суббота, 30 апреля 2016 г.

Behind The Scenes At Wargaming's Battleship VR Shoot

We watched and learned as the Wargaming team—the guys behind "World of Tanks," among other titles—figured out how to shoot a WWII battelship in 360-degree video.
http://ift.tt/1YXPSo7

Вертикальная шнековая соковыжималка медленного отжима Tribest Slowstar SW-2000: очень дорогая модель с рядом уникальных возможностей

С производителем Tribest мы в наших обзорах еще не сталкивались. Насколько мы поняли, штаб-квартира компании расположена в Калифорнии, а производство осуществляется в Корее. Соковыжималка, помимо основного предназначения, продемонстрировала ряд функций, которые определенно вызывают желание во что бы то ни стало обзавестись в хозяйстве этим прибором.
http://ift.tt/1rpf9gd

ECS BSWI-D-J3710/J3160/J3060 – материнська плата з інтегрованим ЦП серії Intel Braswell Refresh

У першому кварталі 2016 року компанія Intel представила серію енергоефективних процесорів Intel Braswell Refresh, яка замінить на ринку лінійку Intel Braswell в складі компактних і переважно безшумних систем. Компанія ECS інтегрувала підтримку цих новинок у своїй материнській платі ECS BSWI-D-J3710/J3160/J3060, яка по суті є трьома різними моделями: ECS BSWI-D-J3710, ECS BSWI-D-J3160 і ECS BSWI-D-J3060. Між собою вони відрізняються лише типом встановленого процесора: Intel Pentium J3710, Intel Celeron J3160 або Intel Celeron J3060 відповідно. За їх охолодження відповідає компактний і безшумний алюмінієвий радіатор.
http://ift.tt/1VYBY7D

Лінійка Intel Atom припиняє своє існування

Цілком логічно, але тим не менш несподівано для багатьох компанія Intel офіційно повідомила про намір поступово вивести з ринку лінійку процесорів Intel Atom. Це є ще одним кроком на шляху до реалізації нової стратегії, яка передбачає зміну ключового вектора розвитку з ринку ПК на сегмент дата-центрів, хмарних систем і IoT.
http://ift.tt/1pRFq5t

101 – новий 6-хвилинний трейлер Deus Ex: Mankind Divided

Студія-розробник Eidos Montreal спільно з видавцем Square Enix опублікували новий трейлер гри Deus Ex: Mankind Divided, в якому головний герой Адам Дженсен дає змогу нам детальніше поглянути на чудовий новий сїіт. Спочатку використання людством імплантів дозволило багатьом знову відчути радість повноцінної взаємодії з навколишнім світом. Однак «інциденти», які почалися згодом, принесли хаос, смерть і повне розділення людей на дві категорії: меншість з носіїв імплантів і більшість із звичайних людей. Терористичні атаки перших і жорстока відсіч других посіяли страх і непримиренну ворожнечу між цими таборами, викресливши з активного лексикону такі поняття як гуманність, милосердя та співчуття.
http://ift.tt/1rpbI9z

Компактная фотокамера премиум-класса Sony Cyber-shot DSC-RX100 IV, которая претендует на «профессиональные возможности в компактном корпусе»

Sony представляет свою компактную камеру так: «RX100 IV карманного размера предлагает вам широкий выбор возможностей для профессионального уровня съемки». В нашем обзоре и тесте детально анализируется, что в этой презентации правда, а что — не совсем правда.
http://ift.tt/1VYaaAd

Огляд і тестування смартфона Samsung Galaxy S7 edge

Квінтесенція сучасного ринку мобільних пристроїв у дуже гарному корпусі зі скла та металу з відмінною продуктивністю і найвищою функціональністю.
http://ift.tt/1QGtcmj

Компактная фотокамера премиум-класса Sony Cyber-shot DSC-RX100 IV, которая претендует на «профессиональные возможности в компактном корпусе»

Sony представляет свою компактную камеру так: «RX100 IV карманного размера предлагает вам широкий выбор возможностей для профессионального уровня съемки». В нашем обзоре и тесте детально анализируется, что в этой презентации правда, а что — не совсем правда.
http://ift.tt/1VYaaAd

пятница, 29 апреля 2016 г.

HP Chromebook 13 – ультратонкий хромобук для дому та офісу

Традиційно хромобуки (Chromebook) позиціонуються як доступні ноутбуки для навчання та роботи. Однак компанія HP вирішила, що пора зробити їх привабливішими у візуальному плані, тому вона розробила й анонсувала модель HP Chromebook 13. Новинка використовує міцний, легкий (1,29 кг) та порівняно тонкий (12,9 мм) алюмінієвий корпус, який надає їй витонченого зовнішнього вигляду.
http://ift.tt/1YWj7rs

QNAP TS-453A NAS Review

QNAP isn't a stranger to specialty NAS systems, but the new TS-453A introduces an entirely new feature that will have you singing with joy.
http://ift.tt/1NFBY9m

Камера Canon EOS-1DX Mark II створена для фіксації моментів

Компанія Canon анонсувала початок продажів в Україні довгоочікуваної DSLR-камери Canon EOS-1DX Mark II. Ця флагманська модель об'єднує в собі чудову якість зображення, покращену роздільність і високу швидкість передачі даних. Вона оснащена CMOS-сенсором формату Full frame (36 x 24 мм) з ефективною роздільністю 20,2 Мп, процесором Dual DIGIC 6+ і автофокусом Al Servo AFIII+.
http://ift.tt/1rmXVQH

Універсальний вентилятор ENERMAX D.F.PRESSURE з технологією самоочищення від пилу

Дуже цікавий і продуктивний вентилятор представила компанія ENERMAX. Йдеться про 120-мм модель ENERMAX D.F.PRESSURE (UCDFP12P), побудовану на основі фірмових запатентованих підшипників Twister Bearing. Завдяки цьому термін її служби заявлено на рівні 160 000 годин.
http://ift.tt/1TiAYoj

ASRock DeskMini – компактний міні-ПК з можливістю заміни процесора

Багато користувачів вже відчули переваги від використання компактних систем при вирішенні широкого кола завдань. Однак є у таких продуктів і свої недоліки. Одним з основних є необхідність використання дорогих енергоефективних процесорів з порівняно низькою продуктивністю та складністю заміни, оскільки вони припаяні до процесорного роз'єму.
http://ift.tt/1rEfI6k

SanDisk Z410 SSD – твердотільний накопичувач з 15-нм TLC-пам'яттю

Виробники SSD-накопичувачів продовжують активно освоювати TLC-пам'ять, яка дозволяє зменшити кінцеву вартість продукту. Черговою новинкою в цій галузі стала модель SanDisk Z410 SSD, яка доступна в трьох різних варіантах об'єму: 120, 240 і 480 ГБ.
http://ift.tt/1TiAY7S

AOC AGON AG271QX − перший монітор у преміальної ігровій лінійці

У березні була анонсована нова ігрова лінійка моніторів - AOC AGON. Першою в ній стала модель AOC AGON AG271QX зі швидкою TN-панеллю та роздільністю екрану 2560 x 1440 пікселів. Частота оновлення новинки заявлена на рівні 144 Гц, а час відклику становить 1 мс. Завдяки інтеграції технології AMD FreeSync модель AOC AGON AG271QX ефективно усуває розриви і підвисання зображення, що дозволить геймерам насолоджуватися дивовижно плавною зміною кадрів.
http://ift.tt/1rEfIDv

Автомобильный видеорегистратор Street Storm CVR-A7810G Pro: Super HD, HDR и GPS в компактном практичном корпусе

Модели видеорегистраторов с поддержкой режима Super HD сегодня все чаще встречаются на полках магазинов. Однако на вопрос о необходимости подобного высокого разрешения в этом сегменте продуктов ответить непросто. В любом случае, эта характеристика явно говорит о немалой стоимости решения. Street Storm CVR-A7810G Pro может похвастаться мощной платформой, компактным корпусом, поддержкой GPS и другими интересными возможностями. Но прежде всего стоит посмотреть на качество получаемых с его помощью видеороликов.
http://ift.tt/1QEh2tX

Огляд і тестування ігрового маніпулятора GIGABYTE XM300

Чудовий приклад робочого інструмента для сучасного геймера, який має функціональне ПЗ, зручну ергономіку та високоточну апаратну платформу.
http://ift.tt/1T94JHJ

Моноблочный ПК HP EliteOne 800 G2 All-in-One: компактный, мощный, удобный

Моноблок HP EliteOne 800 G2 All-in-One представляет собой интегрированную настольную систему бизнес-класса, объединяющую в едином корпусе всё необходимое для высокопроизводительных вычислений, современных скоростных коммуникаций, оперативного создания и просмотра контента любой степени сложности.
http://ift.tt/1pN6TW8

четверг, 28 апреля 2016 г.

ZALMAN ZM-KM870RF − бездротовий набір мишки та клавіатури

Компанія ZALMAN розширила модельний ряд своїх периферійних пристроїв новим набором - ZALMAN ZM-KM870RF. До його складу увійшла стандартна клавіатура та мишка, які для підключення до комп'ютера використовують бездротовий інтерфейс на частоті 2,4 ГГц.
http://ift.tt/1pKP2z1

Планшет 2-в-1 ASUS Transformer Book T302 на базs Intel Skylake

Торік ASUS представила доволі цікавий планшет 2-в-1 ASUS Transformer Book T300 Chi. Цього року, орієнтовно в червні-липні, йому на зміну прийде модель ASUS Transformer Book T302. Новинка використовує аналогічну концепцію: продуктивний 12,5-дюймовий планшет може працювати в парі зі знімною док-станцією, перетворюючи всю конструкцію в компактний ноутбук.
http://ift.tt/1YVxBaN

Jide Remix Mini First Look

Following a successful Kickstarter campaign, Jide delivered a $70 barebones mini-PC to us. The selling point? It has a custom Android-based operating system developed specifically for desktop use.
http://ift.tt/1SMyRvr

Samsung Artik 10 – конкурент для Raspberry Pi 3

Відповідно до звіту аналітичної компанії Gartner, вже в цьому році ринок Internet of Things (IoT) міститиме 6,4 млрд. підключених пристроїв. А до 2020 року їх кількість збільшиться до 20,8 млрд. Тому багато компаній бажають якомога швидше розробити та представити для цього сегменту свої продукти.
http://ift.tt/1qXo1Ju

Dropbox Project Infinite – революційний метод доступу до інформації

В рамках заходу Dropbox Open London компанія Dropbox вперше продемонструвала технологію Dropbox Project Infinite, яка позиціонується як революційний метод взаємодії з файлами. Суть її роботи полягає в переосмисленні способів пошуку, доступу та спільного використання великих масивів даних.
http://ift.tt/1N2tWYg

Монітор Philips BDM4350UC – 43 дюйми робочого простору з підтримкою технології 4K MultiView

Компанія MMD, яка володіє правами на бренд Philips Monitors, анонсувала монітор Philips BDM4350UC. В першу чергу він позиціонується як відмінна основа для інженерів-проектувальників, фахівців графічного дизайну, аніматорів і фахівців інших професій, які в своїй роботі мають потребу у великому робочому просторі. Діагональ його екрану становить 43 дюйми, а роздільна здатність - 3840 х 2160. Завдяки підтримці технології 4K MultiView на екран Philips BDM4350UC можна вивести зображення відразу з чотирьох різних пристроїв у роздільності Full HD. Таким чином користувач отримає всі переваги роботи з декількома моніторами, не жертвуючи вільним простором на своєму столі.
http://ift.tt/1qXo1cA

Microsoft досліджує можливість збереження цифрових даних в ДНК

Виявляється, грам ДНК може зберігати в собі майже трильйон гігабайтів даних. Тому компанія Microsoft вирішила взяти приклад з Природи, яка ефективно використовує цей біологічний накопичувач мільйони років, і дослідити можливість зберігання цифрової інформації в ДНК. Для цього вона заручилася підтримкою компанії Twist Bioscience, яка постачатиме IT-гігантові 10 мільйонів ниток ДНК для реалізації цифрового шифрування та дешифрування даних.
http://ift.tt/1N2tUQc

Смартфон LG K10 LTE: старшая модель в новой K-серии со скромными характеристиками

Компания LG Electronics в этом году объединила большинство своих новых моделей смартфонов, не вошедших во флагманскую линейку G, в серию с совершенно новым названием. Отныне основная масса смартфонов из доступных сегментов собрана в семейство под названием «К». Самым продвинутым в плане технических характеристик здесь является аппарат под названием LG К10 LTE — с него мы и начнем знакомство с новой линейкой. В плане цены компания LG никаких приятных сюрпризов, к сожалению, не преподнесла. Смартфон K10 LTE с абсолютно типичными для середнячка характеристиками, ничем, в общем-то, не выделяющийся, продают за типичную для такого уровня сумму в 18 тысяч рублей.
http://ift.tt/1qX1RXM

Тестирование в игре Grand Theft Auto V на бюджетных платформах ПК: AMD APU A10-7860K против связки Intel Pentium G3260 плюс Nvidia GT 730

Этот цикл материалов посвящен тестированию современных популярных игр на платформах бюджетного уровня с интегрированной и дискретной графикой низшего ценового диапазона. Сегодня в качестве предмета исследований мы взяли популярную и весьма сложную по графике игру Grand Theft Auto V и провели тесты на двух конфигурациях: на базе APU AMD A10 (с интегрированной графикой Radeon R7) и на базе CPU Intel Pentium G3260 + дискретная графика на базе GPU Nvidia GeForce GT730. Напоминаем, что по стоимости обе платформы почти равны.
http://ift.tt/1Tfsv5c

Огляд і тестування карти пам #039;яті Patriot LX microSDXC UHS-I (U1) з об #039;ємом 128 ГБ

Універсальний, порівняно недорогий і ємний флеш-накопичувач компактного формату microSD з перехідником у комплекті постачання.
http://ift.tt/1NVwXV9

Обзор Microsoft Windows Defender

Встроенный в Windows 8.1 и Windows 10 антивирус не нуждается в дополнительной настройке. Однако он предлагает слабую защиту от вредоносного ПО и замедляет систему во время полного сканирования.
http://ift.tt/1Uit2rS

среда, 27 апреля 2016 г.

SAPPHIRE Radeon Pro Duo − новий лідер продуктивності в сегменті споживчих відеокарт

SAPPHIRE Technology представила нового лідера ринку споживчих відеокарт - SAPPHIRE Radeon Pro Duo. Новинка призначена не лише для віртуальної реальності та ігор у роздільності 4K, а й для створення контенту. Геймери, ігрові дизайнери та розробники зможуть оцінити 16 терафлопів чистої продуктивності першої відеокарти в сімействі AMD Radeon Pro.
http://ift.tt/1qTFUsB

ASRock H170M Pro4S And H170M-ITX/ac Motherboard Reviews

Today, we're looking at two more H170-chipset motherboard samples, both from ASRock. Are they worthy of consideration, particularly in comparison to the H170 boards previously reviewed?
http://ift.tt/1VSe79E

Розігруємо високоефективний блок живлення від be quiet! серед підписників у соціальній мережі Facebook

Шановні читачі IT-порталу www.GECID.com! Дуже приємно радувати вас все новими й новими конкурсами, і бренд be quiet! регулярно допомагає нам у цьому. Призовий фонд для чергового розіграшу включає в себе блок живлення та фірмову кепку, за які з 27.04.2016 по 04.05.2016 доведеться поборотися користувачам соціальної мережі Facebook.
http://ift.tt/1T4gH5t

Новий Android-шкідник RuMMS активно паразитує в Росії

Американська компанія FireEye повідомила про поширення на території РФ нового Android-шкідника, який вражає смартфони користувачів за допомогою SMS. Принцип його дії знайомий багатьом, проте він продовжує свою активну діяльність.
http://ift.tt/1VVpBbU

Вчені випадково створили батареї, які можуть служити в 400 разів довше

Зазвичай процесу створення будь-якого продукту передує розробка наукової теорії на основі природних законів (фізичних або хімічних) і з потужним математичним апаратом. Але часом практичні випробування дають зовсім несподівані результати, іноді - дуже навіть позитивні. Один з останніх прикладів - дослідження наукових співробітників Університету Каліфорнії в області акумуляторних батарей.
http://ift.tt/1T4gFKQ

Intel змінює стратегію – ринок ПК тепер не є головним пріоритетом

Генеральний директор (CEO) компанії Intel Брайан Кржаніч (Brian Krzanich) написав відкритого листа для активного обговорення стратегії компанії в найближчому майбутньому, поділившись власним поглядом на її подальший розвиток.
http://ift.tt/1VVpBZl

Капельная кофеварка Caso Novea C4: хорошая модель из верхнего ценового сегмента

Субъективные выводы тестировщиков таковы: это очень неплохая и надежная модель. Она подойдет семьям с разными вкусовыми предпочтениями — вариант, когда кто-то любит кофе покрепче, а кто-то предпочитает слабый, но «ведрами». Капельная кофеварка с большим объемом резервуаров значительно облегчает жизнь во время приема гостей и выездов на природу с термосом кофе. Цена кусается, но не бешено. Учитывая внешность и регалии, наша тестируемая может стать хорошим подарком в дом.
http://ift.tt/1Nz21iy

Процессоры Intel Pentium G4520 и Core i3-4170, i3-6100 и i3-6320: рабочие лошадки среднего класса

С новыми Celeron и Pentium мы недавно познакомились, их преимущества перед предшественниками оценили, так что возникает насущный вопрос: а что можно получить, если немного доплатить? Тем более, что доплатить придется действительно немного: разница в цене между старшими Pentium (а младшие менее интересны хотя бы из-за более слабого GPU) и младшими Core i3 ныне составляет буквально пару тысяч рублей. При этом покупателю уже хотя бы предлагается полный набор команд, поддерживаемых современными процессорами (напомним, что Pentium по-прежнему лишены поддержки набора AVX, дебютировавшего во «взрослых» Core еще в 2011 году и уже используемого многими программами) и четыре потока вычислений (пусть и на тех же двух физических ядрах), что тоже постепенно становится актуальным. Безусловно, для многопоточных программ более предпочтительны Core i5 и выше, но вот они-то уже существенно дороже.
http://ift.tt/1rh0d3T

Огляд і тестування відеокарти GIGABYTE GV-N710D3-2GL на основі NVIDIA GeForce GT 710

Низькопрофільний графічний прискорювач ультрабюджетного рівня, призначений для складання офісного або мультимедійного комп#039;ютера.
http://ift.tt/241MTlw

вторник, 26 апреля 2016 г.

Intel Xeon E5-2600 v4 и Intel SSD NVMe: ЦОДы нового поколения обретают чёткие формы

Новые процессоры Intel Xeon E5-2600 v4 (Broadwell-EP) и корпоративные SSD Intel с шиной NVMe завершают формирование платформы Intel SSF для HPC и трансформируют экосистему облачных платформ на базе программно-определяемых инфраструктур (SDI). Все подробности – в нашем сегодняшнем обзоре.
http://ift.tt/1Nxnybg

Тонкий корпус SilverStone RVZ01-E з можливість встановлення стандартного ATX блока живлення

Традиційно компактні корпуси для материнських плат форматів Mini-ITX або Mini-DTX розраховані на встановлення блоків живлення форм-фактору SFX. Однак інженери компанії SilverStone вирішили інтегрувати в модель SilverStone RVZ01-E підтримку повноцінних ATX PSII джерел живлення з довжиною до 150 мм (оптимальним вважається варіант з довжиною 140 мм).
http://ift.tt/24hCsqp

Riotoro Prism CR1280 EATX/XL-ATX Full Tower Case Review

A new case company brings together industry specialists to produce a high-profile mid-tower with enhanced (RGB) lighting features. Can its combination of features and performance put Riotoro's Prism CR1280 on our recommended list?
http://ift.tt/1NOWe3f

Огляд і тестування блока живлення Seasonic Snow Silent 1050

Модернізована версія «платинової» моделі потужністю 1050 Вт в оригінальному сніжно-білому оформленні і з більш тихою системою охолодження.
http://ift.tt/1UeAjJo

Перші тестові результати відеокарти AMD Radeon Pro Duo

Напередодні повноцінного релізу відеокарти AMD Radeon Pro Duo, паперовий анонс якої відбувся в середині березня, веб-сайт Expreview одним з перших поділився результатами тестування даної новинки. Нагадаємо, що в її основі знаходиться пара графічних процесорів AMD Fiji XT, кожен з яких оснащений власними 4 ГБ HBM-пам'яті.
http://ift.tt/24hb7oy

Організатори KPI-OPEN 2016 запрошують до участі співробітників ІТ-компаній

З 4 по 9 липня 2016 року відбудеться Одинадцята відкрита міжнародна студентська олімпіада з програмування імені С. О. Лебедєва та В. М. Глушкова KPI-OPEN 2016. Вона проводиться Національним технічним університетом «Київський політехнічний інститут» та Vanopl Development Group, за підтримки Міністерства освіти і науки України, а також Кібернетичного центру Національної академії наук України.
http://ift.tt/1SGVPUI

AMD Radeon Software Crimson Edition 16.4.2 з повною підтримкою технології AMD XConnect

Компанія AMD представила нову версію програмного забезпечення AMD Radeon Software Crimson Edition. Воно принесло кілька значущих змін. По-перше, оновлено або додано CrossFire-профілі для ігор Elite Dangerous і Need for Speed (2016). По-друге, реалізовано повноцінну підтримку технології AMD Xconnect. Нагадаємо, що вона є основоположною для стандартизованих зовнішніх док-станцій з інтерфейсом Thunderbolt 3, призначених для встановлення і під’єднання до сумісного ноутбука відеокарт десктопного рівня.
http://ift.tt/1SLz2dA

Блок живлення CHIEFTEC PSF-400B прийшов на зміну моделі CHIEFTEC PSF-400A

У 2013 році на ринку з'явився блок живлення CHIEFTEC Smart PSF-400A, який в першу чергу орієнтований на системних інтеграторів, але він і зараз все ще доступний на ринку для звичайних користувачів. Однак тепер йому на зміну офіційно прийшла модель CHIEFTEC Smart PSF-400B, яка характеризується поліпшеними показниками.
http://ift.tt/1SGVRfg

Meizu M3 – 5- дюймовий смартфон з 8-ядерним ЦП за $92

Компанія Meizu продовжує радувати користувачів і засмучувати конкурентів випуском елегантних і функціональних смартфонів за дуже привабливою ціною. У цій новині мова піде про модель Meizu M3, яка замінить на ринку торішній бюджетний варіант Meizu M2.
http://ift.tt/1SLz4lC

AMD Polaris 10 за продуктивністю близький до NVIDIA GeForce GTX 980 Ti

Днями компанія AMD провела на Тайвані спеціальний прес-показ для журналістів, в рамках якого продемонструвала графічні процесори серій AMD Polaris 10 і AMD Polaris 11, а також відеокарту AMD Radeon Pro Duo. Додатково вона поділилася деякими цікавими подробицями, щодо рішень на основі AMD Polaris 10.
http://ift.tt/1SGVPEg

Фитнес-часы Elephone W2: самый дешевый гибрид классических часов и фитнес-трекера

Компания Elephone неплохо известна читателям нашего сайта и всем, кто интересуется китайскими смартфонами. Например, совсем недавно вы могли познакомиться с обзором флагмана компании — Elephone Vowney. Теперь же у нас на тесте еще один любопытный гаджет: умные часы Elephone W2, рекомендованная цена которых составляет около $80, а в интернет-магазинах их можно купить всего за $50.
http://ift.tt/1qOE5NB

Беспроводной повторитель TP-Link Archer RE200: модель класса AC750 c поддержкой 802.11ac

Задача расширения зоны устойчивой работы беспроводной сети встречается сегодня достаточно часто, и не всегда она может быть решена заменой роутера или добавлением подключаемых по кабелю точек доступа. В этих случаях может оказаться удобнее воспользоваться беспроводным повторителем, который не требует прокладки новых проводов и имеет очень простую процедуру установки. Одну из таких моделей мы и рассмотрим в этой статье. TP-Link RE200 также интересен поддержкой протокола 802.11ac в диапазоне 5 ГГц, что может обеспечить более высокую скорость работы.
http://ift.tt/24gUOYH

The History Of AMD CPUs

We take a look through AMD's history in the CPU market.
http://ift.tt/1qNSF8a

понедельник, 25 апреля 2016 г.

Оновлення в Master of Orion від Wargaming

Компанія Wargaming оголосила про чергове поповнення у версії раннього доступу гри Master of Orion: тепер доступна можливість пограти ще двома расами - скритними дарлоками та жадібними до ресурсів силікоїдами.
http://ift.tt/1VxrprN

Raidmax Monster RX-700AT Power Supply Review

Raidmax is the first company to utilize Andyson's new Titanium platform with its Monster RX-700AT PSU. This is a semi-modular unit with a double ball-bearing fan and Japanese capacitors, promising high performance and exceptional efficiency.
http://ift.tt/1Nt05rP

Opera VPN – це лише проксі, а не повноцінна приватна віртуальна мережа

Днями компанія Opera повідомила, що вже в найближчому майбутньому вона планує безкоштовно інтегрувати повнофункціональну технологію VPN у свій однойменний веб-браузер, зробивши його ще більш захищеним і ефективним у використанні. Це викликало великий ажіотаж серед користувачів, тому не дивно, що дехто вирішив розібратися в цьому докладніше.
http://ift.tt/23US6vn

Нове фото NVIDIA GP104 вказує на використання GDDR5X-пам'яті

Раніше цього місяця одне з неофіційних джерел повідомило, що компанія NVIDIA вирішила розділити моделі NVIDIA GeForce GTX 1080 і NVIDIA GeForce GTX 1070 у тому числі й по підсистемі відеопам'яті, забезпечивши першу чіпами GDDR5X, а другу - GDDR5. Це припущення підтверджують два нових знімки різних версій графічних процесорів NVIDIA GP104.
http://ift.tt/1SZuN86

Вібрації черепа в майбутньому можуть замінити звичайні паролі

Біометричні методи захисту традиційно вважаються надійнішим і ефективнішим способом захисту персональних даних. По-перше, їх значно складніше підробити, ніж просто вкрасти або вгадати звичайний пароль. По-друге, користувачам не потрібно запам'ятовувати складні комбінації.
http://ift.tt/23US6vg

Thermaltake Versa U21 – якісний корпус з бічним вікном

Зустрічаємо новий корпус формату Middle Tower - Thermaltake Versa U21. Ця універсальна модель може слугувати чудовою основою для високопродуктивної ігрової або оверклокерської системи. Для цього вона може запропонувати продуманий внутрішній дизайн, ефективну систему охолодження та бічне оглядове вікно.
http://ift.tt/1SZuMRH

PAX East: Logitech використала 160 клавіатур для створення величезного дисплея

Компанія Logitech приємно вразила організаторів та відвідувачів виставки PAX East, зібравши величезний дисплей під назвою «Great Wall of G810s» для демонстрації анімаційних роликів. Для цього використано 160 механічних клавіатур Logitech G810 RGB, тобто всього задіяно 18 400 LED-діодів. Реалізувати цю ідею вдалося завдяки спеціальному лазерному гравіюванню на ковпачках клавіш, що дозволило кожній клавіші симулювати вигляд окремого пікселя. А далі за справу взялися програмісти разом з дизайнерами. Що з цього вийшло, можна побачити в двох наступних роликах.
http://ift.tt/1Uc4LnB

Корпус NZXT H440: весьма прогрессивное решение с автоматическим контроллером вентиляторов и без отсеков с внешним доступом

Корпус явно проектировался с целью минимизации шума от компонентов системного блока, вместилищем которых и должна стать данная модель. Отсюда проистекают и его особенности: относительно малая площадь отверстий приточной вентиляции, не особенно эффективный «верхний выхлоп», а также задний вытяжной вентилятор, имеющий не самую высокую производительность. Но для большинства домашних компьютеров такой производительности системы охлаждения должно быть достаточно в те редкие моменты, когда их возможности используются максимально.
http://ift.tt/26nNzAi

Смартфон Huawei Honor 4C Pro: обновленный представитель семейства Honor с очень большой батареей

Смартфон Huawei Honor 4C Pro относится к наиболее доступному сегменту среди мобильных устройств, производимых китайской компанией, однако приставка «Pro» в названии красноречиво говорит о том, что данная модель позиционируется в качестве более продвинутой модификации, нежели ее сородичи. Улучшенная модификация вышла не одновременно с обычной моделью 4C, а аж через год, поэтому о герое сегодняшнего обзора можно говорить скорее как о преемнике, призванном постепенно заменить на полках магазинов бюджетную модель, срок жизни которой уже начал подходить к концу. Отличий в лучшую сторону у 4C Pro от обычной 4С не так уж много, но смартфон однозначно стал интереснее хотя бы за счет появления поддержки 4G-сетей. На старте продаж новинка предлагается по цене 13 тысяч рублей, и это слишком много для такой простенькой модели. Камера здесь довольно противоречивая, экран по качеству неплох, но все портит отсутствие олеофобного покрытия на стекле. О производительности тоже говорить не приходится — для данного смартфона была выбрана одна из наиболее дешевых и малопроизводительных современных аппаратных платформ. Набор коммуникационных модулей ничем не примечателен, NFC нет, сенсора магнитного поля тоже нет. Главный же козырь Huawei Honor 4C Pro — это весьма длительное время автономной работы.
http://ift.tt/1SmBNjv

Система жидкостного охлаждения Corsair Hydro Series H5 SF: низкопрофильный кулер для высокопроизводительных ПК в компактном корпусе под платы Mini-ITX

Система жидкостного охлаждения Corsair Hydro Series H5 SF является нишевым продуктом, так как предназначена исключительно для установки на материнскую плату формата Mini-ITX и в корпус, отвечающий жестким требованиям относительно габаритов отсека под мат. плату и расположения вентиляционной решетки. При этом корпус должен быть очень компактным, а в самом компьютере — использоваться высокопроизводительный процессор с TDP 80 Вт и более. Именно в этом случае можно рекомендовать использовать Hydro Series H5 SF, так как менее компактный (и более тихий) и/или менее производительный кулер просто не поместится внутри или не справится со своей задачей.
http://ift.tt/26nqzRO

Огляд і тестування корпусу Fractal Design Core 500

Компактне рішення, здатне вмістити в себе Mini-ITX-систему з габаритним процесорним кулером і високопродуктивною відеокартою.
http://ift.tt/230eygF

Збірка необхідних додатків для Android: графічні та відеоредактори

Не всі вміють робити фото та знімати відео професійного рівня. Однак існує безліч програм, які дозволять підтягти якість отриманого матеріалу. Розглядаємо найцікавіші з них.
http://ift.tt/230ewWc

Need For Speed: анализ производительности

Новая часть знаменитой франшизы Need for Speed наконец стала доступна и для ПК. В игре убрали ограничение частоты кадров, и теперь она способна заставить работать видеокарту на пределе. Игра оправдывает многие возложенные на нее ожидания, хотя далеко не все.
http://ift.tt/1VwKyKk

воскресенье, 24 апреля 2016 г.

ViewSonic XG2700-4K 27-inch Ultra HD FreeSync Monitor Review

If you're looking for FreeSync, IPS and Ultra HD in one product, choices are slim. ViewSonic has entered this rarified category with a phenomenal effort in the XG2700-4K. This 27-inch monitor is one of the best displays we've ever tested.
http://ift.tt/1VROvJv

Огляд і тестування ультрабука ASUS ZENBOOK UX305CA

Красивий мобільний комп#039;ютер у легкому і дуже тоненькому металевому корпусі з хорошою швидкодією, повністю безшумною роботою та гідною автономністю.
http://ift.tt/1YO8vL6

Материнська плата BIOSTAR Hi-Fi B150S5 для медіасистем

Нещодавно в Тайпеї (Тайвань) була представлена широкому загалу нова материнська плата компанії BIOSTAR, що відноситься до серії BIOSTAR Hi-Fi. Збалансований набір можливостей і продуктивності, що надається BIOSTAR Hi-Fi B150S5, дозволить любителям потужних мультимедійних систем побудувати власний медіацентр і зануритися в ігровий світ.
http://ift.tt/23RNTbG

Скороварка-коптильня Brand 6060: в целом удачное совмещение двух очень разных функций в одном устройстве

Устройство оказалось очень приятным внешне и несложным в эксплуатации. Многофункциональность свою подтвердило: и коптит, и жарит, и скороварит. Конечно, оно не заменит настоящую коптильню, и вы вряд ли получите мясо классического холодного копчения, для которого требуется и подвяливание, и проветривание. Но в целом скороварке-коптильне можно сказать «да».
http://ift.tt/1SXpKFd

Серія доступних блоків живлення ZALMAN ZM-LEII

Компанія ZALMAN продовжує наповнювати ринок бюджетних джерел живлення, які в першу чергу можуть запропонувати базові можливості за доступною вартістю. Новою серією стала ZALMAN ZM-LEII, до складу якої увійшли чотири моделі потужністю 400, 500, 600 і 700 Вт. Їх ефективність заявлено на рівні 85%.
http://ift.tt/23RLSMy

Стартував запис на закритий бета тест Cossacks 3

На початку 2000-х років українська компанія GSC Game World розбурхала вітчизняну та світову громадськість стратегією Козаки (Cossacks), яка кілька років залишалася однією з кращих у своєму жанрі. У 2015 році стало відомо, що компанія готує нову гру - Козаки 3 (Cossacks 3). Спочатку її реліз був запланований на 2015 рік, але потім був відкладений до кращих часів.
http://ift.tt/1T6pMep

суббота, 23 апреля 2016 г.

Архітектура AMD Polaris не призначена для високопродуктивних десктопних відеокарт

Компанія AMD продовжує по крихтах повідомляти інформацію щодо нових відеокарт, побудованих на 14-нм архітектурі AMD Polaris. У світлі появи додаткової роадмапи, вона поспішила заявити, що не планує випуск високопродуктивних графічних процесорів на основі AMD Polaris.
http://ift.tt/1NpdAZq

Дегидратор L’equip D-Cube LD-9013: мощная «сушилка» с внешностью Hi-Fi-устройства

Дегидратор L’equip D-Cube LD-9013 в целом показал себя как весьма удачное, симпатичное и справляющееся со своими задачами устройство. Из его положительных особенностей стоит отметить элегантный дизайн, низкий уровень шума, большую вместимость и производительность и удачную конструкцию.
http://ift.tt/1Tprj1D

Turtle Beach Impact 700 Mechanical Keyboard Review: The Sweet Spot?

In some ways, for those looking for a fully-featured and fun--but not too fun--mechanical keyboard, the Impact 700 may be the sweet spot.
http://ift.tt/1Qu5hGo

TSMC почне випробування 7-нм техпроцесу в 2017 році

Основна частина виробничих потужностей тайванської компанії TSMC у даний момент зайнята під активне виробництво 16-нм продуктів із застосуванням технології FinFET. Однак індустрія постійно дивиться вперед, продовжуючи освоєння все більш тонких впровадження нових технологічних процесів.
http://ift.tt/1U9yJsl

Виручка Microsoft у першому кварталі досягла $20 млрд., але підрозділ смартфонів зазнає збитків

Компанія Microsoft підбила підсумки фінансової діяльності в першому кварталі 2016 року. Її виручка за цей період склала $20 531 млн., що менше, ніж у 2015 році ($21 729 млн.). Якщо ж використовувати метод підрахунку non-GAAP, то дохід склав $22 076 млн. проти $21 729 млн. у 2015 році. Операційний прибуток Microsoft у першому кварталі досяг $5 283 млн., а чистий - $3 756 млн.
http://ift.tt/1WiAxza

AMD створить процесор для китайського уряду

Підводячи чергові невтішні квартальні підсумки, за результатами яких операційні втрати AMD склали $68 млн., а чисті збитки досягли $109 млн., керівництво компанії повідомило інвесторам і деякі приємні новини. Зокрема, було анонсовано створення спільного підприємства AMD і THATIC (Tianjin Haiguang Advanced Technology Investment Co., Ltd.), яке буде займатися розробкою спеціального x86-процесора для використання китайським урядом і державними компаніями.
http://ift.tt/1XO1fyB

Розіграні призи серед перших 1000 учасників групи Google+, але це – тільки початок

Шановні читачі IT-порталу www.GECID.com! У нашій групі в соціальній мережі Google+ уже більше 1000 підписників! Отже, надійшов час підвести підсумки, оголосивши імена двох її учасників, які стали власниками пари флеш-накопичувачів від компанії Transcend.
http://ift.tt/1NoSPNA

Огляд і тестування відеокарти ASUS GeForce GTX 970 TURBO OC

Оригінальна модифікація NVIDIA GeForce GTX 970 зі стильним дизайном, заводським розгоном і системою охолодження «турбінного» типу.
http://ift.tt/1T4Qiol

Рецензія на гру Quantum Break

Несподіваний сюрприз виявився дурним жартом і знущанням над гравцями. Наочний приклад того, як не треба просувати свої продукти.
http://ift.tt/1VrWcGh

пятница, 22 апреля 2016 г.

Игровой компьютер Кей GM Geek G-550-16G1000W с довольно адекватной для своей оснащенности ценой

Протестированный десктоп отвечает заявленным функциям быстрого современного игрового компьютера. Для человека, не готового заниматься конфигурированием и сборкой игровой системы самостоятельно, он выглядит разумным выбором. Разумеется, за то, что «всё продумали и сделали за вас», придется заплатить. Но как показал наш анализ — вовсе не так много, как можно было ожидать.
http://ift.tt/1WKuzYB

MSI Aegis Harness незвичний і компактний десктоп для любителів геймінгу

Днями компанія ASUS представила ігровий десктоп ASUS ROG GT51CA, який використовує незвичну конструкцію корпуса, компоненти якої розміщені під нахилом до горизонтальної площини. Схожу ідею реалізувала компанія MSI у своєму десктопі MSI Aegis Harness, використавши незвичний дизайн корпусу не лише для створення привабливого зовнішнього вигляду, але й для підвищення ефективності охолодження. Справа в тому, що блок живлення в такому випадку отримує більше простору для виведення гарячого повітря назовні.
http://ift.tt/1MN5FFA

Canon ME200S-SH компактна камера для професійної зйомки

Арсенал професійних камер компанії Canon розширився за рахунок чергової новинки - Canon ME200S-SH. Ця компактна модель стане чудовим рішенням для широкого кола завдань: від зйомки кіно та сюжетів новин до наукових досліджень і зйомки дикої природи.
http://ift.tt/1NnWMlF

Opera перший у світі веб-браузер з інтегрованою технологією VPN

Компанія Opera активно інтегрує в свій однойменний веб-браузер нові технології. Раніше в нього було вбудовано модуль Ad Blocker, який автоматично блокує рекламні банери на веб-сторінці. Тепер Opera став першим з топових браузерів з інтегрованою технологією VPN (Virtual Private Network). Тобто в користувачів відпадає необхідність завантажувати сторонні додатки або оформляти підписку на аналогічні платні сервіси, адже вбудований VPN-клієнт Opera абсолютно безкоштовний і реалізує всю необхідну функціональність.
http://ift.tt/247Qr24

Преміальний смартфон Moto X Force для вимогливих користувачів

Днями в Україні стартував продаж смартфона Moto X Style, до якого тепер приєднався ще  функціональніший і досконаліший Moto X Force. Все в цій новинці націлене на досягнення максимального комфорту від використання.
http://ift.tt/1NnWNWL

Corsair RAPIDFIRE серія механічних клавіатур з перемикачами Cherry MX Speed

Компанія Corsair вивела на ринок три нові ігрові клавіатури серії Corsair RAPIDFIRE. Йдеться про моделі Corsair K70 RGB RAPIDFIRE, Corsair K65 RGB RAPIDFIRE і Corsair K70 RAPIDFIRE. Всі вони є унікальними в своєму роді, оскільки першими в світі використовують нові механічні перемикачі Cherry MX Speed.
http://ift.tt/247QqLB

Samsung Portable SSD T3 Review

Samsung is wasting no time putting its 48-layer V-NAND to use. The company's Portable SSD T3 doubles the capacity of last year's model and gets a needed face-lift.
http://ift.tt/1YKCeVl

Автомобильный видеорегистратор TrendVision MR-710GP: модель с поддержкой Super HD в форм-факторе зеркала заднего вида

Несмотря на пословицу, согласно которой первый блин всегда комом, первый в нашей тестовой лаборатории автомобильный видеорегистратор, подменяющий зеркало заднего вида, оказался очень удачной моделью, сочетающей в себе все свойства современного топового прибора с поддержкой режима Super HD с интересным конструктивом.
http://ift.tt/23Njuvg

Огляд і тестування повторювача ASUS RP-AC68U

Дводіапазонний мережевий пристрій з дуже оригінальним зовнішнім виглядом і підтримкою стандарту 802.11ас для домашнього або офісного використання.
http://ift.tt/1Nnng6M

Обзор игрового роутера netis WF2681

Современные роутеры способны на многое. Высокое быстродействие, наличие множества интерфейсов, отличная функциональность – сейчас все это стало неотъемлемой частью практически любого маршрутизатора. Однако компания Netis Systems решила пойти дальше, предложив пользователям не совсем обычное решение, предназначенное для завзятых геймеров.
http://ift.tt/1U843aG

четверг, 21 апреля 2016 г.

Процесорні СВО Cooler Master MasterLiquid Pro з цікавими інженерними рішеннями

Компанія Cooler Master анонсувала нову серію систем водяного охолодження (СВО) процесорів - Cooler Master MasterLiquid Pro, до складу якої увійшли дві моделі: Cooler Master MasterLiquid Pro 120 і Cooler Master MasterLiquid Pro 240. Ключова різниця між ними в розмірі радіатора: перша використовує 120-мм з товщиною 38,1 мм, а друга - 240-мм з товщиною 25,4 мм. Відповідно, Cooler Master MasterLiquid Pro 120 оснащена одним осьовим вентилятором Cooler Master MasterFan Pro Air Balance, а в складі Cooler Master MasterLiquid Pro 240 застосовуються два подібні пропелери. Їх параметри не повідомляються, але компанія вказує на високий рівень створення статичного тиску та низький показник шуму.
http://ift.tt/1Sw6DF2

Нова українська екшн-камера AIRON ProСam 4K для любителів якісної зйомки й активного відпочинку

Українська компанія AIRON представила нову екшн-камеру AIRON ProCam 4K. У порівнянні зі своїм попередником AIRON ProCam 4K знімає відео з роздільною здатністю 4K і частотою 15 кадрів на секунду, 2,7K з частотою 24 кадрів на секунду, 1080p з частотою 60 або 30 кадрів на секунду. 
http://ift.tt/1qF1u4b

Ігровий монітор ASUS VG278HV з швидкою матрицею та високою частотою розгортки

Категорія ігрових моніторів компанії ASUS містить різні за дизайном і характеристиками моделі, що дозволяє охопити більший ціновий діапазон. І якщо топові дисплеї серії ASUS ROG відносяться до його верхньої частини, то рішення серії ASUS VG належать до доступніших цінових рівнів.
http://ift.tt/1SxMD8p

Безшумна відеокарта ZOTAC GeForce GT 710 з інтерфейсом PCI Express x1

Наприкінці січня компанія NVIDIA разом зі своїми партнерами несподівано представила ультрабюджетну відеокарту NVIDIA GeForce GT 710, створену на основі 28-нм графічного процесора NVIDIA GK208 (NVIDIA Kepler). Компанія ZOTAC запропонувала користувачам дві власні модифікації цього адаптера. Тепер до них приєдналася й третя - ZOTAC GeForce GT 710 (ZT-71304-20L).
http://ift.tt/1XKm9P9

Ноутбук ASUS X302U відмінне поєднання компактності потужності та ціни

Чудові новини для всіх бажаючих придбати продуктивний, компактний, стильний і порівняно доступний ноутбук - компанія ASUS повідомила про доступність на українському ринку моделі ASUS X302U, яка представлена в двох варіантах - ASUS X302UA і ASUS X302UJ. Ключова відмінність між ними ховається у відеопідсистемі: в першому випадку використовується вбудоване в процесор графічне ядро, а в другому - мобільна відеокарта серії NVIDIA GeForce, що обіцяє вищий рівень продуктивності при обробці графіки та запуску комп'ютерних ігор.
http://ift.tt/1SxMCRS

AMD уточнила роадмап відеокарт на 2016 - 2018 роки

В рамках заходу Capsaicin, який відбувся в середині березня, компанія AMD вперше представила оновлену дорожню карту GPU на найближчі роки. Тепер в інтернеті з'явився трохи уточнений її варіант.
http://ift.tt/1XKm9P1

Intel 750 Series 800GB NVMe PCIe SSD Review

Intel released a mid-capacity SSD 750 to fill the gap between its 400GB and 1.2TB models. The new 800GB version is the right size for many enthusiasts, but do its price and performance keep you interested or scare you away?
http://ift.tt/1SdjGwj

Кинотеатральный Full HD LCD-проектор pson EH-TW5350: универсальная модель для просмотра фотографий и кино для игр и демонстрации презентаций

Судя по заявленным и реальным характеристикам, функциональному оснащению и внешнему виду, Epson EH-TW5350 следует отнести к универсальным мультимедийным проекторам. Дома его можно использовать как домашне-развлекательный, то есть для просмотра фотографий, видеосъемок и кино, а также для игр на большом экране в условиях обычной жилой комнаты, без специальной подготовки и затемнения, с возможностью оперативного размещения, например, на журнальном столике. В офисе этот проектор подойдет для демонстрации презентаций, в том числе и по сети с ПК или с мобильного устройства, благо запас яркости имеется, как и встроенный Wi-Fi-адаптер.
http://ift.tt/243iHmp

Огляд і тестування відеореєстратора Globex GU-310

Full HD – уже не модно, і на арену виходять більш високі роздільні здатності. Навіщо вони потрібні у світі автоелектроніки, які можуть надати переваги і як відіб#039;ються на кінцевій вартості пристроїв – про все це читайте в нашому матеріалі.
http://ift.tt/1VHcjjc

В Україні стартують продажі смартфонів TP-LINK Neffos

Днями компанія TP-LINK, один із найбільших розробників і виробників мережевого обладнання, починає офіційні продажі Android-смартфонів TP-LINK Neffos на українському ринку. Перші три моделі одержали назви: TP-LINK Neffos C5L, TP-LINK Neffos C5 і TP-LINK Neffos C5 Max. Усі новинки працюють під керуванням операційної системи Google Android 5.1 і дають можливість використовувати дві SIM-карти.
http://ift.tt/1pjATZs

Покупаем ноутбук часть 1: классификация ноутбуков по размерам и назначению

Это первая статья из цикла «Покупаем ноутбук», посвященная классификации современных ноутбуков. Любая классификация ноутбуков весьма условна. Более того, какой-либо общепринятой и однозначной системы классификации вообще не существует. Проблема заключается в том, что нет такого единого признака, который мог бы быть положен в ее основу. Ноутбук — это многогранное устройство, так что многогранной является и система классификации ноутбуков. Ноутбуки можно делить на категории по размеру, назначению (позиционированию), стоимости, производительности и индивидуальным особенностям, которые могут быть положены в основу формирования отдельной серии. Мы будем ориентироваться на классическую схему, однако не станем ее слишком усложнять и ограничимся лишь размером и назначением. Дело в том, что деление по стоимости и по производительности взаимосвязаны друг с другом, а кроме того, такое деление очевидно и не требует пояснений.
http://ift.tt/1Wf2QP1

Огляд і тестування SSD-накопичувача ADATA Premier Pro SP920 з об #039;ємом 512 ГБ

Універсальний 2,5-дюймовий твердотільний диск, який позиціонується як відмінне рішення для зберігання мультимедійних файлів у високій якості.
http://ift.tt/23KQAvK

среда, 20 апреля 2016 г.

'Need For Speed' PC Performance Review

An old friend is finally available on the PC without frame rate restrictions: 'Need for Speed' is here to push PC graphics cards to their limits. Expectations are high after the long wait, and the game lives up to some (but not all) of them.
http://ift.tt/1Sthr70

Ігровий десктоп ASUS ROG GT51CA - створений щоб вражати

Компанія ASUS вивела на ринок оригінальний і дуже продуктивний десктопний комп'ютер - ASUS ROG GT51CA. Агресивний і стильний дизайн його корпуса доповнює 4-зональне підсвічування з можливістю вибору одного з 8 млн. кольорів і одного з декількох режимів роботи LED-підсвічування. Є навіть режим «OC», в якому підсвічування активується, якщо система переходить до режиму оверклокінгу.
http://ift.tt/1XIwwD7

Смартфон Leagoo Elite 1: имиджевая модель по доступной цене

Leagoo Elite 1 можно приобрести за сумму примерно в $170. Для китайской марки это не так уж мало, есть примеры и более доступных продуктов аналогичного класса, и в первую очередь на ум приходит недавно побывавший у нас на тестировании Iuni N1. По сравнению с ним герой обзор стоит чуть дороже, хотя аппараты базируются на одной и той же платформе и в целом схожи по набору характеристик. У Leagoo Elite 1 проверенная аппаратная платформа и удовлетворительный набор коммуникационных модулей с поддержкой всех популярных российских частот. Что касается экрана, звука и камер, то здесь нахваливать особенно нечего, то же самое можно сказать и про уровень автономности. В итоге, аппарат скорее подойдет любителям недорого покрасоваться, поскольку в плане технических характеристик смартфон уступает многим другим аппаратам, продающимся по сходной цене, но, возможно, выглядящим менее эффектно. Смартфон не идеален, но Leagoo Elite 1 имеет довольно привлекательную внешность, и за это ему можно многое простить.
http://ift.tt/1QmKtki

Razer Turret бездротовий набір мишки та клавіатури з інтегрованим килимком

Концепт набору Razer Turret з'явився на початку 2015 року, але лише тепер він має свій фінальний вигляд. До складу бездротового комплекту входить мишка та клавіатура з інтегрованою ігровою поверхнею. Завдяки цьому Razer Turret зручно використовувати в парі з мультимедійними центрами, зручно розташувавшись на дивані перед великим екраном. А в якості інтерфейсу може використовуватися Wi-Fi (2,4 ГГц) або Bluetooth LE.
http://ift.tt/1VjdRjt

Фінал міжнародного чемпіонату стартапів Золотий Байт 2016 відбудеться 23-24 квітня в Києві

«Золотий байт» − це платформа стартап-індустрії для пошуку нових ідей і талантів. Головні її цілі - стимулювати молодих фахівців упроваджувати інновації та бізнес-ідеї, допомогти інвесторам і венчурним фондам у пошуку сильних проектів, розкривати потенціал України в сфері IT на міжнародній арені. Організатором є Комп'ютерна Академія ШАГ за підтримки Міністерства освіти України та Київської міської держадміністрації. Партнерами виступають InterSystems, Intel, Dell, Microsoft, Wolf, Logitech, Stearling Studio й інші лідери IT-галузі. Цього року 8-й за рахунком щорічний Міжнародний чемпіонат IT-талантів «Золотий Байт» збере понад 300 фіналістів-переможців регіональних відборів.
http://ift.tt/1STbbCB

Накопичувачі серії WD Gold для дата-центрів і ЦОД з підвищеною надійністю

Компанія Western Digital розширила «кольорову» серію HDD-накопичувачів, представивши лінійку WD Gold. Вона націлена на використання в дата-центрах, включаючи сервера та сховища малих і середніх підприємств, стійкові сервери дата-центрів і виділені системи зберігання даних. До її складу ввійшли моделі 3,5-дюймового формату з об’ємом 4, 6 і 8 ТБ. Усі вони оснащені зовнішнім інтерфейсом SATA 6 Гбіт/с, кеш-пам'яттю об'ємом 128 МБ і характеризуються швидкістю обертання шпинделя на рівні 7200 об/хв.
http://ift.tt/1VjdOnK

GPU NVIDIA GP106 і середньоцінові відеокарти з'являться восени

Компанія NVIDIA на повній швидкості рухається до анонсу перших GPU з 16-нм мікроархітектурою NVIDIA Pascal, водночас припиняючи виробництво поточних продуктивних процесорів, щоб продати залишки і розчистити заводські склади. Реліз перших новинок очікуємо наприкінці травня - на початку червня, а на ринку вони з'являться до кінця першої половини року.
http://ift.tt/1STb8H1

Оновлений Apple MacBook: поліпшена продуктивність і енергоефективність в новому варіанті кольору

Якщо ви великий шанувальник якісної, але недешевої продукції компанії Apple, то ця новина може вас зацікавити. Комп'ютерний гігант представив оновлену версію 12-дюймового ноутбука Apple MacBook. Традиційно новинка характеризується тонким і стильним корпусом, представленим у чотирьох варіантах: золотистому, сріблястому, космічному сірому та вперше в серії - в кольорі рожеве золото.
http://ift.tt/1VjdR2P

Роторная кофемолка Supra CGS-327 и жерновые DeLonghi KG89 и Rommelsbacher EKM 200: исследуем различия и раздумываем над выбором

Кофемолки роторного типа измельчают кофе до достаточно мелкого и достаточно однородного состояния (не «в пыль», но близко к тому). Если такой кофе подходит для вашей кофеварки и вам не лень каждый раз отмерять зерна собственноручно — роторная кофемолка может оказаться удачной и недорогой покупкой (к тому же позволяющей молоть сухие специи). Кофемолки жернового типа имеют ряд очевидных преимуществ: возможность регулировки степени помола и установку стандартной порции.
http://ift.tt/1SsAQF5

Процессоры Intel Celeron G3900 и Pentium G2130 G3260 G3470 G4400 и G4520: бюджетные представители трех поколений Core

Не так давно мы изучали низкопотребляющие процессоры семейства Pentium, однако основной интерес для розничных покупателей представляют собой не они, а «обычные» модели. Причины понятны: с одной стороны, большинство процессоров со сниженным TDP продается по ОЕМ-каналам крупным сборщикам, крайне редко попадая в торговые сети отдельно от конечных устройств, а с другой — не слишком-то они там нужны. Во-первых, из-за того, что проблем с охлаждением в типовых (для собираемых самостоятельно систем) корпусах нет, даже если ориентироваться на производительные линейки, не говоря уже о Pentium. Во-вторых, последние и потребляют не так уж много энергии (в чем мы убедились на примере ближайшего родственника — в виде Celeron), так что требованиями производителя можно и пренебречь (если система собирается для себя, а не на продажу), приобретая процессор несколько более высокой, чем принято в «Т»-семействе, частоты и, соответственно, производительности. Может и не на много большей, но в бюджетном сегменте она редко бывает лишней.
http://ift.tt/23Z6qPW

Огляд і тестування міні-ПК ASUS VivoMini UN65

Компактна модель, яка в першу чергу цікава хорошим поєднанням продуктивності, функціональності та шумових показників.
http://ift.tt/1U6wMga

Обзор материнских плат H170 от ASRock Biostar Gigabyte MSI

Платы на базе H170 дешевле, чем Z170, но имеют меньше возможностей по расширению, представляя собой "бюджетный high end". Сегодня мы сравниваем модели ASRock H170M Pro4, Biostar Gaming H170T, Biostar Hi-Fi H170Z3, Gigabyte GA-H170-D3HP и MSI H170I Pro AC.
http://ift.tt/1SjIgIF

вторник, 19 апреля 2016 г.

Смартфон Alcatel Idol 4s: обновленный флагман компании на новейшей платформе и с новым дизайном

Смартфоны Alcatel Idol 4 и 4s предположительно начнут продаваться в российской рознице в мае или ближе к лету. При этом рекомендованная цена на младшую модель будет составлять около 20 тысяч, что неплохо, но вот цена на старшую модификацию 4s в районе 30-35 тысяч радует уже меньше. Сам аппарат в целом неплох, и даже хорош во многих отношениях, но все же до настоящих лидеров рынка он не дотягивает хотя бы качеством съемки. Не поддается логическому объяснению и непривычное для современного флагмана отсутствие сканера отпечатков пальцев. В любом случае стоит учесть, что сегодня у нас на тестировании побывал не совсем финальный образец, и мы надеемся, что к моменту поступления в широкую продажу производитель подтянет камеру и исправит другие огрехи — тогда уже можно будет и цену обсудить.
http://ift.tt/26cN9fQ

Enermax GRAVITO надійний корпус з лаконічним дизайном і звукопоглинальними елементами

Навряд чи більшості з першого ж погляду сподобається корпус Enermax GRAVITO, оскільки в його зовнішньому вигляді відсутня особлива дизайнерська вишуканість. Навіть бокове вікно не передбачене. Але якщо ви дозволите Enermax GRAVITO продемонструвати свої сильні сторони, то він точно не залишить вас байдужим.
http://ift.tt/1VAzJqq

AMD випустила оновлений BIOS для відеокарт серії AMD Radeon R9 Fury

Усі власники відеокарт серії AMD Radeon R9 Fury (включно з AMD Radeon R9 Fury X і AMD Radeon R9 Nano) можуть завантажити нову офіційну версію BIOS, яка забезпечує поліпшену підтримку UEFI BIOS. Також деякі користувачі відзначають, що оновлення BIOS позитивно позначається на стабільності роботи графічних адаптерів в умовах розгону.
http://ift.tt/20To8Cx

IDF: Intel Apollo Lake нова платформа для доступних ПК

В межах виставки IDF Shenzhen компанія Intel презентувала нову платформу - Intel Apollo Lake, яка в другій половині цього року замінить на ринку Intel Cherry Trail. Вона націлена на використання в складі бюджетних моноблоків, неттопів, ноутбуків і планшетів.
http://ift.tt/23HTEc1

Цінні та практичні призи для підписників наших груп у соціальних мережах і YouTube-каналу

Шановні читачі IT-порталу GECID.com! Якщо ви ще не приєдналися до нас у соціальних мережах Facebook, ВКонтакте, Google+, або ж не підписалися на YouTube-канал, то саме час це зробити. По-перше, завдяки даним сервісам ви зможете оперативно одержувати інформацію про публікацію цікавих матеріалів, у тому числі й все якіснішого відеоконтенту. Ну а по-друге, по подоланню певних позначок серед підписників будуть розіграні цінні та практичні призи:  серед 10000 підписників нашого YouTube-каналу буде розіграна пара зовнішніх жорстких дисків Western Digital My Passport Ultra об’ємом 1 ТБ із буфером WD Grip Packs;
http://ift.tt/1VfZ4Gg

Нові подробиці Sony PlayStation 4K: кодова назва структура GPU й орієнтовні терміни виходу

Чергова порція неофіційної інформації щодо майбутнього релізу ігрової консолі Sony PlayStation 4K, яка раніше також позначалася як Sony PS4.5. Джерело повідомляє, що всередині компанії вона має назву «NEO». Апаратна частина Sony PS4 NEO отримає суттєвий приріст характеристик. По-перше, тактова частота 8-ми процесорних ядер AMD Jaguar збільшилася з 1,6 до 2,1 ГГц. По-друге, нам обіцяють інтеграцію графічного адаптера з оновленою мікроархітектурою AMD GCN і в два рази більшою кількістю обчислювальних блоків (36 проти 18), тобто кількість потокових процесорів зросла з 1152 до 2304. Та й частоту роботи iGPU підвищено з 800 до 911 МГц . Останній відомий момент - підвищено пропускну здатність системної GDDR5-пам'яті з 176 до 218 ГБ/с.
http://ift.tt/1S7vIHB

В Україні стартували продажі смартфона Moto X Style

Колись компанія Motorola мала дуже сильні позиції на ринку мобільних телефонів, проте вона так і не змогла знайти свою нішу після стрімкої революції смартфонів. В даний момент мобільний підрозділ цієї компанії належить Lenovo, яка вирішила випускати нові преміальні смартфони під брендом Moto. Однією з перших новинок даної торгової марки на українському ринку стане смартфон Moto X Style, який доступний за орієнтовною ціною 14 999 грн. / $589.
http://ift.tt/1pdsfLS

Охолоджувач AMD Wraith Cooler буде постачатися з AMD FX-8350 і AMD FX-6350

Під час анонсу системи охолодження AMD Wraith Cooler згадувалося, що в першу чергу вона надійде на ринок у складі процесора AMD FX-8370. Тепер стало відомо, що незабаром новинка також з'явиться в комплекті 8-ядерного AMD FX-8350 і 6-ядерного AMD FX-6350.
http://ift.tt/1S7vGPT

ИБП APC SMT1500I и CyberPower PR1500ELCD: дорогие решения для защиты серверов и рабочих станций сегмента SOHO

Источники бесперебойного питания класса SOHO в своем большинстве практически не менются на протяжении лет. В этой статье мы рассмотрим две относительно новые модели ИБП известных брендов — APC SMT1500I и CyberPower PR1500ELCD. Оба источника относятся к линейно-интерактивным ИБП и позиционируются как решение для защиты серверов и рабочих станций, а также важного оборудования организаций.
http://ift.tt/1VzLaPd

Огляд і тестування планшета Lenovo Ideapad Miix 300 (10)

Цікавий варіант портативного ПК на базі Windows 10, в переліку переваг якого значиться хороший сенсорний IPS-екран, енергоефективна апаратна платформа та наявність комплектної док-станції з повноцінним клавіатурним блоком.
http://ift.tt/1SWq8nJ

Photofast MemoriesCable: обзор кабелей для зарядки iPhone и iPad со встроенной памятью

В июле 2015 года был предоставлен совершенно новый и уникальный продукт: флешка была встроена в кабель для зарядки телефона или планшета. С этого момента флэшкой стало можно пользоваться не только по прямому назначению для работы с файлами, но и для одновременной зарядки.
http://ift.tt/1WBRuoH

понедельник, 18 апреля 2016 г.

Системы водяного охлаждения NZXT Kraken X31 и Kraken G10: производительное решение для охлаждения процессоров с возможностью установки на видеокарту

Компания NZXT предлагает богатый ассортимент продукции, который включает в себя и системы охлаждения для процессоров. В этой статье мы рассмотрим водяную СО начального уровня NZXT Kraken X31. Эта модель отличается небольшими габаритами, но в то же время имеет хорошую производительность. Кроме того, в этой статье мы расскажем о Kraken G10 — специальной системе крепления водяных охладителей Kraken на видеокарты.
http://ift.tt/1SpDWwK

be quiet! Pure Power 9 600W PSU Review

be quiet! released the updated Pure Power 9 series that consists of four semi-modular models with capacities ranging from 400W to 700W. Today, we're looking at the 600W implementation to see where it stands in the competitive mainstream market.
http://ift.tt/1QhHqtq

Intel ISX – новий форм-фактор материнських плат для компактних безшумних систем

Компанія Intel вельми активно просуває на ринку нові стандарти компактних материнських плат. Кілька років тому вона зацікавила багатьох форматом Intel NUC, на зміну якому прийшов Intel Mini-STX. Ще однією новинкою є форм-фактор Intel Intelligent System Extended (ISX). Під нього навіть створено оцінну систему (Evaluation Kit).
http://ift.tt/1Spy5HC

Відсутність антивірусу може привести до зараження системи вірусом VNLGP Miner

Деякі користувачі вважають, що обережного поводження в інтернеті та при підключенні сторонніх накопичувачів до системи досить для захисту від вірусів. Виявляється, саме присутність антивірусу може налякати потенційних шкідників. У даному випадку мова йде про вірус VNLGP Miner. Він поширюється разом з модулями Adware installers, які зазвичай слугують лише для демонстрації набридливих рекламних повідомлень, але VNLGP Miner - це вже зовсім інша історія.
http://ift.tt/1QhBFMq

Перші подробиці специфікації Samsung Galaxy Note 6

Очікується, що в липні компанія Samsung представить новий флагманський смартфон (а точніше, фаблет) - Samsung Galaxy Note 6. Згідно з виявленою в інтернеті інформацією, новинка використовує 5,77-дюймовий екран Slim RGB AMOLED з роздільною здатністю 2560 х 1440, що дає щільність пікселів на рівні 509 DPI. При цьому сам дисплей обіцяє ще чіткішу та якіснішу картинку, ніж інші Super AMOLED аналоги.
http://ift.tt/1Spy6LI

IDF: Intel Optane SSD передає інформацію на швидкості до 2 ГБ/с

Китайський ринок дуже важливий для Intel, тому вона регулярно проводить там виставку IDF, демонструючи свої нові продукти. Цього разу однією з ключових новинок став твердотільний накопичувач серії Intel Optane SSD, а точніше - ранній інженерний зразок цього продукту, фінальні версії якого повинні вийти на ринок до кінця цього року.
http://ift.tt/1QhBFMk

Android N developer preview 2 містить технологію Force Touch і VR-режим

Днями компанія Google представила другу версію developer preview для нової операційної системи Android N, в яку інтегровано підтримку API Vulcan, Unicode 9 emoji й інших цікавих можливостей. Деякі з доданих технологій не були офіційно представлені, тому викликали особливий інтерес у публіки. https://youtu.be/1M2ev31sX8s
http://ift.tt/1S5pLuM

NVIDIA припинила виробництво трьох продуктивних GPU лінійки NVIDIA Maxwell

Вже зовсім скоро будуть представлені перші високопродуктивні відеокарти, засновані на 16-нм графічних процесорах з мікроархітектурою NVIDIA Pascal, тому компанія NVIDIA ймовірно вирішила припинити випуск трьох 28-нм GPU лінійки NVIDIA Maxwell. Йдеться про NVIDIA GM204-200, NVIDIA GM204-400 і NVIDIA GM200-300, які використовуються в основі відеокарт NVIDIA GeForce GTX 970, NVIDIA GeForce GTX 980 і NVIDIA GeForce GTX 980 Ti відповідно.
http://ift.tt/1XEwSdO

Выбираем беспроводной маршрутизатор для дома: интересные модели на первую половину 2016 года

В этом материале мы рассмотрим представленные на отечественном рынке модели домашних маршрутизаторов и постараемся найти наиболее удачные устройства для нескольких типовых наборов требований.
http://ift.tt/23GIt35

Смартфон Apple iPhone SE: удачный гибрид iPhone 5s и iPhone 6s

Как и многие анонсы Apple за последние несколько лет, анонс iPhone SE стал ожидаемым и неожиданным одновременно. Ожидаемым — в плане общей идеи: все были готовы к тому, что Apple выпустит более дешевый смартфон с небольшой диагональю дисплея. Сюрпризом же стало то, что корпус новинки оказался в точности идентичным iPhone 5s, а аппаратные характеристики, наоборот, были унаследованы от iPhone 6s, актуального флагмана Apple.
http://ift.tt/22GTg7N

Огляд і тестування материнської плати ASUS 970 PRO GAMING/AURA

Ігрова модель середнього рівня для процесорного роз’єму Socket AM3+, яка вигідно відрізняється якісною звуковою підсистемою з дизайном SupremeFX, стильним зовнішнім виглядом і оригінальним підсвічуванням.
http://ift.tt/1SfOKYY

Лучшая оперативная память: текущий анализ рынка

Выбрать лучшую оперативную память непросто - для кого-то лучшей может быть самая доступная оперативная память, для других самая производительная. Мы стараемся учитывать все факторы и публикуем постоянно обновляемый материал, в котором стараемся рекомендовать действительно лучшую оперативную память в любой ценовой категории - от самой дешёвой до топового сегмента.
http://ift.tt/1ETypXs

воскресенье, 17 апреля 2016 г.

BenQ VZ2470H 24-inch AMVA Monitor Review

Today we review BenQ's VZ2470H, a general-use display that incorporates exceptional image quality courtesy of a high-contrast AMVA panel, high style and a low price.
http://ift.tt/1SL8MtD

Найцікавіші софт-новинки та події. Випуск 171

Нова версія програми CrystalDiskInfo, поліпшені можливості бенчмарків 3DMark і PCMark 8, фінальна версія веб-браузера Vivaldi, вдосконалений мультимедійний програвач Gom Player і ще багато цікавого.
http://ift.tt/1SKROvA

Огляд і тестування гібридного накопичувача Seagate Desktop SSHD (ST2000DX001) об’ємом 2 ТБ

Універсальний 3,5-дюймовий пристрій, який поєднує в собі місткий жорсткий диск для файлового сховища та невеликий об’єм флеш-пам#039;яті для підвищення швидкості роботи.
http://ift.tt/1Ng4uyk

Контактный электрогриль GFgril GF-220 Rosso: красиво, интересно, ненадежно

Мы, после долгого перерыва, продолжаем тестирование домашних электрогрилей. Нам встретилась приятная внешне и богатая по функциональности модель малоизвестного бренда — и мы не могли не проявить исследовательский интерес. Краткий вердикт таков: парень, в общем, неплохой, только имеет склонность к внезапным поломкам.
http://ift.tt/22DYrFw

Чотири нових міні-ПК серії GIGABYTE BRIX із сертифікованим інтерфейсом Thunderbolt 3

Днями компанія GIGABYTE першою в світі представила материнську плату з чіпсетом Intel X99, в якій сертифіковано підтримку інтерфейсу Intel Thunderbolt 3. Але на цьому експерименти з інтеграцією даного високошвидкісного порту не закінчилися: тепер у модельному ряду тайванської компанії з'явилися чотири міні-ПК серії GIGABYTE BRIX, які також можуть похвалитися використанням Intel Thunderbolt 3.
http://ift.tt/1Tcbzip

Wargaming припинила подальшу розробку World of Tanks Generals

Пошук нових жанрів для реалізації своїх ідей - процес захоплюючий, але не завжди успішний. Навіть у такого гіганта ігрової індустрії як Wargaming бувають проекти, які в повній мірі не виправдовують очікувань від вкладених коштів і зусиль. В даному випадку мова йде про безкоштовну карткову онлайн-гру World of Tanks Generals, розробку якої припинено. Це означає, що всі ігрові сервери продовжать функціонувати, але подальших її оновлень не передбачено. Компанія Wargaming подякувала всім, хто брав участь у створенні World of Tanks Generals: відданій армії альфа- і бета-тестерів, гравцям і тим, хто допомагав робити гру кращою, цікавішою, яскравішою.
http://ift.tt/1SKwkyR

суббота, 16 апреля 2016 г.

Компанія Oro, Inc. стала платиновим спонсором олімпіади KPI-OPEN 2016

Компанія Oro, Inc. - розробник програмного забезпечення світового масштабу для ефективної роботи з клієнтами і бізнес-партнерами, оголосила про підтримку Одинадцятої відкритої міжнародної студентської олімпіади з програмування імені С. О. Лебедєва та В. М. Глушкова KPI-OPEN 2016, яка відбудеться в Києві в корпусах НТУУ «КПІ» з 4 по 9 липня 2016 року. Олімпіада проводиться Національним технічним університетом «Київський політехнічний інститут» та Vanopl Development Group, за підтримки Міністерства освіти і науки України, а також Кібернетичного центру Національної академії наук України починаючи з 2006 року.
http://ift.tt/1QdtVes

Драйвер NVIDIA GeForce 364.96 HotFix з підтримкою DOOM Open Beta

Компанія NVIDIA представила драйвер NVIDIA GeForce 364.96 HotFix, який у першу чергу націлений на оптимальну підтримку відкритого бета-тестування гри DOOM, яке закінчується 17 квітня. Також у новій версії драйверу виправлена помилка в ПЗ NVIDIA GeForce Experience, яке відмовлялося стартувати в разі відсутності інтернет-з'єднання.
http://ift.tt/1XAQZtz

Материнські плати серії ASUS X99 готові до встановлення процесорів Intel Broadwell-E

Раніше ми повідомляли, що компанії ASRock і MSI додали в свої материнські плати підтримку процесорів серії Intel Broadwell-E, дебют яких заплановано на другий квартал поточного року. Тепер стало відомо, що компанія ASUS також повністю готова до релізу цих високопродуктивних ЦП. Для цього вона не лише підготувала необхідні версії BIOS, але навіть розробила спеціальний мікро-сайт.
http://ift.tt/1r1G95G

Почалося постачання SSD-накопичувача Samsung 850 Evo з об’ємом 4 ТБ

Компанія Samsung розпочала постачання 4-терабайтних твердотільних накопичувачів серії Samsung 850 Evo. У продаж вони надійдуть за орієнтовною вартістю €1349. Новинки використовують 2,5-дюймовий форм-фактор і зовнішній інтерфейс SATA 6 Гбіт/с.
http://ift.tt/1XAR1l7

Рецензія на гру Dark Souls III

Навіть трохи сумно, адже це фінал трилогії. Чи впоралися розробники з тягарем відповідальності? Давайте дізнаємося!
http://ift.tt/1ScPONj

Гаджеты для Redmond Sky Home: розетка, цоколь и брелок

Безусловно, время почивать на лаврах для Redmond еще не настало: даже наше не очень длительное тестирование выявило достаточное количество шероховатостей, скользких моментов, которые стоит довести до ума, да и просто функций, которые неплохо бы добавить. Однако в целом связка смартфон — гейт — «умное» устройство уже на данном этапе в двух случаях из трех продемонстрировала вполне устойчивое функционирование.
http://ift.tt/1TXifTP

Огляд і тестування материнської плати ASUS B150M PRO GAMING

Компактна модель для геймерів на основі чіпсету Intel B150, яка вигідно відрізняється якісною звуковою підсистемою з дизайном SupremeFX, хорошими можливостями для організації дискової підсистеми та стильним зовнішнім виглядом.
http://ift.tt/266zR4I

пятница, 15 апреля 2016 г.

Thermaltake Core WP200, Core W200 і Core P200 – преміальні корпуси для розміщення двох систем

У черговий раз компанія Thermaltake здивувала багатьох користувачів, представивши нову серію корпусів - Thermaltake Core W. До її складу увійшли дві моделі формату Super Tower (Thermaltake Core WP200 і Thermaltake Core W200) і одне рішення формату Pedestal (Thermaltake Core P200), яке може використовуватися в парі з першими двома, утворюючи єдину стекову структуру.
http://ift.tt/1Xzspcz

Asustor AS6204T NAS Review

Asustor's AS6204T sports Intel's Braswell-based Celeron N3150 processor, 4GB of RAM, tons of I/O and a long list of software features. Is the NAS worth its hefty price tag compared to some of the other strong appliances in this segment, though?
http://ift.tt/20HA5ez

24-дюймовий ігровий монітор ASUS MG248Q з частотою розгортки 144 Гц

Компанія ASUS не припиняє розширювати лінійку своїх ігрових моніторів. Черговим її представником стала модель ASUS MG248Q. У своїй основі вона використовує 24-дюймову TN-панель з роздільною здатністю Full HD і високою швидкістю реакції (1 мс). А завдяки підтримці технології AMD FreeSync новинка може динамічно змінювати частоту розгортки з 40 до 144 Гц, що обов'язково оцінять любителі динамічних ігор.
http://ift.tt/1T92XJv

Тестирование производительности видеокарт Nvidia GeForce в игре Dark Souls III на решениях компании Gigabyte

В тестах использовались два популярных разрешения экрана и различные настройки качества рендеринга: от средних до максимальных. В материале разобрано влияние графических настроек на игровую производительность и даны советы по оптимизации игры для различных моделей видеокарт.
http://ift.tt/1W36eMX

Професійна відеокарта AMD FirePro W9100 з підтримкою 32 ГБ пам'яті

В межах шоу 2016 National Association of Broadcasters (NAB) компанія AMD представила нову професійну відеокарту - AMD FirePro W9100. Вона побудована на 28-нм графічному процесорі AMD Hawaii й оснащена 16 або 32 ГБ GDDR5-відеопам'яті з 512-бітною шиною та пропускною спроможністю на рівні 320 ГБ/с. В результаті пікова швидкість обчислень одинарної точності досягає 5,24 TFLOPS, а подвійної - 2,62 TFLOPS.
http://ift.tt/1W2s9Uw

Thecus N2810PLUS – поліпшена версія вже знайомого NAS-сервера

На початку 2016 року на ринку з'явилася нова NAS-система Thecus N2810 з підтримкою двох 3,5-дюймових накопичувачів. Вона позиціонувалася як відмінне доповнення для мультимедійного центру. Тепер компанія Thecus представила покращений її варіант - Thecus N2810PLUS.
http://ift.tt/23K0vOG

Відеокарти AMD Radeon R7 470 і Radeon R9 480 дебютують на Computex 2016

Згідно з неофіційною інформацією, у рамках виставки Computex 2016 (31 травня - 4 червня) компанія AMD планує представити дві відеокарти - AMD Radeon R7 470 і AMD Radeon R9 480. Перша новинка орієнтована на сегмент середньопродуктивних адаптерів, у якому вона може замінити AMD Radeon R7 360. Вона побудована на основі 14-нм графічного процесора AMD Baffin (Polaris 11). Очікується, що рівень її TDP не перевищить 50 Вт.
http://ift.tt/1MxirYH

Razer ManO'War – бездротова ігрова гарнітура

Модельний ряд ігрових навушників компанії Razer поповнився черговою новинкою - Razer ManO'War. Ця стильна модель із закритим типом конструкції передбачає використання 50-мм динаміків з неодимовими магнітами й односпрямованого мікрофона. Динаміки можуть відтворювати весь чутний частотний діапазон (від 20 до 20 000 Гц), а завдяки програмному рушію Razer Surround користувач може відчути віртуальний 7.1-канальний об'ємний звук. У свою чергу мікрофон дозволяє передавати звуки із частотою від 100 до 10 000 Гц, чого цілком достатньо для комфортного спілкування.
http://ift.tt/1QbrtoS

Комплект памяти DDR4-3200 Corsair Vengeance LPX: 4 модуля с радиаторами и вентиляторами

DDR4-3200 Corsair Vengeance LPX представляет собой не что иное, как память DDR4-2133, которая с использованием XMP-профиля разогнана до частоты 3200 МГц. Эта память комплектуется двумя кулерами, которые устанавливаются на модули сверху. Но нужно ли этой памяти столь эффективное охлаждение?
http://ift.tt/1Wv3mZA

Огляд і тестування процесорної системи охолодження CRYORIG M9i

Найдоступніше рішення в лінійці виробника, що вирізняється невеликими габаритами радіатора, використанням 92-мм пропелера і вельми хорошою ефективністю.
http://ift.tt/1RXMSau

Обзор PowerUp 3.0 Drone

PowerUp - это интересное дополнение к бумажному самолетику, позволяющее ему летать дольше, быстрее и выше.
http://ift.tt/22yt1Ak

четверг, 14 апреля 2016 г.

Материнська плата GIGABYTE GA-X99P-SLI з сертифікованою підтримкою Intel Thunderbolt 3

GIGABYTE GA-X99P-SLI - особлива гордість тайванської компанії, оскільки це перша в світі материнська плата на основі чипсета Intel X99 з сертифікованою підтримкою інтерфейсу Intel Thunderbolt 3. Сам же він розмістився на інтерфейсній панелі у вигляді роз'єму DisplayPort, що підтримує виведення зображення в роздільності 4096 х 2304 при частоті 60 Гц, підключення по ланцюжку до 6 моніторів і передачу даних з пропускною спроможністю до 40 ГБ/с.
http://ift.tt/1NaxRlv

Флеш-накопичувач Transcend JetDrive Go 500 для Apple iPhone, iPad и iPod

Спеціально для власників пристроїв Apple iPhone, iPad і iPod, яким не вистачає внутрішньої пам'яті для зберігання власних файлів, компанія Transcend розробила та представила флеш-накопичувач Transcend JetDrive Go 500. Він пройшов сертифікацію MFi (Made for iPod/iPhone/iPad), тобто повністю сумісний і безпечний при використанні з зазначеними продуктами.
http://ift.tt/1SO37Dx

Электрические чайники от бюджетного до «дизайнерского»: сравниваем Bosch TWK7607, Hotpoint Ariston WK 22M и DeLonghi KBJ 2001

Мы протестировали 3 «простейших» чайника трех ценовых категорий — низкой, средней и высокой. Пожалуй, главный вывод, который можно сделать из этого теста: ничего сверхвыдающегося даже за очень большие деньги вы в данной области не получите, это все равно будет довольно примитивный прибор для получения кипяченой воды. Ни одно устройство не вызвало у нас настолько сильных отрицательных эмоций, чтобы мы смогли сказать, что оно нам «не понравилось».
http://ift.tt/1T6mavl

Материнська плата ASRock Z170M OC Formula підтримує пам'ять G.SKILL Trident Z DDR4-4333 МГц

Не так давно компанія ASRock вивела на ринок оверклокерську материнську плату формату microATX − ASRock Z170M OC Formula. Однією з багатьох її переваг є заявлена підтримка оперативної пам'яті стандарту DDR4-4500+ МГц.
http://ift.tt/1qUlkJp

Тестирование производительности видеокарт AMD Radeon в игре Dark Souls III на решениях компании Sapphire

В тестах использовались два популярных разрешения экрана и различные настройки качества рендеринга: от средних до максимальных. В материале разобрано влияние графических настроек на игровую производительность и даны советы по оптимизации игры для различных моделей видеокарт.
http://ift.tt/1SCrjs7

ASUS ROG Spatha – ігрова мишка з 12 програмованими кнопками

Нова ігрова мишка ASUS ROG Spatha позиціонується в якості відмінного варіанту для любителів MMO-ігор. Її корпус виготовлений з міцного та надійного магнієвого сплаву, а ергономічна конструкція, оптимізована для правші, гарантує високий рівень комфорту навіть протягом тривалих ігрових сесій. Дизайн же новинки відзначений престижною нагородою Red Dot Design Award 2016.
http://ift.tt/1Na2Luc

Розіграш високопродуктивного процесорного кулера GELID Antarctica серед підписників YouTube-каналу

Шановні читачі та глядачі порталу www.GECID.com! Наш YouTube-канал стає усе популярнішим, і ми раді повідомити вам про подолання позначки в 9000 підписників. Як ми й обіцяли, один із глядачів каналу одержить досить цінний приз - кулер GELID Antarctica. Власником даного пристрою став Сергій Проскурін. Сергію, найближчими днями колеги зв'яжуться з вами по e-mail, із якого була відправлена заявка на участь.
http://ift.tt/20DBbIc

7-мм жорсткий диск Toshiba L200 ємністю 500 ГБ для ноутбуків та ігрових приставок

Лінійка 2,5-дюймових накопичувачів компанії Toshiba поповнилася черговою новинкою - Toshiba L200. Товщина її корпусу становить усього 7 мм, що робить її хорошим кандидатом на встановлення в ультратонких ноутбуках та ігрових приставках. У якості інтерфейсу вона використовує порт SATA 6 Гбіт/с / ATA8. Також вона підтримує унікальний алгоритм кешування даних з керуванням буфером: це дозволяє швидше одержувати доступ до найзатребуваніших додатків і файлів. 
http://ift.tt/262eq4M

Материнські плати лінійки ASRock X99 одержали підтримку ЦП Intel Broadwell-E

Згідно з попередньою інформацією, до кінця другого кварталу (імовірно в рамках Computex 2016) компанія Intel випустить на ринок 14-нм процесори лінійки Intel Broadwell-E, які прийдуть на зміну 22-нм рішенням лінійки Intel Haswell-E. Оскільки новинки підтримують процесорний роз’єм Socket LGA2011-v3 і роботу з чіпсетом Intel X99, то існуючі на ринку моделі материнських плат на основі даного набору системної логіки можуть забезпечити встановлення та коректну роботу CPU лінійки Intel Broadwell-E. Для цього лише потрібно, щоб виробник випустив (а користувач встановив) відповідну версію BIOS.
http://ift.tt/1S8HIVG

Процессоры AMD A10-7850K и Intel Celeron G3900 и Pentium G2130 в качестве основы для бюджетного игрового компьютера

Если человека интересуют наиболее современные и «тяжелые» игры, ему надо быть готовым расстаться с заметной суммой, на фоне которой не так уж остро стоит выбор, например, центрального процессора или конфигурация системы хранения данных. Интегрированное видеоядро обойдется бесплатно, но бюджетных процессоров с мощной интегрированной графикой уже не бывает, а стоимость дискретной видеокарты придется в полном виде «приплюсовать» к стоимости процессора. Производительность в задачах общего назначения за сравнимые деньги у игровой системы будет более низкой. Энергопотребление тоже увеличится как минимум на то, что требуется видеокарте. Но все это может быть скомпенсировано тем, что на компьютере получится не только поработать, но и поиграть. А если не гнаться за высокой производительностью или выдающейся картинкой на экране, обойдется такая система все равно недорого. Тем более, не всегда обязательно покупать новый компьютер — иногда достаточно обновить видеокарту в старой системе.
http://ift.tt/1SbM40v

Огляд і тестування материнської плати ASUS P10S WS на Intel C236

Флагманська новинка для збирання робочих станцій, яка вирізняється хорошим оснащенням, високою якістю і низкою корисних технологій.
http://ift.tt/1SbH1gM

Платформа Intel Skylake

Архитектура Intel Skylake и соответствующая платформа представляют собой значительный рывок в плане внутренних интерфейсов, разгона и, как следствие, производительности системы. Эта статья поможет ответить на любые вопросы, связанные с текущим поколением чипсетов компании для настольных ПК.
http://ift.tt/1Q8y2s8

Вигідні тарифні плани «Смарт» і «Смарт+» від lifecell

Оператор мобільного зв'язку lifecell повідомив про запуск лінійки найвигідніших тарифів для користування швидкісним 3G+ інтернетом - «Смарт» та «Смарт+». Нові тарифи об'єднують всі найпопулярніші послуги: мобільний інтернет, безліміт у мережі lifecell і дзвінки на інші мережі, SMS, безкоштовний доступ до соціальних мереж, вигідний міжнародний зв'язок і роумінг, а також безлімітний трафік через додаток BiP.
http://ift.tt/1SBqQGE

Best Memory

Here are the best performing RAM kits we’ve tested: computer memory that’s ideal for gaming, video editing and graphics-heavy applications.
http://ift.tt/1KthgY8