воскресенье, 31 июля 2016 г.

Корпус Aerocool LS-5200 з можливістю встановлення трьох СВО

Серія корпусів Aerocool Liquid Solution спеціально створена для охочих встановити СВО. Новим її представником стала модель Aerocool LS-5200. Вона створена у форматі Middle Tower і дозволяє встановлювати три СВО: на фронтальній панелі поміститься 360-мм радіатор, на верхній - 280-мм, а на задній - 120-мм. Звісно, ці ж посадкові місця можна використовувати для встановлення звичайних вентиляторів.
http://ift.tt/2azS0Sv

ASRock H110M-STX – материнська плата формату Mini-STX для платформи Socket LGA1151

У лінійці материнських плат компанії ASRock з'явилася перша модель формату Mini-STX - ASRock H110M-STX, що поєднує в собі компактні розміри (140 х 147 мм) і можливість встановлення звичайних десктопних процесорів, TDP яких не перевищує 65 Вт. Вона побудована на основі чіпсета Intel H110 для платформи Socket LGA1151.
http://ift.tt/2alt1p1

Сеточная электробритва Panasonic ES-LV9N: пять(!) ножей на бреющей головке

Несмотря на рекордное количество ножей и очень продуманно сконструированную плавающую бритвенную головку, «универсального киллера всех конкурентов» у Panasonic не получилось. Что, впрочем, отнюдь не значит, что ES-LV9N плоха. Наоборот — из нее получился прекрасный, только достаточно нишевый продукт. Эта бритва изумительно хороша, если вы предпочитаете бриться ежедневно или с пропуском не более чем в один день. А вот длинную щетину эта модель не очень любит и сильно на ней замедляется.
http://ift.tt/2aqH6wj

Огляд і тестування відеокарти ASUS GeForce GTX 1080 TURBO

Модифікація флагманського відеоприскорювача NVIDIA GeForce GTX 1080 зі строгим і стриманим дизайном у чорному кольорі, а також якісною елементною базою та унікальним процесом виробництва.
http://ift.tt/2azLmf7

суббота, 30 июля 2016 г.

Как выбрать систему охлаждения для процессора

Какие аспекты следует учесть при выборе системы охлаждения? Как размещение кулера сказывается на эффективности? Любой ли кулер подойдет? Какие достоинства и недостатки у воздушного охлаждения и СВО?
http://ift.tt/2aGhE7U

Alcatel Idol 4S Smartphone and VR Headset First Look

The Alcatel Idol 4S is the first smartphone to be bundled with a VR headset. Does this pair have what it takes to deliver an exceptional mobile VR experience?
http://ift.tt/2a7dkAp

Корпус Aerocool DS 230 з незвичайною системою ілюмінації

На радість всім шанувальникам неординарних дизайнерських рішень компанія Aerocool анонсувала свій новий корпус - Aerocool DS 230. В першу чергу він підкуповує незвичайною ілюмінацією, яка може працювати в двох режимах (постійне світіння й ефект дихання) з декількома доступними кольорами та різною інтенсивністю їх світіння.
http://ift.tt/2al4q0P

Электрический чайник Smile WK 5125: бывает ли дешевой богатая функциональность

Несмотря на откровенно бюджетный сегмент, чайник безупречно прошел все тесты, и его результаты находятся вполне на уровне более дорогих моделей. Так что если вы задались вопросом, нужен ли вам чайник со множеством температур и подогревом, то Smile WK 5125 — это довольно неплохой способ получить ответ, не переплачивая. А дальше уж как повезет — как минимум, год гарантии у вас есть.
http://ift.tt/2abdz9b

Оновлений ігровий ПК ASUS ROG G20CB з відеокартами серії NVIDIA GeForce GTX 10

Якщо ви шукаєте собі стильний і компактний ігровий комп'ютер, тоді зверніть увагу на оновлену версію ASUS ROG G20CB. Тепер він пропонується з відеокартами NVIDIA GeForce GTX 1070 і NVIDIA GeForce GTX 1080, які дозволять суттєво наростити обчислювальну потужність графічної підсистеми для відтворення ігор в 4K-роздільності чи для занурення в VR-проекти.
http://ift.tt/2aRdkBK

Драйвер AMD Radeon Software Crimson Edition 16.7.3 WHQL доступний для завантаження

Компанія AMD презентувала драйвер AMD Radeon Software Crimson Edition 16.7.3 WHQL. В першу чергу він націлений на власників відеокарт серії AMD Radeon RX 480, які зможуть відчути 10% поліпшення рівню продуктивності в грі Rise of the Tomb Raider у порівнянні з попередньою версією драйверу.
http://ift.tt/2aDWLgk

Огляд і тестування блока живлення Seasonic SS-460H2U Active PFC F0

Промислова модель формату 2U з потужністю 460 Вт. Що вона може запропонувати покупцям і наскільки заявлені характеристики відповідають дійсності?
http://ift.tt/2agG1Zd

пятница, 29 июля 2016 г.

Cooler Master MasterWatt Maker 1200 PSU Review

Cooler Master finally released its MasterWatt Maker PSU, which was designed for true enthusiasts. Sporting Titanium-class efficiency, a digital interface, and other exotic features, we didn't expect an affordable price. But $450 looks insane!
http://ift.tt/2amU79W

Ігровий комп'ютер MSI Aegis Ti з відеокартою MSI GeForce GTX 1080

Компанія MSI в черговий раз довела, що сучасні ігрові системи можуть бути не тільки потужними, але компактними і стильними. Наочним підтвердженням цього став новий комп'ютер MSI Aegis Ti. Розміри його корпусу складають 510 х 506 х 415 мм, що не завадило вмістити дуже продуктивну зв'язку.
http://ift.tt/2atxBQx

Thecus N4810 – новий мережевий накопичувач на 4 диска

Анонсовано мережевий накопичувач Thecus N4810, розрахований на встановлення чотирьох дисків. Для забезпечення необхідного рівня продуктивності він оснащений 4-ядерним процесором Intel Celeron N3160 (4 х 1,6 - 2,24 ГГц) і 4 ГБ DDR3-пам'яті з можливістю розширення до 8 ГБ. У результаті новинка дозволить зберігати до 40 ТБ інформації, що робить її ідеальним вибором для будинку чи невеликого офісу.
http://ift.tt/2aicFHE

Лаунж-зона Just Dance на фестивалі WEGAME

10-11 вересня в київському виставковому центрі «АККО Інтернешнл» відбудеться фестиваль WEGAME, присвячений всім тим, кого цікавлять різноманітні види інтерактивних розваг. Він збере на одному майданчику багатьох представників української гейм-індустрії, кіберспортсменів, розробників ігор, косплеєрів тощо.
http://ift.tt/2aj6VRf

Окуляри віртуальної реальності Trust Exos 3D вже в Україні

Поступово віртуальний світ стає все ближчим до нас. Спочатку насолодитися 3D-зображенням ми могли лише в кінотеатрах. Потім з'явилися відповідні телевізори, а за ними - окуляри віртуальної реальності. Але по-справжньому доступними для масового користувача ці інноваційні технології стануть тоді, коли на ринку з'явиться багато таких продуктів від різних виробників, забезпечивши зниження їх кінцевої вартості.
http://ift.tt/2aidksH

Офіційний анонс відеокарт серії AMD Radeon RX 460 і Radeon RX 470

Відбувся офіційний дебют двох нових відеокарт - AMD Radeon RX 460 і Radeon RX 470. Обидві вони позиціонуються як порівняно доступні рішення для різних категорій геймерів. Так, першу можна назвати відмінним варіантом для любителів MOBA- і MMO-ігор, тоді як друга стане прекрасним доповненням для систем з Full HD-монітором.
http://ift.tt/2aj75rN

Материнская плата Asus X99-A II: обновленная версия платы Asus X99-A с подсветкой, разъемом U.2 и портами USB 3.1

Плату Asus X99-A II можно, конечно, рассматривать как обновление платы Asus X99-A: обновился набор портов, появился новомодный разъем U.2, а также моддинговая настраиваемая подсветка. Но еще ближе по своим характеристикам эта плата к модели Asus Strix X99 Gaming. Фактически, Asus X99-A II — это Asus Strix X99 Gaming, но в варианте без модуля Wi-Fi.
http://ift.tt/2aiYl56

Samsung Gear Fit2: новое поколение фитнес-браслета, превратившегося в умные часы

В 2014 году компания Samsung выпустила фитнес-браслет Gear Fit. Устройство получилось очень удачным: его главной особенностью был прекрасный изогнутый экран Super AMOLED, а по функциональности гаджет находился между традиционными фитнес-трекерами и полноценными умными часами. Он мог отображать время и уведомления, но не позволял устанавливать сторонние приложения. И вот, два года спустя, южнокорейский производитель без лишнего шума и как-то даже слишком скромно представил вторую версию браслета.
http://ift.tt/2asmMy5

Огляд і тестування смартфона Xiaomi Redmi 3

Сучасна доступна модель у красивому і тонкому металевому корпусі з гарною функціональністю, доволі високою продуктивністю й відмінними показниками автономності.
http://ift.tt/2aiDDlE

четверг, 28 июля 2016 г.

Acer Predator XB321HK 32-inch Ultra HD G-Sync Monitor Review

Today we’re looking at Acer’s latest flagship gaming monitor, the Predator XB321HK. Sporting a 32-inch IPS screen, G-Sync and premium build quality; it looks like just the thing for a cost-no-object gaming rig.
http://ift.tt/2aeiXOQ

Відеокарта ASUS MINI-R7360-2G – варіант AMD Radeon R7 360 у форматі Mini-ITX

Незважаючи на наближення дебюту нового покоління доступних ігрових відеокарт серії AMD Radeon RX 460, компанія ASUS вирішила випустити новинку на основі AMD Radeon R7 360 - ASUS Mini R7 360 (MINI-R7360-2G). Вона створена в компактному форматі Mini-ITX і призначена для невеликих ігрових систем початкового рівня.
http://ift.tt/2asYe6w

Компактні, однак потужні й ефективні блоки живлення серії Thermaltake Toughpower SFX

Раніше вважалося, що формат блоків живлення SFX призначений виключно для створення компактних і малопотужних систем. Однак поява на ринку продуктивних і енергоефективних комплектуючих в невеликому форматі призвела до переосмислення концепції SFX.
http://ift.tt/2afF3KN

Ультратонкий ноутбук Lenovo Air 13 Pro доступний для попереднього замовлення

Збіг або ні, але компанія Lenovo також вирішила наприкінці липня запропонувати альтернативу популярному ноутбуку Apple MacBook Air. Йдеться про модель Lenovo Air 13 Pro, вартість замовлення якої становить $750. Таким чином, її найближчим конкурентом є Xiaomi Mi Notebook Air.
http://ift.tt/2a1B1KA

Блок питания Chieftec PPS-500S: старший представитель OEM-серии компании

Потребительские качества этого БП чуть лучше, чем у младших представителей серии, но они по-прежнему весьма низкие. Электрические характеристики чуть лучше, провода чуть длиннее, шум чуть ниже, то есть улучшения есть, но они минимальные. И все же, если выбирать из трех БП данной серии, то PPS-500S, хоть и с натяжкой, наиболее близок к тому, чтобы назвать его хорошим блоком питания.
http://ift.tt/2a1z8xy

Відеокарта GIGABYTE GeForce GTX 1070 WINDFORCE з модифікованим кулером

Новий графічний прискорювач поповнив модельний ряд компанії GIGABYTE. Версія GIGABYTE GeForce GTX 1070 WINDFORCE (GV-1070WF2-8GD) має все необхідне для ігрової відеокарти, щоб задовольнити потреби багатьох геймерів і навіть оверклокерів.
http://ift.tt/2axRUhb

Xiaomi Redmi Pro – 5,5” OLED- екран, 10-ядерний процесор і ємний акумулятор всього за $225

Крім стильного та витонченого ноутбука Xiaomi Mi Notebook Air, китайська компанія представила ще й новий флагманський смартфон лінійки Xiaomi Redmi. Йдеться про модель Xiaomi Redmi Pro, яка вийде на ринок у трьох варіантах. Найдоступнішою (з орієнтовним цінником $225) стане версія з процесором MediaTek Helio X20, 3 ГБ оперативної і 32 ГБ постійної пам'яті. Заплативши $255, можна отримати варіант з трохи продуктивнішим процесором MediaTek Helio X25 і 64 ГБ постійної пам'яті. Максимальна ж конфігурація за $299 містить MediaTek Helio X25, 4 ГБ оперативної пам'яті і 128 ГБ ПЗП.
http://ift.tt/2azLf2M

Готується до виходу відеокарта SAPPHIRE Radeon RX 460 NITRO OC

Напередодні офіційного анонсу відеокарт серії AMD Radeon RX 460 і AMD Radeon RX 470, в інтернеті з'являється все більше інформації про них. Наприклад, опублікована перша фотографія відеокарти SAPPHIRE Radeon RX 460 NITRO OC.
http://ift.tt/2axS7Rh

Тестирование в игре Rise Of The Tomb Raider на двух бюджетных платформах: AMD APU A10-7860K против связки Intel Core i3-4160 плюс Nvidia GT 730/740

Тестирование показало, что данная игра предлагает современную и сложную графику, и исследованные бюджетные системы чувствуют себя в ней не очень комфортно, хотя и не так уж плохо. Разрешения Full HD и 1440×900 отпадают сразу же: играть практически невозможно на всех пяти вариантах. Снижение разрешения до 1280×800 при средних настройках позволило чуть улучшить игровой процесс, однако все равно производительность всех вариантов была недостаточной. И только снижение настроек до минимальных в том же разрешении позволило платформе на базе AMD A10 и варианту Intel i3-4160 + GT 740 GDDR5 получить приемлемую играбельность. Встроенная графика Intel Core i3-4160, а также вариант Intel i3-4160 + GT 730 для этой игры совершенно не годятся.
http://ift.tt/2afmg21

Огляд і тестування материнської плати MSI Z170A MPOWER GAMING TITANIUM

Високорівнева геймерська модель з оригінальним дизайном, якісною елементною базою, відмінними можливостями з організації дискової підсистеми і підтримкою інтерфейсів USB 3.1.
http://ift.tt/2azqZhM

среда, 27 июля 2016 г.

Best Graphics Cards

Here are the best gaming GPUs for the money. These graphics cards offer the best performance at their price and resolution (from 720p to 4K).
http://ift.tt/1P4IIMV

Обзор недорогой игровой мыши Speedlink Ledos SL-6393

Играть в современные компьютерные игры будет намного комфортнее, если у вас есть хорошая геймерская мышь. Но не думайте, что это обязательно дорого. Можно начать с чего-то попроще, например Speedlink Ledos SL-6393.
http://ift.tt/2aedl4a

Офіційний анонс ноутбука Xiaomi Mi Notebook Air

На спеціально організованому заході компанія Xiaomi представила свій перший ноутбук - Xiaomi Mi Notebook Air, який вже з 2-го серпня буде доступний у продажу в Китаї. Він з'явиться в двох варіантах: Xiaomi Mi Notebook Air 12.5" і Xiaomi Mi Notebook Air 13.3". Обидва можуть похвалитися стильними та ультратонкими алюмінієвими корпусами, а також хорошими апаратними платформами, але не надто доступними цінами.
http://ift.tt/2alFSpN

Процессоры AMD Phenom II и FX для платформы AM3+: завершаем исследование «исторических» платформ

Закрывая круг «исторических тестирований», сегодня мы займемся платформой, которая формально остается в числе живых и здравствующих, хотя идеологически даже старше ранее рассмотренных AMD FM1 и Intel LGA1156. Как ей это удается? Этим вопросом мы уже занимались: Socket AM3+ 2011 года практически ничем не отличается от «просто» АМ3 2009, получившейся путем перехода с DDR2 на DDR3 из AM2/AM2+ от 2006 года, а эти, в свою очередь, являются практически ни чем иным, как Socket 939 лета 2004 года, но с DDR2, а не с «простой» DDR. Правильнее, впрочем, говорить даже о 2003 годе, когда появился Socket 939: Socket 940 — это его упрощение, без поддержки многопроцессорных конфигураций. За это время успели поменяться не только стандарты памяти, конечно, но и некоторые другие интерфейсы, однако концептуально в виде АМ3+ мы имеем классическую платформу нулевых годов — трехчиповую и относительно низкой степени интеграции. Стоит также заметить, что последние микроархитектурные обновления выпускаемых для нее процессоров относятся к концу 2012 года, т. е. и с этой точки зрения даже последняя модификация АМ3+ — это уже история. Однако в рамках других платформ компания AMD отгружает не более чем двухмодульные процессоры (поддерживающие, соответственно, лишь четыре потока вычислений) с существенным креном в сторону интегрированной графики, так что самыми производительными процессорами AMD до сих пор являются именно устройства для АМ3+. Они давно не обновлялись, но окончательное их устаревание запланировано только на вторую половину этого года.
http://ift.tt/2agvu1z

42,5-дюймовий 4K-монітор Dell P4317Q з підтримкою виводу чотирьох відеопотоків

Часто в професійному середовищі виникають ситуації, які для більшої зручності вимагають виведення декількох вікон на одному моніторі. Вони характерні для фінансової сфери й торгівлі на біржі, відеоспостереження, створення графічного та мультимедійного контенту, моделювання інженерних об'єктів тощо. Компанія Dell представила відмінний варіант для вирішення таких завдань - монітор Dell P4317Q.
http://ift.tt/2ae4Cii

BlackBerry DTEK50 – найзахищеніший у світі Android-смартфон за $299

Офіційно представлено новий смартфон BlackBerry DTEK50, який позиціонується виробником як найзахищеніший Android-пристрій у світі. Настільки гучна заява не голослівна, оскільки новинка дає змогу: шифрувати повністю всі дані на смартфоні; відстежувати й блокувати програми, які намагаються самостійно зняти фото чи відео, ввімкнути мікрофон, надіслати текстове повідомлення, отримати доступ до контактів чи місця розташування користувача; надійно зберігати паролі та іншу цінну інформацію на смартфоні; відстежувати смартфон у будь-якій точці світу завдяки унікальному апаратному ключу, який присвоюється процесору кожної моделі; захистити сектори завантаження ОС від модифікацій і багато іншого.
http://ift.tt/2ae1UcG

Серії оперативної DDR4-пам'яті Patriot Viper 4 і Viper Elite поповнилися продуктивними новинками

На початку серпня на ринку з'являться два нових набори продуктивної оперативної пам'яті з серій Patriot Viper 4 і Patriot Viper Elite, які в першу чергу націлені на використання в парі з платформами Intel Socket LGA2011-v3 і Socket LGA1151. Обидва вони мають два DDR4-модуля з об'ємом 8 ГБ і частотою 3733 МГц. При цьому робоча напруга новинок заявлена на рівні 1,35 В, а таймінги становлять 17-19-19-39.
http://ift.tt/2auzTjA

Бутербродница-вафельница Redmond RSM-M1404: компактное устройство для небольшой семьи

В этом обзоре мы описываем довольно простое устройство. Оно готовит горячие сэндвичи и вафли, при большом желании может стать для вас медленным компактным грилем. Опыт лаборатории показал, что со своей основной работой Redmond RSM-M1404 справляется на отлично.
http://ift.tt/2auxq92

Стартували продажі камери Samsung Gear 360

«Samsung Electronics Україна» повідомила про старт продажів камери Samsung Gear 360, яка розроблена для створення, перегляду та демонстрації сферичних відеороликів і фото. Завдяки їй користувачі можуть стати авторами свого власного контенту у віртуальній реальності й насолоджуватися ним за допомогою Gear VR. Камера доступна в продажу з 10 липня 2016 року за ціною ₴9999 ($403).
http://ift.tt/2a7GwDW

Конкурс косплею на фестивалі WEGAME!

В рамках другого фестивалю інтерактивних розваг WEGAME, який пройде 10-11 вересня 2016 року в київському виставковому центрі «АККО Інтернешнл», відбудеться конкурс косплею. При цьому власники найцікавіших образів зможуть поборотися за призовий фонд у розмірі 20 000 грн.
http://ift.tt/2al2mqU

Лазерное цветное МФУ Canon i-Sensys MF628Cw: компактный аппарат «4 в 1» для малого бизнеса и персонального использования

Наличие трех интерфейсов, а также возможность прямого подключения по беспроводному каналу расширяет возможности использования аппарата, причем в плане не только печати, но и сканирования. При этом предусмотрена возможность работы как с персональных компьютеров, настольных или ноутбуков, так и с мобильных устройств — смартфонов и планшетов.
http://ift.tt/2a73Stt

Зведене тестування термоінтерфейсів. Випуск 2

Білі та сірі, дешеві і дорогі, рідкі й густі – шукаємо нових лідерів, середнячків і явних аутсайдерів серед термопаст.
http://ift.tt/2a6Irsp

вторник, 26 июля 2016 г.

Тихий процесорний кулер Thermaltake Riing Silent 12 Pro в червоному і синьому варіантах

Цікавий процесорний кулер підготувала компанія Thermaltake. Модель Thermaltake Riing Silent 12 Pro представлена в двох варіантах забарвлення - червоному і синьому. На цьому відмінності між ними закінчуються.
http://ift.tt/2abzFv8

Відеокарти NVIDIA Quadro P6000 і Quadro P5000 на базі NVIDIA Pascal

Для виставки SIGGRAPH 2016 компанія NVIDIA підготувала анонс двох продуктивних професійних відеокарт - NVIDIA Quadro P6000 і NVIDIA Quadro P5000. Обидві побудовані на основі 16-нм мікроархітектури NVIDIA Pascal.
http://ift.tt/2at9hMC

Нові професійні відеокарти серії AMD Radeon Pro WX і унікальний прискорювач AMD Radeon Pro SSG

В рамках заходу Capsaicin Siggraph 2016 компанія AMD представила кілька цікавих продуктів. В першу чергу виділимо три нові професійні відеокарти серії AMD Radeon Pro WX, побудовані на основі графічних процесорів AMD Polaris. Всі вони мають нову кольорову гамму, щоб візуально дистанціюватися від масового споживчого сегменту.
http://ift.tt/2arpcP1

Видеоускоритель Asus Strix GTX 1080 OC: лидер 3D-графики игрового класса с очень тихой СО

Asus Strix GTX 1080 OC (8 ГБ) — отличный вариант самого быстрого однопроцессорного ускорителя (демонстрирующий производительность в среднем на 6% выше, чем референсный). Карта обладает очень тихой системой охлаждения, позволяет дополнительно гибко регулировать работу вентиляторов системного блока в зависимости от нагрева графического процессора, а любителям моддинга предлагает очень приятную подсветку на корпусе кулера и на задней стороне карты. Ускоритель отлично подойдет любителям разгона, так как допускает гибкое и максимально эффективное управление частотами и вольтажами. Кроме того, данный акселератор полностью готов для работы совместно с устройствами VR.
http://ift.tt/2adQ1nC

Блоки живлення серії Thermaltake Toughpower DPS G RGB Gold з підсвічуванням 140-мм вентилятора

Асортимент високоякісних джерел живлення компанії Thermaltake поповнився черговою серією - Thermaltake Toughpower DPS G RGB Gold, до складу якої увійшли моделі потужністю 650, 750 і 850 Вт. Всі вони характеризуються підтримкою потужного виділеного каналу +12В з високою здатністю до навантаження. Ефективність їх роботи заявлена на рівні 91% і підтверджена отриманим сертифікатом 80 PLUS Gold.
http://ift.tt/29WtOLG

Sigma mobile X-treme 3SIM − перший захищений трисімковий GSM + CDMA-телефон

Торгова марка Sigma mobile вивела на ринок свій перший захищений трисімковий мобільний телефон - Sigma mobile X-treme 3SIM. Два його SIM-слоти підтримують роботу в мережі 2G GSM у режимі Dual Standby, а третій може працювати в режимі CDMA. Більш того, здійснюючи або приймаючи дзвінок на CDMA-карту, дві GSM-карти залишаються активними і можуть приймати дзвінки (робота GSM + CDMA в режимі Dual Active) завдяки використанню двох процесорів.
http://ift.tt/2apXbpo

Серія відеокарт MSI Radeon RX 480 GAMING містить 4 і 8-гігабайтові моделі

Компанія MSI з гордістю представила власну серію графічних адаптерів MSI Radeon RX 480 GAMING, націлену в першу чергу на шанувальників ігор у роздільності 1440p і охочих зібрати доступну систему для VR-розваг. До її складу увійшли чотири моделі: MSI Radeon RX 480 GAMING 4G, MSI Radeon RX 480 GAMING 8G, MSI Radeon RX 480 GAMING X 4G і MSI Radeon RX 480 GAMING X 8G. Між собою вони відрізняються об’ємом відеопам'яті (4 або 8 ГБ), що відображено в їх назві, а також тактовою частотою. Зокрема, моделі MSI Radeon RX 480 GAMING X 4G і MSI Radeon RX 480 GAMING X 8G можуть похвалитися вищим розгоном частот GPU і відеопам'яті.
http://ift.tt/2ad0gpr

Огляд і тестування SSD-накопичувача Kingston SSDNow UV400 з об #039;ємом 240 ГБ

Доступний 2,5-дюймовий твердотільний диск з пам#039;яттю TLC NAND, яким можна замінити традиційний HDD.
http://ift.tt/2aa0Ymi

Покупаем ноутбук, часть 3: примеры конфигураций ноутбуков в зависимости от их назначения

В первой части статьи рассматривалась классификация ноутбуков по их размерам и назначению. Во второй части статьи было уделено внимание компонентной базе ноутбуков. В этой, заключительной части статьи рассматриваются возможные конфигурации ноутбуков во всех категориях в зависимости от их назначения.
http://ift.tt/2aa0FrH

Ноутбуки ASUS ZenBook Flip UX360 і ASUS ROG Strix GL502 офіційно в Україні!

ASUS завжди пам#039;ятає про справжніх шанувальників компактних, але потужних пристроїв, здатних вирішувати найширший спектр завдань і запускати найсучасніші ігри. Дві новинки якраз з таких!
http://ift.tt/2amy999

понедельник, 25 июля 2016 г.

Три нові відеокарти серії Palit GeForce GTX 1060 з підтримкою технології 0-dB TECH

Компанія Palit вирішила для початку представити три відеокарти серії Palit GeForce GTX 1060: Palit GeForce GTX 1060 Dual, Palit GeForce GTX 1060 JetStream і Palit GeForce GTX 1060 Super JetStream. Перша з них є найдоступнішою, оскільки має мінімальний набір модифікацій у порівнянні з еталонним дизайном: частотна схема роботи графічного процесора і відеопам'яті відповідає референсній, як і набір відеоінтерфейсів. Змінена лише система охолодження, що отримала двовентиляторний дизайн і підтримку технології 0-dB TECH. Це означає, що її 9-см вентилятори можуть призупиняти свою роботу в разі низького навантаження на GPU.
http://ift.tt/2apaA2B

Samsung 750 EVO 500GB SSD Review

Samsung opened up the 750 EVO to the mass market and added a 500GB model, which will allow the company to fight in the low end with a game-changing mix of mainstream performance and entry-level endurance.
http://ift.tt/2a7EIJV

IconBit XDS94K: компактный плеер для 3D и 4К

Новая флагманская Android-приставка для ТВ от IconBit существенно расширяет возможности современного телевизора.
http://ift.tt/2akBmpX

Пара відеокарт серії ASUS Dual GeForce GTX 1060 у білому забарвленні

Компанія ASUS продовжує радувати випуском нових відеокарт. Цього разу представлена серія ASUS Dual GeForce GTX 1060, яка включає в себе дві моделі: ASUS DUAL-GTX1060-6G і ASUS DUAL-GTX1060-O6G. Між собою вони різняться лише частотною формулою роботи графічного процесора NVIDIA GP106: у першій новинки вона відповідає еталонним 1506/1708 МГц, тоді як друга має два оверклокерскі режими - «Gaming» (1 569/1784 МГц) і «OC» (1 594/1809 МГц ). У свою чергу підсистема відеопам'яті в обох випадках представлена GDDR5-мікросхемами з загальним об'ємом 6 ГБ з еталонною частотною формулою (2002 / 8008 МГц).
http://ift.tt/2anWqyH

SSD-накопитель Kingston SSDNow UV400 емкостью 480 ГБ: интересная новинка, расширяющая ассортимент бюджетных твердотельных накопителей

На рынке появился очередной бюджетный накопитель — это плюс. Он выполнен на базе TLC-памяти — это особенность данного сегмента, до сих пор отпугивающая некоторых покупателей. Впрочем, надо отдавать себе отчет, что если бы не эти «тенденции», многие покупатели так бы и остались потенциальными. Так что если есть деньги на устройство более высокого класса — хорошо; а если нет — либо так, либо не покупать вообще. При этом Kingston SSDNow UV400 — на данный момент вообще один из самых дешевых накопителей (во всяком случае, если рассматривать емкость 480 ГБ) на рынке, что однозначный его плюс. Но вот производительность далеко не самая высокая даже в данном классе, что можно считать недостатком. Однако недостатком, на наш взгляд, не слишком весомым и потенциально исправимым — все-таки тяжелые нагрузки не являются целевым назначением для бюджетных SSD, а с «бюджетностью» у него все как раз получилось отлично.
http://ift.tt/2amAYs7

Перші фото відеокарт SAPPHIRE Radeon RX 470 Platinum Edition і SAPPHIRE Radeon RX 460

Уже зовсім скоро очікується реліз двох нових відеокарт - AMD Radeon RX 470 і AMD Radeon RX 460, тому не дивно, що в інтернеті з'являється все більше подробиць даних моделей. Зокрема, були опубліковані цікаві знімки відеокарт SAPPHIRE Radeon RX 470 Platinum Edition і SAPPHIRE Radeon RX 460.
http://ift.tt/2a59rxi

Процессорные охладители SilverStone AR07 и AR08: кулеры башенного типа из серии Argon

Рассмотренные в данной статье процессорные охладители компании SilverStone относятся к варианту кулера башенного типа с вынесенным на тепловых трубках радиатором и с принудительным охлаждением. Кулеры входят в серию Argon, что отражено в их названии — AR07 и AR08.
http://ift.tt/2aF2rTv

Серія відеокарт GIGABYTE GeForce GTX 1060 має Mini-ITX-версію

Лінійка середньопродуктивних графічних адаптерів GIGABYTE GeForce GTX 1060 поповнилася одразу чотирма моделями: GIGABYTE GeForce GTX 1060 G1 GAMING (GV-N1060G1GAMING-6GD), GIGABYTE GeForce GTX 1060 D5 6G (GV-N1060D5-6GD), GIGABYTE GeForce GTX 1060 WINDFORCE OC Edition (GV-N1060WF2OC-6GD) і GIGABYTE GeForce GTX 1060 Mini ITX OC Edition (GV-N1060IXOC-6GD).
http://ift.tt/2anJHvW

Огляд і тестування блока живлення CHIEFTEC ECO GPE-700S

Цікаве рішення, що поєднує в собі турботу про навколишнє середовище, доволі низьку ціну та потужність у 700 Вт. Приховані в ньому якісь підводні камені чи виробник у черговий раз пропонує бестселер у своїй категорії?
http://ift.tt/2abXJiV

воскресенье, 24 июля 2016 г.

APC BGE90M-CA UPS Tear-Down

We have been inside a few PC-sized UPSes over the last few months. How about something more gadget-sized for a change? Here comes the BGE90 from APC’s Connect family.
http://ift.tt/2a2djez

Найцікавіші софт-новинки та події. Випуск 177

Нова версія утиліти GPU-Z, поліпшені можливості бенчмарка Memtest86, оновлена версія програми CCleaner, удосконалений мультимедійний програвач PotPlayer і ще багато цікавого.
http://ift.tt/2a71zGd

Бюджетні ігрові материнські плати MSI B150M GRENADE і H110M GRENADE

Серія доступних ігрових материнських плат MSI ARSENAL GAMING поповнилася двома новинками - MSI B150M GRENADE і MSI H110M GRENADE. Вони створені у форматі microATX на базі чіпсетів Intel B150 і Intel H110 для процесорів платформи Socket LGA1151.
http://ift.tt/2al8yQJ

Мультикухня Redmond RMC-FM230: новый подход — исследуем и разбираемся

Redmond представляет новый продукт: мультикухню. Так что сегодня мы разбираемся не с конкретной моделью, а с самим этим, достаточно новым, понятием — зачем это нужно, как это работает, приживется или нет.
http://ift.tt/2aDrx5l

суббота, 23 июля 2016 г.

Мультиварка-скороварка Marta MT-4312: прекрасное по замыслу многофункциональное устройство, испорченное заводским браком

Прекрасная идея, настоящая многофункциональность (возможность приготовить любое блюдо: от домашнего йогурта до хлеба), неплохое исполнение (приятный, не вычурный и не убогий дизайн), довольно простой уход — и неприятный сюрприз в виде постоянно и нерегулярно отключающейся программы.
http://ift.tt/29UTdls

AVADirect Avant P870DM-G First Look

We’ve seen the Avant P870DM-G somewhere before (or at least something almost identical to it). AVADirect's interpretation of Clevo's shell is as close to the original as it gets, with an Intel Core i7-6700K and GeForce GTX 980 in a $2700 laptop.
http://ift.tt/29Vub4F

Три відеокарти серії SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 480 із заводським розгоном

Офіційно анонсована нова ігрова серія графічних адаптерів - SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 480. Першими до її складу ввійшли три моделі: SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 480 8G (11260-01), SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 480 8G (11260-07) та SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 480 4G (11260-02). Перші дві характеризуються підтримкою 8 ГБ GDDR5-пам'яті, а відрізняються між собою лише тактовою частотою графічного процесора: 1208/1342 МГц та 1208/1306 МГц відповідно. У свою чергу SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 480 4G (11260-02) має в своєму розпорядженні лише 4 ГБ GDDR5-пам'яті з нижчою частотою (7000 МГц), а її GPU працює на швидкостях 1208/1306 МГц.
http://ift.tt/2a0iJGP

Двостандартний смартфон Xiaomi Mi4c тепер доступний у центрах обслуговування Інтертелеком

Національний оператор Інтертелеком продовжує розширювати пропозицію сертифікованих двостандартних смартфонів. Тепер у фірмових центрах обслуговування можна придбати Xiaomi Mi4c.
http://ift.tt/2anySJW

Обмежене постачання AMD Zen у кінці 2016, широкий реліз – у 2017 році

В рамках брифінгу, присвяченого підведенню підсумків фінансових результатів діяльності компанії AMD у другому кварталі 2016, виконавчий директор (CEO), доктор Ліза Су (Lisa Su), повідомила деякі подробиці щодо появи очікуваних багатьма процесорів з 14-нм мікроархітектурою AMD Zen.
http://ift.tt/2a0ieMP

SK hynix представить HBM2-пам'ять вже в цьому році

Раніше деякі скептики стверджували, що в цьому році ми не побачимо графічні адаптери з HBM2-пам'яттю, оскільки її дебют відкладений до 2017 року. Тепер можна з упевненістю сказати, що ця інформація не відповідає дійсності, оскільки компанія SK hynix офіційно повідомила, що вже в третьому кварталі цього року чіпи HBM2 будуть доступні для замовлення. Наразі виробник приймає на них попередні замовлення.
http://ift.tt/2anyISz

пятница, 22 июля 2016 г.

Corsair Neutron XTi SSD Review

Corsair releases what could be the ultimate Phison S10 SSD. The new Neutron XTI features a double dose of DDR3, and today we look at the Neutron XTi to see how it fares against the best SATA 6Gb/s SSDs on the market.
http://ift.tt/29RJXyx

Смартфон Leagoo Alfa 2: очень дешевая модель с некоторыми любопытными функциями

Leagoo Alfa 2 стоит в зарубежных интернет-магазинах всего около 5 тысяч в переводе на российские рубли, и столь низкая цена, в принципе, нивелирует бо́льшую часть присущих данному аппарату недостатков. Трудно сказать, чем руководствуются пользователи, покупая столь дешевые смартфоны, но очевидно, что они не ждут качественной съемки на камеру и высокой производительности, которых тут точно не найти. Смартфон получил довольно неплохой для своего уровня яркий и четкий экран, звонкую и громкую звуковую систему, удовлетворительный набор коммуникационных модулей и неплохую эргономику, поддерживаемую полным комплектом разнообразных полезных индикаторов и датчиков, включая необычную сенсорную площадку на задней крышке. Немного портит впечатление неудовлетворительно реализованный блок боковых кнопок, неплотно прилегающая кое-где крышка, но это все уже мелочи. Свою цену Leagoo Alfa 2 точно оправдывает, он даже немного возвышается над обширной массой подобных недорогих китайских смартфонов за счет ряда удобных упомянутых дополнений.
http://ift.tt/2aADDvZ

Нові дисплеї Philips E-Line 246E7QDAB і 276E7QDAB з підтримкою технології Philips UltraColor

Представлені два монітори лінійки Philips E-Line, націлені на домашніх користувачів. Йдеться про 23,6-дюймовий Philips E-Line 246E7QDAB і 27-дюймовий Philips E-Line 276E7QDAB. Обидва побудовані на основі IPS-панелей з роздільністю 1920 x 1080, широкими кутами огляду (178°) і якісною передачею кольорів (85% гами NTSC і 120% палітри sRGB). Таких результатів вдалося досягти в тому числі завдяки інтеграції технології Philips UltraColor, яка вирішує проблему спотворення кольорів шляхом повного використання можливостей самої панелі і за рахунок розширених налаштувань кольорової шкали.
http://ift.tt/29Y90Ay

Екшн-камера LG Action CAM LTE забезпечує відеострімінг навіть в екстремальних умовах

Серія пристроїв LG Friends поповнилася екшн-камерою LG Action CAM LTE, яка здатна працювати в найекстремальніших умовах. Вона оснащена 6-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 650 з підтримкою LTE-модема, що дозволяє безпосередньо транслювати відео в HD-якості за допомогою мереж 3G і 4G, наприклад, на сайт YouTube Live. Запис контенту можна робити в якості 4K Ultra HD. Для його зберігання доступний кард-рідер microSD з підтримкою 2-терабайтових карт пам'яті.
http://ift.tt/2adkktL

Ефектна відеокарта PowerColor Red Devil RX 480 8GB GDDR5 з кулером Double Blade III

Для всіх геймерів і поціновувачів продукції AMD, які вирішили придбати собі версію відеокарти AMD Radeon RX 480, компанія TUL Corporation представила модель PowerColor Red Devil RX 480 8GB GDDR5. Вона використовує модифікований дизайн друкованої плати зі збереженням 6 + 1-фазної підсистеми живлення. Однак для коректної роботи потрібне підключення одного 8-контактного, а не 6-контактного роз'єму PCIe.
http://ift.tt/2afYhWi

Lenovo ideaPad Miix 310 – 10,1- дюймовий Windows-планшет з клавіатурною док-станцією

У продаж з орієнтовним цінником ₴7400 ($298) надійшов планшетний комп'ютер Lenovo ideaPad Miix 310. Він оснащений 10,1-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 1920 х 1080. Обчислювальні можливості покладені на 4-ядерний процесор Intel Atom x5-Z8350, оперативну пам'ять з об'ємом до 4 ГБ і накопичувач з ємністю до 64 ГБ. Також новинка має підтримку двох камер (2 і 5 Мп), стереодинаміків і необхідного набору мережевих і зовнішніх інтерфейсів.
http://ift.tt/2adkEZn

Офіційний дебют відеокарти NVIDIA TITAN X на базі NVIDIA Pascal

Досить несподівано компанія NVIDIA анонсувала нову флагманську відеокарту - NVIDIA TITAN X. Вона побудована на основі графічного процесора NVIDIA GP102, до складу якого увійшли 3584 CUDA-ядер, 224 текстурних і 96 растрових блоків. Базова частота його роботи становить 1417 МГц, а динамічна сягає 1531 МГц. У парі з ним функціонують 12 ГБ GDDR5X-пам'яті з ефективною частотою 10 ГГц і 384-бітовою шиною, що забезпечує пропускну спроможність на рівні 480 ГБ/с. В результаті такої зв'язки рівень продуктивності сягає 11 TFLOPS. Компанія NVIDIA вказує, що модель NVIDIA TITAN X на 60% продуктивніша NVIDIA GeForce GTX TITAN X (Maxwell) і в 3 рази краща оригінальної NVIDIA GeForce GTX TITAN.
http://ift.tt/2afYybP

Материнская плата Asus X99-Deluxe II: одна из самых дорогих моделей компании на чипсете Intel X99 в обновленном варианте

Плата Asus X99-Deluxe изначально была одной из самых «навороченных» и дорогих. И вот, после анонса процессоров Broadwell-E эта плата появилась в обновленном варианте. Добавились порты U.2 и USB 3.1, а кроме того, плата обзавелась настраиваемой подсветкой и получила ряд других усовершенствований.
http://ift.tt/2aA4BEb

Вибір смартфона. Літо 2016

Аналізуємо вітчизняний ринок у пошуках найцікавіших моделей для кожної цінової категорії.
http://ift.tt/29XXmKi

История процессоров Intel. Часть 2

История процессоров Core 2 Duo, Core i3, i5, i7 и Atom последних поколений.
http://ift.tt/29RaFY6

четверг, 21 июля 2016 г.

Переможці олімпіади KPI-OPEN 2016

З 4 по 9 липня в корпусах НТУУ «КПІ» відбулася Одинадцята відкрита міжнародна студентська олімпіада з програмування імені С. О. Лебедєва та В. М. Глушкова KPI-OPEN 2016, організована Національним технічним університетом «Київський політехнічний інститут» та групою розвитку Vanopl Development Group за підтримки Міністерства освіти і науки України, а також Кібернетичного центру Національної академії наук України. Олімпіада проводилася за оригінальними правилами, гармонізованими з міжнародними.
http://ift.tt/29YKnVT

3DRudder VR Foot Controller Review

3DRudder is one of the first third-party peripherals to hit the VR market. It lets you move around virtual environments with your feet, while leaving your hands free for other tasks. We take it for a spin.
http://ift.tt/29YCZr4

Intel Coffee Lake – четверта лінійка 14-нм процесорів

Якщо інформація з нового слайда дорожньої карти мобільних процесорів компанії Intel відповідає дійсності, тоді можна констатувати, що освоєння 10-нм техпроцесу може затягнутися ще сильніше. Як відомо, першими 14-нм чіпами стали моделі лінійки Intel Broadwell, за якими пішли Intel Skylake. Проблеми з переходом до 10-нм змусили компанію Intel змінити свою стратегію Tick-Tock на Tick-Tock-Tock, тому після Intel Skylake нас чекають 14-нм Intel Kaby Lake замість 10-нм Intel Cannonlake.
http://ift.tt/29QA5Ed

Корпус Zalman Z9 Neo White: новое, заметно улучшенное среднебюджетное решение под старым названием

Компания Zalman за последние 5 лет заметно расширила ассортимент компьютерных корпусов своего производства. С моделью Zalman Z9 Plus мы познакомились еще в 2011 году, а относительно недавно корейский производитель выпустил обновленную модель Zalman Z9 Neo, которая и попала к нам на тестирование. Занятно, что в отличие от модели Z11, где схожесть между версиями Plus и Neo видна невооруженным взглядом, обновленный Z9 Neo и по дизайну, и по построению шасси ощущается как абсолютно новая, самостоятельная разработка.
http://ift.tt/2awQWh3

Захисне скло Corning Gorilla Glass 5 допоможе пережити падіння смартфона з висоти 1,6 метра

У 2014 році було представлене захисне скло Corning Gorilla Glass 4, яке дозволяло екранам смартфонів у 80% випадках переживати падіння з висоти 1 метра. Загальна ж кількість випущених пристроїв з Corning Gorilla Glass за всі роки існування перевищила 4,5 млрд., включаючи більш ніж 1800 продуктів від 40 різних брендів.
http://ift.tt/2a1uH5m

Анонс материнської плати ECS H110S-2P формату Mini-STX і міні-ПК ECS LIVA Pro на її основі

Компанія ECS офіційно представила нову материнську плату ECS H110S-2P. Вона створена в форматі Mini-STX (147 x 140 мм) на базі чіпсета Intel H110 і призначена для використання в компактних персональних комп'ютерах. Нагадаємо, що ключовою перевагою цього формату взагалі й моделі ECS H110S-2P зокрема є повноцінний LGA-роз'єм для встановлення десктопних процесорів. Тобто побудовані на її основі міні-ПК не вимагають покупки дорожчих і менш продуктивних енергоефективних мобільних ЦП. Однак є й невелике обмеження для ECS H110S-2P - показник TDP не повинен перевищувати 65 Вт.
http://ift.tt/2a1fUHX

Недорогой 8-дюймовый планшет Chuwi Hi8 Pro с операционными системами Windows 10 и Android 5.1

Использование платформы Intel Atom в планшетах позволяет создавать устройства, совместимые как с Windows, так и с Android. Сложно сказать, насколько в реальности востребована такая комбинация, но подобные продукты на рынке присутствуют. Один из них — 8-дюймовый планшет Chuwi Hi8 Pro, стоимость которого составляет менее $100. На какие компромиссы пришлось пойти разработчику, мы расскажем в этой статье.
http://ift.tt/29WGIVf

Неофіційні подробиці інженерних зразків процесорів AMD Zen

Блогер Матіас Волдхауер (Matthias Waldhauer), відомий під ніком «Dresdenboy», виклав дуже цікаву інформацію щодо інженерних зразків процесорів з 14-нм мікроархітектурою AMD Zen. У минулому його дані доволі часто підтверджувалися, тому є підстави вважати, що й зараз вони близькі до реальності.
http://ift.tt/29P5tUG

Xerox DocuCentre SC2020 – багатофункціональний пристрій з технологією кольорового друку

Компанія Xerox повідомила про запуск порівняно доступного багатофункціонального пристрою (БФП) Xerox DocuCentre SC2020, який оснащений передовими технологіями кольорового друку та підтримує формат A3. Новинка орієнтована на компанії сегменту SMB і розроблена спеціально для ринків, що розвиваються. Вона дозволяє друкувати з високою деталізацією та насиченими кольорами, а також копіювати, сканувати документи й обмінюватися ними по факсу.
http://ift.tt/29NxEHe

Огляд і тестування блока живлення ZALMAN ZM500-TX 500W

Збалансований представник бюджетного сегменту, з DC-DC-перетворювачами в низьковольтній частині, роздільною системою стабілізації напруги та 140-мм вентилятором із синім LED-підсвічуванням.
http://ift.tt/2aau3RI

История процессоров Intel. Часть 1

45-летняя история выпуска микропроцессоров, начиная от первенца Intel 4004 и до современных чипов на базе Skylake.
http://ift.tt/29Nc5X2

среда, 20 июля 2016 г.

Corsair RM650x PSU Review

Another Corsair PSU is in the lab, commanding our attention. We already reviewed the RM750x and RM550x, so we couldn't leave out the RM650x. It promises the same high performance as its siblings, along with super quiet operation.
http://ift.tt/2aaFLyt

Міні-ПК ASRock Beebox-S з процесорами Intel Skylake уже в продажу

Лінійка міні-ПК ASRock Beebox в черговий раз оновлена - тепер на ринку можна зустріти модель ASRock Beebox-S, доступну в двох варіантах: з процесором Intel Core i3-6100U і Intel Core i5-6200U. У парі з ними можуть працювати максимум 32 ГБ оперативної пам'яті DDR4 SO-DIMM, а також ємна дискова підсистема, що складається з M.2-накопичувача і звичного 2,5-дюймового SATA-рішення.
http://ift.tt/2afV9cn

Seagate BarraCuda, FireCuda, IronWolf и SkyHawk – нові серії накопичувачів лінійки Seagate Guardian

Компанія Seagate вирішила провести ребрендинг своїх продуктів, представивши лінійку Seagate Guardian. До її складу увійшли чотири серії: Seagate BarraCuda, Seagate FireCuda, Seagate IronWolf і Seagate SkyHawk. До речі, максимальний об’єм накопичувачів серій Seagate BarraCuda, Seagate IronWolf і Seagate SkyHawk становить 10 ТБ.
http://ift.tt/2abuOt7

Процессор Intel Core i7-6770HQ: решение для мощных ноутбуков и мини-ПК

Практически одновременный анонс сокетных моделей Broadwell и Skylake год назад привел к своеобразному двоевластию на рынке: при всех улучшениях процессоров под LGA1151 лучшая интегрированная графика продолжает продаваться только в рамках «устаревшей» LGA1150. Впрочем, Intel планирует вскоре исправить такое положение дел, да и вообще «политика партии» в последние годы такова, что отделяемость процессора от системной платы актуальна один раз: на момент покупки она дает бо́льшую гибкость в конфигурировании системы, а потом эксплуатировать собранную систему можно до момента ее физического выхода из строя. И даже если компьютер вдруг перестанет удовлетворять предъявляемым требованиям ранее этого момента, менять все равно придется и процессор, и плату. А может быть — даже и весь компьютер, поскольку для многих сфер применения традиционные модульные десктопы стали избыточны, за что приходится расплачиваться излишними размерами. В общем, продажи процессоров в BGA-исполнении постоянно растут, а в нем комбинация новейших процессорных ядер с таким же графическим ядром и eDRAM уже доступна для приобретения. Вот и к нам в руки попал мини-ПК Intel NUC 6i7KYK, основанный на Core i7-6770HQ, как раз относящемся к озвученному классу. И поскольку этот процессор интересен сам по себе — как лучшее предложение Intel, мы решили вынести его тестирование и сравнение с «десктопными» конкурентами в отдельный материал.
http://ift.tt/29MSzGo

Индукционная плитка KitFort KT-106: компактное решение для дома и дачи

Индукционная плитка KitFort KT-106 занимает совсем немного места и может быть с легкостью установлена практически на любой рабочей поверхности, благодаря чему ее можно использовать в качестве переносной плитки для приготовления блюд на даче или в строительной бытовке либо в качестве дополнительной плитки.
http://ift.tt/29UwJ3K

Шість відеокарт серії MSI GeForce GTX 1060

Дотримуючись вже свого традиційного алгоритму дій, компанія MSI відразу ж виклала всі карти на стіл, анонсувавши шість графічних адаптерів серії MSI GeForce GTX 1060. Правда, на офіційному сайті поки з'явилися лише п'ять з них. А ось дуже цікава модель MSI GeForce GTX 1060 6G OC із заявленим одновентиляторним кулером на ньому відсутня.
http://ift.tt/2a8dvtr

Офіційний дебют 4- і 8-гігабайтових версій відеокарт серії GIGABYTE Radeon RX 480 G1 Gaming

Компанія GIGABYTE вирішила нагадати про існування серії AMD Radeon RX 480 офіційним анонсом двох своїх перших графічних адаптерів з модифікованим дизайном. Йдеться про моделі GIGABYTE Radeon RX 480 G1 Gaming 4G і GIGABYTE Radeon RX 480 G1 Gaming 8G. Між собою вони відрізняються лише об'ємом відеопам'яті - 4 і 8 ГБ відповідно. При цьому обидві підтримують заводський розгін, однак виробник поки не став вказувати точні частотні показники.
http://ift.tt/2afHrq9

Серія відеокарт EVGA GeForce GTX 1060 містить чотири моделі

Компанія EVGA вирішила порадувати охочих придбати відеокарти серії NVIDIA GeForce GTX 1060 анонсом одразу чотирьох новинок: EVGA GeForce GTX 1060, EVGA GeForce GTX 1060 SC GAMING, EVGA GeForce GTX 1060 SSC GAMING ACX 3.0 і EVGA GeForce GTX 1060 FTW GAMING ACX 3.0.
http://ift.tt/2abdSTE

Мини-ПК Intel NUC 6i7KYK: топовый представитель семейства и задел на будущее

Во многом Intel NUC 6i7KYK — это концепт, из чего проистекают определенные недостатки: например, выбирая между эффективностью системы охлаждения и выдающейся толщиной корпуса, компания выбрала второе. При этом возможность установки двух «карточных» SSD выглядит несколько натянутой, отсутствие же поддержки винчестеров для многих потенциальных покупателей все-таки пока недостаток, а Thunderbolt 3 — тем более задел на будущее, а не насущная необходимость. В общем, к конкретной реализации вполне могут возникать определенные претензии. Однако неустранимых среди них нет, так что остальным производителям будет чем заняться — направление, в котором нужно работать, им указали. На текущий же момент NUC 6i7KYK — самый мощный мини-ПК на рынке, и одновременно один из самых компактных. Правда, он и один из самых дорогих: его рекомендованная розничная цена составляет $595. C другой стороны, заметно сэкономить, пожертвовав этой рекордной компактностью, все равно не получится: процессоры класса Core i7 стоят порядка $300, а еще две сотни с легкостью уйдут на хороший корпус Mini-ITX и плату соответствующего форм-фактора. А может, даже больше двух сотен. Понятно, что это в любом случае не массовый сегмент, благо такой уровень производительности и функциональности нужен не каждому, но от появления на рынке соответствующего предложения хуже точно не будет никому. В конце концов, если проблему можно решить за деньги, то это уже не проблема, а всего лишь затраты. Вот некоторые проблемы 6i7KYK как раз и решает.
http://ift.tt/29MFflx

Огляд і тестування материнської плати ASUS ROG RAMPAGE V EDITION 10

Високорівнева модель формату E-ATX із серії ASUS ROG з оригінальною системою підсвічування, двосмуговим модулем бездротових інтерфейсів Wi-Fi і Bluetooth, поліпшеною звуковою підсистемою та рядом інших цікавих особливостей.
http://ift.tt/29KSXZC

Лучшие клавиатуры для игр 2016

Лучшие из протестированных нами моделей клавиатур для разного бюджета и разных игровых жанров.
http://ift.tt/2a9ZElW

вторник, 19 июля 2016 г.

Nvidia GeForce GTX 1060 6GB Review

Nvidia drives unprecedented efficiency into the mainstream with its Pascal-based GeForce GTX 1060, but can it compete with AMD's $200 Radeon RX 480?
http://ift.tt/29XsI13

Видеоускоритель Nvidia GeForce GTX 1060: очень энергоэффективный и быстрый продукт среднего класса, обходящий топовые акселераторы предыдущего поколения

Nvidia GeForce GTX 1060 — новый и очень удачный ускоритель верхнего края среднего сегмента. Можно только поаплодировать мастерству инженеров Nvidia, которые смогли довольно простой в плане PCB ускоритель с далеко не самой широкой шиной сделать насколько оптимизированным и сбалансированным, что он легко обходит по производительности не только более сложные и дорогие решения предыдущего поколения той же Nvidia, но и намного более дорогие Radeon R9 390 (вспомним хотя бы про их 512-битные шины обмена с памятью). Стоит отметить, что у GTX 1060 заметно ниже энергопотребление вследствие более тонкого техпроцесса ядра (чем у аналогов предыдущего поколения), так что для системного блока не потребуется дорогой БП, да и системы охлаждения у партнеров Nvidia, скорее всего, будут очень тихими (и простыми). И также надо понимать, что практически все партнеры Nvidia собираются выпускать продукты на GTX 1060, работающие на повышенных частотах, а это значит, что производительность будет еще выше.
http://ift.tt/29XukIn

Перші знімки відеокарт серії MSI GeForce GTX 1060

Як відомо, саме на 19 липня заплановано старт продажів відеокарт серії NVIDIA GeForce GTX 1060. Тому багато партнерів NVIDIA починають повноцінно рекламувати власні продукти. Компанія MSI завжди вміла створити привабливий вигляд для власних відеоприскорювачів. В черговий раз у цьому можна переконатися, поглянувши на три представлених дизайни: MSI GeForce GTX 1060 6GTOC, MSI GeForce GTX 1060 ARMOR і MSI GeForce GTX 1060 GAMING X.
http://ift.tt/2ad1424

«Платинові» блоки живлення серії ENERMAX Platimax D.F. надійшли в продаж

Анонсовані в рамках виставки CeBIT 2016 блоки живлення серії ENERMAX Platimax D.F. вже можна шукати в продажу. Вони представлені в двох варіантах: з потужністю 500 і 600 Вт. Обидва характеризуються високою ефективністю (на рівні 93%), підтвердженою сертифікатами 80 PLUS Platinum.
http://ift.tt/2a8xo37

Смартфон Doogee Y300 со скромными характеристиками и привлекательной внешностью

Смартфон Doogee Y300 является одним из свежих представителей линейки Doogee Y, не самой доступной, но и не самой дорогой в ассортименте компании. Аппарат не слишком примечательный, хотя внешность у него довольно привлекательная. Скромный по возможностям Doogee Y300 и оценен соответствующе: даже на старте продаж его стоимость в интернет-магазинах составляла всего $130, а теперь она опустилась ниже $110. В то же время, смартфон, если быть предельно честным, по-настоящему хорош лишь одним — презентабельной внешностью с внушающим уважение дизайном. В остальном же он оказался довольно посредственным аппаратом с непримечательным экраном, малопроизводительной аппаратной платформой, со средним (или даже низким) уровнем автономности, слабыми камерами и звуковой системой и с довольно скромным набором коммуникационных и навигационных возможностей. То есть при первом знакомстве Doogee Y300 создает весьма благоприятное впечатление, но стоит начать фотографировать, снимать видео или прослушивать музыку, как энтузиазм постепенно угасает.
http://ift.tt/2a7hoS8

Автономний автобус Mercedes-Benz CityPilot пройшов перші 20 км по робочому маршруту

Розробка автономних автомобілів наближається до свого логічного завершення - тестування в реальних умовах з подальшим виходом на ринок в якості серійних моделей. Знаменита німецька компанія Mercedes-Benz вирішила створити не тільки легкові машини, а й автобуси, яким не потрібен водій для курсування по заданому маршруту.
http://ift.tt/29X3EY3

Відеокарта Palit GeForce GTX 1070 Dual з двовентиляторним кулером

Як і багато конкурентів, у момент анонсу компанія Palit представила чотири найяскравіші та найфункціональніші графічні адаптери лінійки Palit GeForce GTX 1070. Тепер її модельний ряд розширюється за рахунок доступніших відеокарт. Однією з них є Palit GeForce GTX 1070 Dual.
http://ift.tt/2apGQhS

Універсальні процесорні СВО ZALMAN HQ720 і HQ740

Літо - спекотна пора, тим більше для процесорів. Тому для їх ефективного охолодження компанія ZALMAN розробила і випустила дві нові системи водяного охолодження (СВО) - ZALMAN HQ720 і ZALMAN HQ740. Обидві вони можуть використовуватися з усіма актуальними та багатьма застарілими платформами компаній AMD і Intel.
http://ift.tt/29QtxHh

Недорогой беспроводной роутер Xiaomi Mi WiFi Router 3 класса AC1200 и повторитель Xiaomi WiFi+

Известный китайский производитель Xiaomi выпустил новую модель беспроводного роутера — Mi WiFi Router 3. Устройство интересно наличием поддержки диапазона 5 ГГц и протокола 802.11ac, а также невысокой стоимостью. Однако использование его на локальном рынке затруднено китайским языком веб-интерфейса и отсутствием некоторых востребованных у нас функций.
http://ift.tt/29ICoxr

Огляд і тестування блока живлення Thermaltake SMART DPS G 700W Bronze

Представник порівняно доступної лінійки «бронзових» джерел з високою ефективністю, а також дуже корисним і функціональним програмним забезпеченням, яке дозволяє моніторити важливі показники навіть за допомогою смартфона або планшета.
http://ift.tt/29RjtPs

понедельник, 18 июля 2016 г.

Десктопні відеокарти NVIDIA з нижчими частотами займуть місце в ноутбуках

Графічні процесори лінійки NVIDIA Pascal вперше дозволили компанії NVIDIA відмовитися від розробки спеціальних мобільних варіантів. Замість цього вона знизила тактові частоти роботи десктопних версій, що дозволило зменшити показник TDP до прийнятного рівня. При цьому структура самих графічних процесорів, а саме кількість CUDA-ядер, текстурних блоків та інших складових, не зазнала змін. Проте варіант NVIDIA GeForce GTX 1080 для ноутбуків все ж позбавлений GDDR5X-пам'яті.
http://ift.tt/29Jek9u

Ігрова оптична мишка Tt eSPORTS VENTUS R з сенсором PIXART PMW-3310

Бренд Tt eSPORTS має в своєму арсеналі цікаві продукти, що поєднують хороші функціональні можливості й порівняно доступну ціну. Однією з таких новинок стала ігрова мишка Tt eSPORTS VENTUS R. При орієнтовній вартості $34,99, вона пропонує елегантний корпус із симетричним дизайном, оптичний сенсор PIXART PMW-3310 з максимальною роздільною здатністю 5000 DPI і частотою опитування 1000 Гц, а також п'ять програмованих кнопок, основні з яких використовують надійні перемикачі Omron. З огляду на підтримку п'яти ігрових профілів, у користувача є можливість записати до 25 макросів за допомогою функціонального фірмового ПЗ.
http://ift.tt/2a1JdK5

Процесори Intel Kaby Lake-X характеризуються 112-ватним TDP

Завдяки слайдам, опублікованим на одному з китайських веб-сайтів, ми дізналися нові подробиці процесорів Intel Kaby Lake-X і Intel Skylake-X, а також платформи Intel Basin Falls X-Series. Новинки з'являться на ринку в 2017 році, принісши з собою новий процесорний роз'єм - Socket R4 (Socket LGA2066). Він не сумісний з Socket LGA2011-v3, тому разом з процесором необхідно придбати й нову материнську плату. До речі, сама платформа пробуде на ринку лише 3 роки, і вже в 2020 році її замінить Socket LGA2076 з 10-нм процесорами Intel Cannonlake-X.
http://ift.tt/29JdZDA

Флагманська відеокарта ASUS ROG STRIX GeForce GTX 1080 з хорошим заводським розгоном

Нехай під час офіційного анонса в травні компанія ASUS і не представила багато відеокарт серії ASUS GeForce GTX 1080, однак вона компенсує це поступовим анонсом нових моделей. Черговою з них стала ASUS ROG STRIX GeForce GTX 1080 (ROG STRIX-GTX1080-A8G-GAMING), яка ввібрала в себе передові та найуспішніші напрацювання.
http://ift.tt/2a1IMzp

SK hynix SL308 SSD Review - LAMD Goes TLC

SK hynix has a hot, new, low-cost SSD that looks amazing and performs well with TLC flash.
http://ift.tt/29PunW5

Перепрошивка флешки в DVD-привод со смонтированным ISO-образом: заставляем компьютер воспринимать флешку как внешний CD/DVD-дисковод с нужным компакт-диском

В данной статье речь пойдет о том, как путем перепрограммирования («перепрошивки») управляющего контроллера модуля флеш-памяти («флешки») заставить любой компьютер, к которому будет подключена такая флешка, воспринимать ее не как стандартный USB-диск, а как внешний CD/DVD-дисковод со «вставленным» в него нужным пользователю компакт-диском.
http://ift.tt/29P0zGE

Панорамная экшн-камера 360Fly HD: необычный аппарат для особенной съемки

Потенциальный владелец рассмотренной панорамной камеры — это, думается, молодой человек, ведущий активный образ жизни и желающий поделиться с друзьями красотой или неординарностью локаций, в которых он побывал. Вариант ее использования в учебно-методических целях кажется не менее вероятным: подобные устройства как нельзя лучше подходят для фиксации происходящего вокруг. Это выгодно даже из материальных соображений, ведь единственная панорамная камера в состоянии заменить несколько обычных камер, а встроенное бесплатное ПО снимает необходимость долгой обработки и сведения видеороликов с нескольких аппаратов в сторонних программах.
http://ift.tt/29IQeeK

Игровой IPS-монитор Asus PG348Q: сверхширокоформатный изогнутый экран и поддержка технологии Nvidia G-Sync

Монитор Asus PG348Q входит в серию продуктов компании Asus, объединенных общим брендом Republic of Gamers (сокращенно ROG). Соответственно, полное название модели выглядит как ROG Swift PG348Q. Монитор основан на сверхширокоформатной матрице IPS разрешения 3440 на 1440 пикселей с диагональю в 34 дюйма и может работать с частотой обновления 100 Гц. Asus PG348Q отличает поддержка технологии Nvidia G-Sync, а также изогнутая поверхность экрана и уникальный дизайн.
http://ift.tt/29OHMeC

Огляд і тестування смартфона MOTO X Force

Безкомпромісний апарат з легендарним минулим, який має стильний високотехнологічний дизайн, 5,4-дюймовий екран на основі фірмової технології Moto ShatterShield і потужну апаратну платформу, що здатна вирішувати будь-які завдання.
http://ift.tt/29TOgfd

Обзор фотокамеры Nikon Coolpix S9900

Компактный ультразум от Nikon может стать хорошим компаньоном в дальних поездках, после которых вам останутся на память отличные снимки.
http://ift.tt/29GyiSY

воскресенье, 17 июля 2016 г.

CompuLab Airtop Fanless PC First Look

It’s not a laptop. It’s not a desktop. It’s an Airtop, CompuLab’s fanless living room and office small form factor PC.
http://ift.tt/29MqWCy

Центробежная соковыжималка Аксион СЦ 32.02 Джус: оборонно-промышленный комплекс пробует себя в производстве товаров народного потребления

Отечественный производитель не подкачал. Внешний вид соковыжималки придется по вкусу людям, ностальгирующим по СССР или привыкшим к простым вещам. Простая сборка, несложный уход. Время непрерывной работы производитель не ограничил. Со всеми тестами соковыжималка Аксион СЦ 32 справилась, показав результаты не хуже, чем ее иностранные сотоварищи.
http://ift.tt/2a0BFsN

F-Secure Safe і Trend Micro Internet Security - найкращі антивіруси за даними AV-Comparatives

Фахівці незалежної авторитетної компанії AV-Comparatives підвели чергові підсумки тестування Real-World Protection популярних антивірусів. Воно проходило з лютого по червень цього року. Сама процедура перевірки складається у вимірюванні ефективності протистояння онлайн-загроз, а саме переходу на заражені веб-сторінки і супутнього завантаження вірусів. Всього за час тестування було відібрано 1868 зразків таких шкідливих об'єктів.
http://ift.tt/29MfBgo

Огляд і тестування блока живлення Seasonic SSP-450RT

На чому можна заощадити при виборі якісного джерела живлення? Спробуємо відповісти на прикладі найдоступнішого 450-ватного рішення із приставкою «Gold» в асортименті іменитого виробника.
http://ift.tt/29Q8PtA

суббота, 16 июля 2016 г.

Corsair Gaming K70 RGB Red Keyboard Review

We took a look at a keyboard one could consider a future classic--the Corsair Gaming K70 RGB.
http://ift.tt/29OVr9d

Ігровий монітор ASUS ROG SWIFT PG248Q незабаром має надійти в продаж

В рамках виставки Computex 2016 був продемонстрований монітор ASUS ROG SWIFT PG248Q, який тепер з'явився на офіційному сайті й незабаром повинен надійти в продаж. На перший погляд, новинка особливо не виділяється на тлі конкурентних аналогів. Вона використовує 24-дюймову TN-панель з роздільною здатністю Full HD і типовою для ігрових моніторів швидкістю 1 мс. Однак її унікальність полягає в максимальній частоті вертикальної розгортки, яку можна збільшити з номінальних 144 до 180 Гц. З огляду на підтримку технології NVIDIA G-SYNC, ASUS ROG SWIFT PG248Q може видавати чітку та якісну картинку навіть в найдинамічніших сценах.
http://ift.tt/29YraWV

Дві новини від NVIDIA для любителів ігор

Компанія NVIDIA рада повідомити дві хороших новини для всіх любителів ігор. Перша стосується підтримай технології NVIDIA Ansel у грі Mirror`s Edge Catalyst. Завдяки цьому користувачі отримали в вільну камеру, яка забезпечує нестандартні ракурси в сценах, фільтри постобробки, підтримку високого динамічного діапазону зображень (HDR), можливість збереження кадру в супервисоких роздільностях (до 4,5 гігапікселя), а також можливість створювати 360-градусні панорами для подальшого перегляду на смартфоні, ПК або пристроях віртуальної реальності.
http://ift.tt/29XxtXS

Материнська плата ASUS TUF SABERTOOTH 990FX R3.0 створена для оверклокерських експериментів

Незважаючи на те, що дні платформи Socket AM3+ вже добігають кінця і користувачі з нетерпінням очікують дебюту процесорів AMD Zen під Socket AM4, моделі серії AMD FX досі користуються попитом на ринку. Тому компанія ASUS вирішила, що ще не пізно випустити надійну материнську плату ASUS TUF SABERTOOTH 990FX R3.0.
http://ift.tt/29YqXTy

Веб-браузер Maxthon передає важливі дані користувачів на китайський сервер

Польська компанія Exatel і американська Fidelis Cybersecurity виявили, що веб-браузер Maxthon таємно збирає статистику користувачів і періодично відправляє її на китайський веб-сервер у вигляді зашифрованого ZIP-архіву, в який вкладено файл dat.txt.
http://ift.tt/29Xxawe

Дві відеокарти серії ASUS ROG STRIX RX 480 з живленням від конекторів PCIe

Компанія ASUS анонсувала серію продуктивних графічних адаптерів ASUS ROG STRIX RX 480, побудованих на основі зв'язки GPU AMD Polaris 10 і 8 ГБ GDDR5-пам'яті. До її складу увійшли дві моделі: ASUS ROG STRIX RX 480 (ROG STRIX-RX480-8G-GAMING) і ASUS ROG STRIX RX 480 (ROG STRIX-RX480-O8G-GAMING). Обидві вони підтримують роботу в двох режимах: «Gaming» (використовується за замовчуванням) і «OC». Перший режим у ASUS ROG STRIX-RX480-8G-GAMING характеризується підтримкою еталонної частотної формули, а в профілі «OC» закладено невеликий розгін: базова частота не вказана, а динамічна збільшена на 20 МГц (до 1286 МГц). У свою чергу ASUS ROG STRIX-RX480-O8G-GAMING в обох профілях вирізняється заводським розгоном: динамічна частота збільшена до 1310 МГц і 1330 МГц відповідно. В результаті показники продуктивності в бенчмарку 3DMark FireStrike зросли на 15%, а в іграх DOOM і Hitman - на 19% (згідно з внутрішніми тестами).
http://ift.tt/29YqG2T

Портативный пылесос Dyson DC43H Mattress: чистит матрасы, и не только

Согласно классификации Dyson, пылесос DC43H Mattress относится к категории портативных, представители которой от беспроводных по факту отличаются тем, что в комплект поставки не входят удлинительная труба и широкие насадки. Слово mattress (матрас) в названии модели подчеркивает позиционирование устройства в качестве эффективного очистителя матрасов, извлекающего из мягкого ложа пылевых клещей и аллергенные продукты их жизнедеятельности. Но конечно, использовать DC43H Mattress можно и нужно не только для этого. В режиме нормальной мощности по силе всасывания этот пылесос сопоставим с типичными представителями данного класса других компаний, но он легче и компактнее. В режиме с высокой мощностью сила всасывания у DC43H Mattress гораздо выше аналогов и сравнима разве что с похожими моделями Dyson, правда и работает в этом режиме пылесос недолго. В целом DC43H Mattress удобен в использовании, с его помощью можно чистить предметы мебели, одежду, шторы, локальные участки пола и т. д. Область возможных применений ограничивает отсутствие удлинительной трубы, а оперативность в работе — отсутствие настенного кронштейна для хранения и зарядки. Сравнение, например, с моделью Dyson V6 Total Clean показывает, что новые беспроводные пылесосы Dyson мощнее, быстрее заряжаются, имеют более эффективные циклонные фильтры и более удобный в использовании предмоторный фильтр, а также оснащены постмоторным фильтром тонкой очистки, но и стоят они дороже.
http://ift.tt/29Xxdb6

пятница, 15 июля 2016 г.

Phononic HEX 2.0 Thermoelectric Mid-Sized CPU Cooler Review

Thermoelectric cooling expert Phononic presents its latest revolutionary product in the form of a mid-sized CPU cooler. Can the technology of drink coolers and refrigerant-free air conditioners overcome the limits of the HEX 2.0’s size?
http://ift.tt/29IT9EQ

Ігрові монітори AOC AGON AG241QX і AGON AG241QG з роздільною здатністю Quad HD

Компанія AOC продовжує активно наповнювати ігрову серію AOC AGON новими моніторами. Чергові дві новинки, AOC AGON AG241QX і AOC AGON AG241QG, оснащені 23,8-дюймовими панелями з максимальною роздільною здатністю 2560 х 1440. Тобто для їх використання не обов'язково купувати топові відеокарти.
http://ift.tt/29J8Ka4

Перші фото Mini-ITX-відеокарт серії EVGA GeForce GTX 1060

У розпорядження одного з відомих IT-сайтів потрапили перші фотографії двох нових відеокарт серії EVGA GeForce GTX 1060. Ключовою особливістю новинок є їх компактні розміри, що дозволяють використовувати відеоприскорювачі в складі ігрових Mini-ITX-систем. Згідно з інформацією на упаковці, обидві новинки оснащені 6 ГБ GDDR5-пам'яті. При цьому одна з них належить до серії EVGA SuperClocked, що вказує на високий заводський розгін, хоча жодні характеристики не позначені.
http://ift.tt/29I28as

Смартфон Xiaomi Mi Note 2 Pro з 5,5-дюймовим екраном і процесором Qualcomm Snapdragon 821

Наразі компанія Xiaomi активно рекламує смартфон Xiaomi Mi Note 2, але вже готується направити свої маркетингові ресурси на підтримку моделі Xiaomi Mi Note 2 Pro. Відповідно до неофіційної інформації, вона буде представлена в другій половині серпня.
http://ift.tt/29HFUcP

AMD Radeon RX 490 може виявитися двопроцесорною відеокартою на базі AMD Polaris 10

Днями згадка про відеокарту AMD Radeon RX 490 помічена на офіційному сайті компанії AMD в зв'язку з промо-акцією, яка проходить з 15 лютого по 31 грудня 2016 року. Тобто ця новинка точно потрапить у продаж до кінця цього року. Чергове підтвердження наближення її дебюту знайдене на сайті найближчого партнера AMD у сегменті графічних адаптерів - компанії SAPPHIRE. Правда, вона позначила новинку як SAPPHIRE Radeon 490, тобто без приставки «RX», однак вказала об’єм і тип відеопам'яті (8 ГБ GDDR5), а також конфігурацію вихідних інтерфейсів (1 x HDMI, 3 x DisplayPort).
http://ift.tt/29I2bTD

Офіційно представлено бенчмарк Futuremark 3DMark Time Spy під API DirectX 12

Компанія Futuremark представила новий бенчмарк Time Spy, який увійшов до складу пакету Futuremark 3DMark. Його рушій повністю розроблений на базі API DirectX 12 з використанням усіх відповідних технологій, включаючи асинхронні обчислення, а в створенні брали участь компанії AMD, Intel, Microsoft, NVIDIA й інші учасники Benchmark Development Program.
http://ift.tt/29HFHXc

Смартфон Meizu Pro 6: десятиядерный смартфон с технологией экрана 3D Press

Смартфон Meizu Pro 6 получился достойный: у него отличная звуковая система, качественный экран, мощная свежая платформа MediaTek и, конечно, весьма привлекательная внешность и практичный стильный корпус. Из явных минусов можно отметить лишь то, что смартфон Meizu уступает новинке Xiaomi и многим другим конкурентам в автономности. Правда, большинство конкурентов либо выходят подороже, либо выглядят не столь впечатляюще в плане характеристик, и самый, пожалуй, интересный соперник для Meizu Pro 6 на сегодня — это Xiaomi Mi 5.
http://ift.tt/29J3W4w

Материнская плата Asus Rampage V Edition 10: модель, созданная к десятилетию бренда Asus ROG

Asus Rampage V Edition 10 — это обновленная модель легендарной платы Asus Rampage V Extreme. Обновление приурочено, во-первых, к выходу процессоров семейства Broadwell-E, а во-вторых, к десятой годовщине бренда Asus ROG. Впрочем, несмотря на то, что речь идет об обновленной модели, объединяет платы Asus Rampage V Extreme и Asus Rampage V Edition 10 лишь то, что это топовые решения, ориентированные на самые производительные ПК. По набору функциональных возможностей, разъемов и портов эти платы существенно отличаются.
http://ift.tt/29IT8TT

Огляд і тестування процесора Intel Celeron G3900

Розглядаємо можливості бюджетної двоядерної моделі лінійки Intel Skylake. Оцінюємо її розгінний потенціал і вплив оверклокінгу на показники продуктивності.
http://ift.tt/29Nhjkk

Drobo B810n 8-Bay NAS Review

Drobo. Now that's a name we haven't heard in a long time. The company is back, and it sent us its new Marvell-powered B810n storage appliance to test. Is there new magic in this once-prolific brand, or does it fail to reignite that old flame?
http://ift.tt/2ae4oGl

Интервью с Роном Миллером, Commvault

Компания Commvault, известная во всем мире как лидер в области корпоративного программного обеспечения для работы с данными, в последние годы активно расширяет свою бизнес-активность на российском рынке.
http://ift.tt/29HZWAY

Как выбрать монитор. Часть 2

Детально про выбор игрового монитора, моделей для работы с графикой и полиграфией, а также мониторов общего назначения.
http://ift.tt/29TrD9F

четверг, 14 июля 2016 г.

Перше фото відеокарти HIS Radeon RX 480 IceQX2 Roaring 8GB

В інтернет потрапило перше зображення нової відеокарти HIS Radeon RX 480 IceQX2 Roaring 8GB. Подробиці її технічної специфікації не уточнюються, однак вказуються деякі особливості оновленого дизайну кулера IceQX2.
http://ift.tt/29SutPn

27-дюймовий 4K-монітор LG 27UD58-B на основі IPS-панелі

Модельний ряд моніторів компанії LG поповнився черговою новинкою - LG 27UD58-B. Вона побудована на основі 27-дюймової AH-IPS-панелі з роздільністю 3840 х 2160. У результаті дисплей характеризується широкими кутами огляду (178°) і точною передачею кольорів. Показник статичної контрастності знаходиться на рівні 1000: 1, а максимальна яскравість сягає 250 кд / м2. Сподобається LG 27UD58-B і любителям ігор, адже швидкість реакції матриці становить комфортні 5 мс, а інтегрована технологія AMD FreeSync дозволяє синхронізувати частоту оновлення зі швидкістю рендерингу зображення для мінімізації артефактів.
http://ift.tt/29ScTrx

Подробиці двох відеокарт серії ASUS GeForce GTX 1060 STRIX GAMING

На 19 липня запланований старт продажів еталонних і модифікованих версій відеокарти NVIDIA GeForce GTX 1060. Компанія ASUS представить кілька варіантів своїх продуктів, мінімум два з яких належать до серії ASUS GeForce GTX 1060 STRIX GAMING. Між собою новинки відрізняються лише тактовою частотою графічного процесора і відеопам'яті. Модель ASUS STRIX GTX 1060 (STRIX-GTX1060-6G-GAMING) підтримує повністю еталонну формулу, а версія ASUS STRIX GTX 1060 (STRIX-GTX1060-O6G-GAMING) може похвалитися помітним заводським розгоном. Зокрема, в профілі «OC» частоти графічного процесора зростуть з еталонних 1506/1708 МГц до 1645/1873 МГц. Пам'ять буде прискорена з 8008 МГц до 8208 МГц, що гарантує додатковий бонус продуктивності.
http://ift.tt/29SuGBY

Razer Abyssus V2 – ігрова мишка з симетричним дизайном і оптичним сенсором

Стартували продажі нової ігрової мишки Razer Abyssus V2, яка є оновленим варіантом моделі Razer Abyssus. Новинка характеризується поліпшеним симетричним дизайном корпусу, який підійде для використання лівою та правою рукою. Виробник вказує на продуману ергономіку і надійний хват завдяки використанню гумових вставок. Все це повинно забезпечити високий рівень комфорту під час користування.
http://ift.tt/29Sdcmc

GIGABYTE BRIX GB-BACE-3160 – міні-ПК початкового рівня з процесором Intel Celeron J3160

Розробляючи черговий міні-ПК у серії GIGABYTE BRIX, тайванські фахівці вирішили націлити його в сегмент ультрабюджетних рішень. Тому новинка призначена для виконання виключно невимогливих повсякденних завдань: робота з документами, перегляд інформації в інтернеті або запуск мультимедіа. Тобто вона підійде для навчального чи офісного середовища.
http://ift.tt/29SukeB

Відеокарта ASUS Dual GeForce GTX 1070 у білосніжному забарвленні

Анонсовано графічний адаптер ASUS Dual GeForce GTX 1070, що поєднує в собі приємний зовнішній вигляд і високий рівень продуктивності. Використання елегантного білого захисного кожуха на лицьовій панелі робить його вчудовим варіантом для власників материнських плат аналогічного кольору.
http://ift.tt/29JRCSL

Gigabyte 970 Gaming SLI Motherboard Review

Gigabyte's GA-970-Gaming SLI adds contemporary features such as USB 3.1 to AMD's classic AM3+ platform. We examine how well it stacks up against the competition in overclocking and value.
http://ift.tt/29GSJBf

CPU Overclocking Guide: How (and Why) to Tweak Your Processor

Learn the pros and cons of overclocking your CPU, the physics behind changing your clock rate and the basics of overclocking an Intel or AMD processor.
http://ift.tt/29SrxSC