NAS is coupled with an unrivalled set of apps and features that allow home users to enjoy a perfect home theater experience while providing a secure centralized storage for all of their files, and much more."

http://ift.tt/1GIVDBQ

(PR) Be Quiet! Announces Pure Wings 2 PWM Series Fans

Be quiet!, the market leader in PC power supplies in Germany for nine consecutive years, introduces the latest version of the Pure Wings 2 fans with PWM functionality. This allows for an even easier control of this proven entry-level fan and makes it suitable for a wide range of applications. The all-new Pure Wings 2 PWM offers the highest reliability and an extremely low noise level at an excellent price-performance ratio, just like the 3-pin version.

Be quiet! adds PWM functionality to the rock solid Pure Wings 2. This low-cost entry-level fan can easily be controlled over a 4-pin connector via Pulse Width Modulation, either automatically by the motherboard or manually through the BIOS or with the appropriate software. The flexible rotational speed of the new Pure Wings 2 is ideally suited for a wide range of applications and represents the ideal choice for air and water cooling setups. The fan can be mounted on the radiator, radiator body or in the case to support an optimum airflow.

http://ift.tt/1NAw31z

(PR) Giada Unveils F210 Fanless Mini-PC

Giada Technology, an industry leader in Mini PCs, embedded systems and servers for small & medium enterprises, is proud to unveil a compact fan-less mini pc system - the F210. With an efficient Intel Cherry Trail Processor and lower power consumption, the F210 is a compact-sized and cost effective Intel Platform thin client Mini PC. It provides 2G onboard memory and 8G of eMMC storage. To support diversified video output, the F210 is equipped with both VGA and HDMI interfaces. OS compatibility with the latest Windows 10 and Android ensures wide OS options. The space-saving size of the F210 and its uncompromising performance enables its wide range of applications in thin-client and desktop virtualization terminals.

The all-metal chassis provides better protection for the internal parts from damage as well as EMI (Electro Magnetic Interference). Its rugged design allows for 24/7 stable operation over long periods of time. In addition, the all-metal design can improve the heat dissipation efficiency and lowers the working temperature of the parts, thus prolonging the form factor's lifetime.

http://ift.tt/1WihMc3

13-дюймовый ноутбук Dell XPS 13 9343: стильная, тонкая, легкая и очень дорогая модель с длительным временем автономной работы

Новая модель ноутбука Dell XPS 13 9343 отличается от своих предшественников не только тем, что в ней используется процессор Broadwell. Существенные изменения претерпел и экран: он имеет разрешение 3200×1800 (есть модели этого ноутбука и с вменяемым разрешением экрана) и очень тонкую рамку, что смотрится весьма стильно. В компании Dell такой экран называют «безграничным». Впрочем, примечателен этот ноутбук и более серьезными вещами: он очень легкий, обладает продолжительным временем автономной работы и имеет производительность, вполне достаточную для тех сценариев использования, на которые ориентированы такие ноутбуки.
http://ift.tt/1NAfHG9

MSI Cubi N – ще один міні-ПК на платформі Intel Braswell

MSI Cubi N – ще один міні-ПК на платформі Intel Braswell Платформа Intel Braswell є дуже вдалим рішенням для міні-комп'ютерів, адже вона надає SoC-процесори з достатньою для повсякденних завдань продуктивністю та відмінними показниками енергоефективності. Тому не дивно, що багато компаній використовують її в складі своїх продуктів.
http://ift.tt/1Wi6nJc

Огляд і тестування відеокарти ASUS ROG POSEIDON GTX 980 Ti

Флагманська новинка серії ASUS ROG з гібридною системою охолодження, високоякісною елементною базою, заводським розгоном і рядом інших цікавих особливостей.
http://ift.tt/1GI6c8g

Kyivstar Business Hub: «ІКТ і вертикальні індустрії: трансформація бізнесу та нові можливості»

Kyivstar Business Hub: «ІКТ і вертикальні індустрії: трансформація бізнесу та нові можливості» У понеділок, 26 жовтня, в стінах Холу чемпіонів НСК «Олімпійський» відбулася чергова зустріч у рамках загальноосвітнього проекту Kyivstar Business Hub, присвячена темі «ІКТ і вертикальні індустрії: трансформація бізнесу та нові можливості». Головним спікером виступав міжнародний експерт із вивчення поведінки споживачів, представник компанії Ericsson ConsumerLab – Мікаель Еріксон Бйорлінг.
http://ift.tt/1S8TdO9

(PR) Apple Reports Record Fourth Quarter Results

Apple today announced financial results for its fiscal 2015 fourth quarter ended September 26, 2015. The Company posted quarterly revenue of $51.5 billion and quarterly net profit of $11.1 billion, or $1.96 per diluted share. These results compare to revenue of $42.1 billion and net profit of $8.5 billion, or $1.42 per diluted share, in the year-ago quarter. Gross margin was 39.9 percent compared to 38 percent in the year-ago quarter. International sales accounted for 62 percent of the quarter's revenue.

The growth was fueled by record fourth quarter sales of iPhone, the expanded availability of Apple Watch, and all-time records for Mac sales and revenue from services. "Fiscal 2015 was Apple's most successful year ever, with revenue growing 28% to nearly $234 billion. This continued success is the result of our commitment to making the best, most innovative products on earth, and it's a testament to the tremendous execution by our teams," said Tim Cook, Apple's CEO. "We are heading into the holidays with our strongest product lineup yet, including iPhone 6s and iPhone 6s Plus, Apple Watch with an expanded lineup of cases and bands, the new iPad Pro and the all-new Apple TV which begins shipping this week."
http://ift.tt/1GI4jsb

Новий пакет WHQL-драйверів AMD Catalyst Omega 2015 вийде в листопаді

Новий пакет WHQL-драйверів AMD Catalyst Omega 2015 вийде в листопаді Компанія AMD використовує зовсім інший підхід до розробки драйверів для своїх продуктів, аніж її ключовий конкурент в особі NVIDIA. Якщо остання оновлює драйвери практично під кожен проект рівня ААА, то перша воліє не частити з виходом, напрацювавши значний пакет змін для кожної версії. Особняком стоїть набір
http://ift.tt/1S8RIzN

Портативный внешний винчестер Seagate Backup Plus Fast: попытка «выйти из класса» при помощи RAID0

Внешние RAID-массивы полезны не только в виде монструозных устройств на базе нескольких десктопных винчестеров: они имеют право на жизнь и в портативном сегменте, обеспечивая высокую емкость и скорость ВЖД, обходящимся без дополнительного питания. Другой вопрос — насколько это востребовано частью пользователей, которым нужен просто внешний винчестер для переноса файлов. И — насколько этого достаточно другой части, желающей получить максимальную производительность, которую готовы предоставить производители накопителей на базе других технологий :) Пока еще, конечно, у винчестеров есть преимущество по емкости и стоимости, но сколько оно продержится — неизвестно. Например, компания SanDisk уже анонсировала внешний накопитель на флэш-памяти с интерфейсом USB 3.0, имеющий емкость 2 ТБ, и грозится через год-два снизить стоимость хранения информации до уровня ноутбучных винчестеров. Очевидно, что при таком раскладе сильнее всего «пострадают» как раз наиболее «продвинутые» ВЖД — такие как Seagate Backup Plus Fast. Пока это лишь планы на будущее, однако в любом случае к достоинствам внешних винчестеров уже сейчас, увы, не относится производительность — как ни старайся, но получить от них скорость внешнего твердотельного накопителя не выходит.
http://ift.tt/1WhZ3xd

Релізний геймплейний трейлер Star Wars Battlefront

Релізний геймплейний трейлер Star Wars Battlefront Компанія EA і студія DICE порадували шанувальників всесвіту Зоряних Воєн релізним ігровим трейлером проекту Star Wars Battlefront. У ньому розробники продемонстрували розмах і напруженість гри, передавши відчуття, що результат кожної битви та війни в цілому залежить від безпосередніх дій кожного гравця. Фанатам легендарної саги приємно буде побачити і знайомих героїв, доступних у якості персонажів для гри (Лея, Боба Фет, Хан Соло, Дарт Вейдер, Люк Скайвокер і Палпатін). Реліз Star Wars Battlefront намічений на 17 листопада для PC, PS4 і Xbox One.
http://ift.tt/1M1sGS0

Огляд монітора LG 34UC97

Ідеальний у всьому: 34-дюймовий дисплей з вигнутим екраном, який відрізняється прекрасним заводським калібруванням, наявністю хорошої акустичної системи й оригінальним дизайном.
http://ift.tt/1PTA7wi

AMD Readies Catalyst Omega 2015 Drivers for November

AMD is planning a major driver update for its Radeon GPUs this November, under its Catalyst Omega moniker. These WHQL-signed, which made their debut in 2014, are expected to come with massive performance optimizations across the board, and in a large selection of new and existing games. It will also present AMD with the opportunity to introduce new software features to their drivers, bringing about value-addition to existing machines running Radeon GPUs.

The 2014 release of Catalyst Omega, besides offering significant performance updates, also introduced major new features such as 4K Virtual Super Resolution (VSR), TressFX 3.0, 5K display support, and various image quality improvements. The new drivers are expected to have an equally exhaust list of new features, performance- and stability updates, that level the features and performance playing field between AMD Radeon and NVIDIA GeForce GPUs. Below is the feature-set of the 2014 release.



http://ift.tt/1jQd7m2

вторник, 27 октября 2015 г.

Безшумна ігрова клавіатура Corsair Strafe RGB Silent з перемикачами Cherry MX Silent

Безшумна ігрова клавіатура Corsair Strafe RGB Silent з перемикачами Cherry MX Silent У рамках виставки Gamescom 2015 була вперше продемонстрована ігрова клавіатура Corsair Strafe RGB Silent з механічними перемикачами Cherry MX Silent
http://ift.tt/1kNEqgM

(PR) Vivante to Highlight Cutting-Edge GraphiVisor Virtualization Technology

Vivante Corporation today announces that its GPU GraphiVisor solution will be featured in a white paper and sponsorship at the Jon Peddie Research Virtualize Conference. GraphiVisor is at the heart of solutions that must be both high-performance and secure, such as in Automotive applications, where feature-rich user experiences must exist in the same system as safety-critical functions with no tolerance for error or tampering. GraphiVisor will work alongside traditional security measures such as 2-step authentication, encryption and network security for truly secure systems in applications where some systems must be designed to have uninhibited, immediate access to the GPU and even a small error-margin is unacceptable, and a new level of hardware isolation is necessary. Vivante IP provides that option with two GPUs that can operate in isolation on one system.

Vivante is excited to be a part of the 2015 Virtualize Conference, with a best practices panel on virtualization options that will include Rick Tewell of Freescale Semiconductor, who heads the Graphics Architecture team for the i.MX product lines. Freescale has adopted Vivante's dual-GPU isolation technology in the i.MX6 Quad to allow one Microcontroller solution for multiple graphics applications that have varying requirements for safety and real-time performance.

http://ift.tt/1LVQyDb

ADATA розширила серію накопичувачів для продуктів Apple

ADATA розширила серію накопичувачів для продуктів Apple Компанія ADATA вирішила порадувати власників продукції компанії Apple випуском нових накопичувачів: SD-карти ADATA i-Memory, а також флешок ADATA i-Memory UE710 і ADATA UC350. Модель ADATA i-Memory UE710 доступна в трьох варіантах об’єму (32, 64 і 128 ГБ) і підтримує два інтерфейсні роз’єми (Apple Lightning і USB 3.0). Тобто її дуже зручно використовувати для передачі даних або резервного копіювання інформації з мобільних iOS-пристроїв на традиційні Windows-комп'ютери та навпаки. Допоможе в цьому безкоштовний мобільний додаток i-Memory. На ринку ADATA i-Memory UE710 представлена у двох варіантах корпусу – білому та чорно-сріблястому.
http://ift.tt/1H7rszf

(PR) Jonsbo Announces the UMX3 Micro-ATX Chassis

Jonsbo announces the UMX3 micro-ATX chassis. With the UMX3 we present an appealing case for customers who are looking to install a powerful system based on a Micro-ATX board. The high-quality case features a timeless design with a very attractive, classic exterior that blends harmoniously into any interior style. The UMX3 can easily be equipped with ATX power supplies. In addition, four PCI expansion slots for the installation of VGA- or sound-cards are available. In spite of the compact dimensions, large CPU-coolers and long VGA-cards can be fitted inside the case.

The Mini-Tower combines a steel chassis for maximum stability with an extravagant designed exterior, where the smooth curves of the case will automatically draw attention. The exterior hull of the UMX3 is made of 2 mm strong, high-quality aluminum. The interior of the UMX3 has been designed for maximum compatibility. The power supply is mounted behind the case front on a specially designed frame. The power supply is looped to the rear of the case. The hard disks are mounted at the bottom of the chassis.

http://ift.tt/1LZXXoz

Доступна ігрова мишка CM Storm Xornet II з оптичним сенсором Avago 3320

Доступна ігрова мишка CM Storm Xornet II з оптичним сенсором Avago 3320 Для просування ігрової периферії компанія Cooler Master створила окремий бренд – CM Storm, який продовжує радувати випуском дуже збалансованої продукції за показниками якості, ергономіки, функціональності та ціни. Черговою новинкою стала порівняно доступна мишка CM Storm Xornet II, націлена на любителів ігор жанрів FPS і RTS, які віддають перевагу хвату «пазур».
http://ift.tt/1jOiEJH

(PR) MSI Announces the Cubi N Palm-sized Desktop

MSI proudly announces an upgrade of its smallest mini-PC to date: the MSI Cubi N. This tiny desktop is built on a concept of nifty technology and a brilliant design to suit the needs of both consumers and businesses. Thanks to the implementation of a wide range of the Braswell Intel processors, users can benefit from a palm-size PC that is now more powerful than ever! It is capable of carrying multiple modular hard disks drives that provide a large base for data storage and has a new fanless design to insure ultra-silent operation.

MSI Cubi N is mountable to a wall by VESA standards or can be combined with an Ultra-HDTV, so the user can enjoy Ultra High-Definition and high quality media entertainment at home. For commercial applications, Cubi N comes with plenty of ports to connect external devices, and is the essence of small, smart computing. The MSI Cubi N is globally available by end of October 2015.

http://ift.tt/1H6SYN7

TechPowerUp and Shuttle XH81V Giveaway - The Winner

TechPowerUp and Shuttle are pleased to announce the winner of the XH81V Giveaway, in which we're giving away a Shuttle XH81V space-saving desktop barebones system to one lucky winner from the EU. That winner is Andrea from Italy. A huge congratulations to you, Andrea! TechPowerUp will return with more such interesting giveaways!

http://ift.tt/1OUJo89

Смартфон Samsung Galaxy Note 5: обновленный планшетофон с поддержкой электронного пера

Пятая по счету версия планшетофона Samsung Galaxy Note была анонсирована осенью этого года во время выставки IFA 2015 в Берлине и сейчас уже добралась до прилавков российских магазинов. В новой модели семейства изменилось многое: от дизайна предшественников не осталось и следа, также смартфон получил гораздо более продвинутую аппаратную начинку и улучшенный сканер отпечатков пальцев. Но главное отличие всех моделей семейства Galaxy Note — это возможность работы с электронным пером, причем работы действительно комфортной и удобной. О том, что изменилось и что было добавлено в очередной инкарнации легендарного планшетофона, читайте в нашем обзоре Samsung Galaxy Note 5.
http://ift.tt/1LZs8MA

(PR) Cooler Master Announces CM Storm Xornet II Gaming Mouse

Cooler Master, a leading manufacturer of desktop components and peripherals, launched the Xornet II a unique ergonomic design renowned as one of the best claw grip designs (Spawn/Xornet) for FPS and RTS gaming. Designed for total control it is powered by an improved optical sensor, on-the-fly DPI settings, a full 16.8 million color illumination (RGB) scroll wheel supported by easy-to-use software, and Lift Off Distance tuning and calibration. The Xornet II stands out among the competition as a comfortable, accurate and affordable weapon to add to your arsenal.

"The Xornet II fits your hand like a glove. We kept the small, lightweight design of its predecessor that our fans have come to love and packed it full of improved features," said Leo Cheng, Product Manager at Cooler Master. "The Xornet II is built for gamers who choose to battle it out using a claw grip style."

http://ift.tt/1O4yvQW